Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija pazuha
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Trajna epilacija pazuha kod muškaraca i žena - 1 tretman

Akcija -45% 1199 Din.
Trajna epilacija pazuha kod muškaraca i žena - 1 tretman po ceni od 1.199 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trajna epilacija pazuha kod muškaraca i žena - 6 tretmana

Akcija -45% 7199 Din.
Trajna epilacija pazuha kod muškaraca i žena - 6 tretmana po ceni od 7.199 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trajna epilacija pazuha - 3 tretmana

Akcija -42% 3500 Din.
Trajna epilacija pazuha - 3 tretmana po ceni od 3.500 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija pazuha

Pazuh i prepone su mesta na kojima malje niko od nas ne želi. Trajno uklanjanje dlačica sa ovih mesta u današnje vreme, smatra se i trendom, a svakako je to i potreba. Tretmani u ovim regijama se preporučuju u smislu terapije u slučaju upale dlačnih folikula gde učestalo dolazi do stvaranja bubuljica pa čak i čireva po koži, zatim kod upale znojnih žlezda koje mogu biti posledica infekcije pri depilaciji voskom, pa su u tim situacijama, hirurške intervencije neophodne. 

Epilacija pazuha iskustva

Veoma je loše i pogrešno čupati dlake ispod pazuha, jer se mogu lako javiti neželjene reakcije posle toga. Depilacione kreme takođe mogu izazvati alergijske reakcije na koži. Ukoliko se ne odlučite za trajnu epilaciju pazuha, bolje je da jednostavno koristite stari dobri brijač. Međutim, korišćenjem brijača, dlačice ispod pazuha vremenom, postajaće sve gušće i jače, i time uopšte niste rešili problem.

Regije pazuha sadrže dosta žlezdanih struktura. Zbog toga se ljudi, koji žele da izvrše trajnu epilaciju ovih delova, pitaju da li je to opasna metoda. Odgovor dermatologa jeste da nema opasnosti iz razloga što laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje. 

Kod upale dlačnih folikula (folikulitisa), hidradenitisa (nezarazno hronično oboljenje apokrilnih žlezda), kao i kod uraslih dlačica – trajna epilacija je jedini neinvazivni vid terapaije.

Laserska epilacija pazuha – kako se radi?

Za svaku ženu je estetski efekat veoma bitan, pa ćemo ovde reći da posle laserske epilacije pazuha, koža postaje glatkija i lepša. Veoma je važno naglasiti da bi ove tretmane trebalo da radi dermatolog sa stručnim znanjem i kliničkim iskustvom da ne bi došlo do opekotina, na primer, jer je samo u tom slučaju tretman potpuno siguran i delotvoran.

Epilacija pazuha – koliko je tretmana potrebno?

Bilo bi neophodno uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od dva i po meseca. Malje se ne smeju izbeljivati niti čupati iz korena 4 do 6 nedelja pre tretmana. Naravno, radi higijene i urednosti, one se mogu iseći makazicama ili tretirati brijačem.

Laserskom epilacijom uklanjaju se samo tamne malje, što bi značilo da se plave ili sede ne tretiraju. Predeo koji se tretira ne sme biti prethodno izložen suncu ili tretmanu u solarijumu, i to mesec dana pre i 10 do 15 dana nakon tretmana. 

Možete računati da ste se za sva vremena rešili dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja malja, a pre svega brzo i efikasno, jer ćete se na jednom tretmanu zadržati svega 10 do 15 minuta.

Epilacija pazuha cena:

Cene se kreću u rasponu od 4000 dinara do 80 evra.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija pazuha

Akcija -43% 40 Eur
Epilacija pazuha - 40 evra! Diva Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija pazuha Diodnim laserom 808nm

Akcija -50% 2299 Din.
Epilacija pazuha diodnim laserom 808 po ceni od 2.299 din samo u Salonu lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija ruku Diodnim laserom 808nm

Akcija -50% 3499 Din.
Epilacija ruku Diodnim laserom 808nm po ceni od 3.499 din samo u Salonu lepote Gospođica! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 210 Eur
Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 210 evra! Salon lepote Maja ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.09.2018
Katarina Perisic
Ukoliko planiarte da uradite neku kvalitetnu epilaciju pazuhua, onda je u svakom slucaju najbolje resnje da se unarped posavetujete sa nekom prijateljicom koja ima dovoljno iskustvo sa epilacijom pazuha.
07.02.2017
Petar Jankulovski
Nije samo stvar u tome sto dosta kosta. To po meni kosta i previse. Sve drugo van toga po meni i nije bas toliko vazno.
27.01.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, epilacija pazuha je nesto sto u danasnje vreme u Beogradu dosta kosta.
20.01.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ovaj tretman je cista prevara.
10.01.2017
Marina Zivkovic
Bas sam skoro nesto gledala cene za epilacije. Mogu sam da kazem da sam bas ostala zatecena i neprijatno iznenadjena.
04.01.2017
Filip Milutinovic
Ako mene pitate, ona jeste vec nivo estetske hirurgije.
21.12.2016
Jovana Milinkovic
Nije poenta po meni u kozmetickim tretmanima vec je veoma bitno da se epilacija pazuha uradi nekim drugim proverenim laserskim tretmanom.
20.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Mislim da u danasnje vreme postoji zaista dosta kozmetickih tretmana koji mogu da budu veoma korisni kada govorimo o epilaciji, samo po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim proverenim i strucnim mestom.
14.12.2016
Lea Stankovic
Licno mislim da je za pocetak sasvim dovoljno da se posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg mozete da imate puno poverenje. Pre svega je to neki salon za estetsku hirurgiju.
05.12.2016
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da posetite neki strucan laserski centar koji u svom radu koristi iskljucvio savremenu tehnologiju. Kazem to zbog toga sto je najbolje da sve sami probate.
29.11.2016
Simona Vucinic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna epilacija pazuha, onda odmah morate da budete svesni da je to zahvat kji se granici sa estetskom hirugijom. Bas iz tog razloga treba da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju dr. Djokovic.
17.11.2016
Marta Dencevic
Zaista smatram i pri tome se ne stedim da je po pitanju epilacije pazuha potebno da posetite laserski centar Sofija Malbasa.
10.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju epelicije pazuha, zaista nemate potrebu nesto previse da lutate. Ubedljivo je najbolje da posetite centar za plasticnu hirugiju DE i onda se sigurno necete pokajati.
28.10.2016
Janko Zivanovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetna epilacija pazuha onda kao muskarac zaisat ne treba da se stidite po tom pitanju.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Zalim samoone muskarce koji stalno prigovaraju sovjim zenama nesto po pitnaju epilacije pazuha ili generalno bilo kakvih drugih kozmetickih tretaman. Jednostavno, svi po tom pitanju treba da se opuste.
21.09.2016
Petar Jankovic
Estetski centar Vlahovic vazi za jedno od najkvalitentijih mesta po pitanju epilacije pazuha koje se moze posetiti u Beogradu.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite iskljucvo kvalitetnu epilaciju pazuha, onda je u tom smislu ubedljivo najbolje resejne da se posavetujete sa nekim strucnim licem. To je epilacija na koju se u odredjenom smislu mozete potpuno osloniti, naravno ukoliko je uradite laserskim putem.
01.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planiarte da uradite neku kvalitetnu epilaciju pazuhua, onda je u svakom slucaju najbolje resnje da se unarped posavetujete sa nekom prijateljicom koja ima dovoljno iskustvo sa epilacijom pazuha.
18.08.2016
Dusan Markovic
U danasnje vreme je manje - vise sve ljudima skupo. Zbog toga ta neka cena od 80 eura je nekome skupa a nekom prihvatljiva. Sve zavisi od slucaja do slucaja.
28.07.2016
Jana Stankovic
Po meni je ta cena od nekih 80 eura poprilicno prihvatljiva. Mislim da se sve veci broj muskaraca koji imaju problem sa maljavoscu odlucuje upravo da se posveti resavanju tih problema. Cene su naravno i vise nego povoljne ukoliko upotreba tretmana epilacije pazuha dovodi do jednog trajnog i odrzivog resenja.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da je ovo vrsta tretmana koja pociva u potpunosti na istim osnovana ono tehnici u radu. Ukoliko odlucite da uradite epilaciju pazuha, onda je u svakom slucaju za vas najbolje da posetite neko provereno mesto, i da pri tome platite priblizno 80 eura po tretmanu.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Licno, do sada se nisam podvrgaval ovoj vrsti tretmana. Ono samo sto mogu da kazem je da je dosta mojih prijateljica ovo radilo i dosta im je pomoglo. Naravno, treba da se opredelite za pravi salon i sigurno necete imati problema.