Hijaluronski fileri Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hijaluronski fileri
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hijaluronski fileri 2 kubika

Akcija -44% 250 Din.
Hijaluronski fileri 2 kubika - 250 evra! Samo u Studiju FRIZZZ!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluronski filer (1 ml)

Akcija -26% 19900 Din.
Hijaluronski filer (1 ml) - 19.900 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Cellular Matrix (terapija krvnom plazmom + hijaluron)

Akcija -39% 22000 Din.
Cellular Matrix (terapija krvnom plazmom + hijaluron) - 22.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluronski fileri

Svi mi imamo određen nivo hijaluronske kiseline koji se prirodno nalazi u našoj koži. Međutim, ovaj nivo se sa godinama smanjuje, usled prirodnog procesa starenja, zagađenja iz vazduha i izlaganja suncu. Kada u našoj koži više nema dovoljno hijaluronske kiseline, ona postaje tanja, suvlja i gubi svoju elastičnost – a sve su to odlike koje čine kožu mladom, kada ih posedujemo. Dalje, posledica svega ovoga jeste pojavljivanje linija i bora, što niko od nas ne želi. 

Popunjavanje bora hijaluronom

Kada smo mladi i lepi, i koža nam je zategnuta i jedra, složićete se, nema potrebe ni da znamo šta su hijaluronski fileri. Ali, kada se promene dogode, ova informacija o podmlađivanju, dobro će nam doći. 

Upotrebom hijaluronskih filera, bez operacije, možemo otkloniti neželjene promene i poboljšati opšti izgled kože. Upotrebom filera sa hijaluronskom kiselinom, površina vaše kože postaće ponovo glatka, sveža i nestaće znaci starenja, a sve to na jedan sasvim prirodan i bezbedan način, što je najvažnija prednost ovog tretmana.

Rezultati primene hijaluronskih filera su vidljivi odmah i dugotrajni su, ali ipak ne traju doživotno. Potrebno je tretmane ponoviti nakon nekoliko meseci.

Povećanje usana hijaluronom

Svaka žena želi senzualne usne, pune i lepog oblika, ako može kao Anđelina Džoli. Dobro, ako ne može baš isto, zadovoljavajuće bi bilo i vrlo slično. Šalu na stranu, male i tanke usne niko ne voli, zato ubacivanjem hijaluronskih preparata ona će dobiti na svojoj punoći i senzualnosti, a pri tome se prati prirodan oblik bez drastičnih promena u izgledu lica. Ovaj tretman će trajati svega desetak minuta, sa anestezijom ili anestetik kremom. Rezultat će biti vidljiv odmah, a najbolje dan-dva od tretmana. Vaše nove, senzualne usne trajaće od 6 – 12 meseci u početku, a kasnije znatno duže. Možete birati, da li želite drugačije konture, i diskretno povećanje usana; ili možda biste potpuno prirodan volumen sa malo naglašenijim povećanjem; ili – naglašen volumen. 

Popunjavanje podočnjaka hijaluronom

 

Uz pomoć specijalne igle i injekcije, hijaluronska kiselina se ubacuje u kožu u cilju izravnjavanja bora lica, pre svega bora oko usana (nazolabijalnih bora), opuštenih uglova usana ili za popunjavanje ožiljaka. Sama procedura ubrizgavanja hijalurona nije prijatna, zbog čega se primenjuje lokalna anestezija kojom se bol prilikom intervencije eliminiše a procedura se lako podnosi. Tretman hijaluronom traje od 20 do 60 minuta i pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Hijaluron je prirodan sastojak koze koji joj daje volumen i tonus. Normalno je da se tokom godina ta kolicina u kozi smanjuje I samim tim ona postaje dehidrirana. Hijaluronski fileri hidriraju kozu i nadomescuju volumen. Najcesce korisceni su biorazgradivi fileri koji su i najbezbedniji. Oni daju prirodan izgled I efekat im traje od 6-12 meseci. U problematicnu regiju se aplikuje transparentni gel ukrstene hijaluronske kiseline neanimalnog porekla koncentracije od 10- 27 mg/ml hijalurona.  Bitno je reci da kvalitetni fileri ne izazivaju veliku reakciju tkiva tj. otok, bol I ne stvaraju granulome (kvrzice u kozi). Rezultati se vide odmah nakon ubrizgavanja. Ovi tretmani spadaju u tzv. “ lunch time” tretmane jer ne zahtevaju vreme oporavka. Vrsta filera zavisi od “problema” koji se koriguje. Strucnjaci u svetu su zauzeli stav da tretman hijaluronskim filerimatreba krenuti na vreme zapravo onda kada se jave prvi znaci starenja koze. To nemora biti posle 30 godine kada se prirodno javlja deficit vlastitog hijalurona.

Neretko se desava da zbog fotostarenja I genetske predispozicije potrebno ranije tretirati kozu.

Popunjavanje jagodica hijaluronom

Jedrinu, sjaj i punoću mladalačke kože daje hijaluronska kiselina, koja čini osnov hijaluronskih filera. Prirodno, nakon 30- te godine života depo hijalurona u koži polako isčezava dajući joj umoran i dehidriran izgled. Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se uklanjaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena. Hijaluronski fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda. Hijaluronska kiselina sadržana u hijaluronskim filerima, sastavom je veoma slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu.

Fileri su lagane strukture u formi gela koji se injektira u samu kožu ili sluzokožu usana.

 

Popunjavanje usana hijaluronom – iskustva

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lepe, jedre i prirodno rumene. Usne izgledaju savršeno prirodno i takve  ih i osećamo – da li je u pitanju dodir, ili osećaj poput reakcije na toplo, hladno, ljuto... 

Neke pripadnice lepšeg pola se pitaju, da li su usne bolne, kada se popune hijaluronom? Odgovor je – ne, prilikom ljubljenja, na primer, ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja.

Kod starijih žena se najpre moraju popuniti borice iznad usana, kao i ojačati okolno tkivo, pa tek onda raditi povećanje usana. Kada se to ne bi uradilo, dobili bismo „patkasta usta“, jer nemaju potporu okolnog tkiva. Godinama, „padaju“ nam i uglovi usana, pa mi delujemo tužno, iako nismo. Tada se taj deo usana radi tako zvanom, tačkastom tehnikom, gde se ubodom u tačno određenoj tačci i ubrizgavanjem filera podižu uglovi usana. 

Na kraju, recimo da se hijaluron ubrizgava malo po malo. Iz prostog razloga, što ga je mnogo lakše dopuniti nego razgrađivati. Nekada je bilo verovatno jako interesantno imati veća usta, jer ih je malo ko imao. Danas, kada sve žene mogu imati velike usne, to nije toliko zanimljivo. Ali lepe usne su uvek u modi, pa razmišljajte u tom pravcu.

Hijaluronski fileri – cena

Cene se kreću od 150 do 250 evra po jednom ml.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Hijaluronski filer (1ml)

Akcija -32% 170 Eur
Hijaluronski filer (1ml) - 170 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Uvećanje usana hijaluronom

Akcija -32% 170 Eur
Uvećanje usana hijaluronom - 170 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluron Pen filer - bez igle! Hit! Povećajte volumen usana bez bola!

Akcija -40% 12000 Din.
Hijaluron Pen filer - bez igle! Hit! Povećajte volumen usana bez bola! - 12.000 din! Salon lepote Violet Line!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluron filer 1 ml

Akcija -24% 20400 Din.
Hijaluron filer 1 ml po ceni od 20.400 din samo u Beauty Lounge Klinici! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluron filer 1 ml

Akcija -24% 20400 Din.
Hijaluron filer 1 ml po ceni od 20.400 din samo u Beauty Lounge ordinaciji! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron

Akcija -58% 18000 Din.
PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron po ceni od 18.000 din samo u Beauty Lounge ordinaciji! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluron filer 1 ml

Akcija -24% 20400 Din.
Hijaluron filer 1 ml po ceni od 20.400 din samo u Beauty Lounge ordinaciji!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2640 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.640 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2640 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.640 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Katarina Perisic
Ukoliko trazite mesto gde biste mogli da kupite neke kvalitetne hijaluronske filere, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neki od proverenih kozmetickih salona, kao sto je primera radi kozmeticki salon - centar Jovsic. Zbog toga, svakako treba da posetite neki kvalitetan servis kao onaj koji sam vam vec preporucila.
11.08.2017
Petar Jankulovski
Mozda su hijaluronski fileri nesto sto nije bas previse jeftino, ali pojedinim ljudima to i nije bas toliko bitno. Mnogim ljudima je jednostavno i prosto vazno da se opredele za pravilne ideale zenske lepote i estetike. Posebno to vazi za Beograd kao prestonicu Srbije.
07.02.2017
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto se vecina hijaluronskih filera u ovom pogledu mora bas onako dobro odraditi.
02.02.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, pojedine zene je veoma lako nasamariti po pitanju pojedinih kozmetickih tretmana.
27.01.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da svi hijaluronski fileri moraju da se bas onako dobro i debelo plate.
23.01.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ovo su posebnu fileri u koje zaista treba da imate puno poverenje ako mene pitate.
20.01.2017
Jovana Milinkovic
Nista ja ne verujem ovim tretmanima. U svakom pogledu oni moraju bas onako dobro i debelo da se plate.
10.01.2017
Filip Milutinovic
Nikada do sada nisam radio ovaj tretman ali to ne znaci da nekada necu. Jednostavno volim da drzim do sebe i do svog fizickog izgleda.
04.01.2017
Lea Stankovic
Meni ova vrste estetskog tretmana ne zvuci od pocetka bas nesto posebno obecavajuce.
21.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Po ovom pitanju samo mogu da kazem da se meni ovo nista ne svidja. Mislim da po ovom pitanju ljudi samo dzabe bacaju pare.
15.12.2016
Simona Vucinic
Po ovom pitanju, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto po pitanju hijaluronskih filera u ciji kvalitet sigurno ne treba da sumnjate.
02.12.2016
Todor Markovic
Svakako da je ovo jedna posebna vrsta kozmetickih tretmana u ciji kvlaitet zaista mozete da budete posebno sigurni da vas nikada nece izneveriti.
29.11.2016
Marta Dencevic
Iz licnog iskustva samo mogu da kazem da tretmani sa hijaluronskim filerima, najbolje je da svoje poverenje ukazete ordinaciji Mira Monti.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko su vam vec potrebni neki kvalitetni tretmani hijaluronskim filerima, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite centar dr. Vais.
10.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju hijaluronskoh filera, ubedljiov je najbolje resenej za vas da posetite ordinaciju dr. Jeftic u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
27.10.2016
Jana Stankovic
Svim zenama mogu samo da preporucim da idu hrabro prema osvajanjima novih kozmeticikih tretmana.
22.09.2016
Janko Zivanovic
Tretman sa hijaluronskih filerima je nesto sto ne moze svako na kvalitetan nacin da uradi. Zbog toga je najbolje da posetite centar za plasticnu hirurgiju Adonis i da se tamo licno uverite u kvalitet.
21.09.2016
Petar Jankovic
Kada mi je zena pre odredjenog vremena rekla koja je samo cena hijluronskih filera, mogu slobodno da kazem da mi nije bilo ni malo prijatno.
01.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetne hijaluronske filere, zaista je ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
19.08.2016
Marko Petrovic
Ako nisat bar u danasnje vreme postoji dosta tih kozmetickih salona na kojima kvaliteno mozete da uradite neki od kozmetickih tretmana a da pri tome ne morate nesot puno da ih platite.
18.08.2016
Dusan Markovic
I ja sam cuo dosta pozitivnih komentara na racun kozmetickog salona Jovsic. Konkretno, cuo sam da svakom pacijentu pristupa savesno i odgovorno i da pri tome taj salon je uvek otvoren za neki dobar savet ili sugestiju.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite mesto gde biste mogli da kupite neke kvalitetne hijaluronske filere, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neki od proverenih kozmetickih salona, kao sto je primera radi kozmeticki salon - centar Jovsic. Zbog toga, svakako treba da posetite neki kvalitetan servis kao onaj koji sam vam vec preporucila.
28.06.2016
Ivana Petrovic
ovo je u danasnje vreme veoma popularan metod. Ukoliko se odlucite za njega moci cete da na kvalitetan nacin uradite tretman bora. U svakom slucaju preporucujem svim zenama da se opredele za ovaj tretman i sigurno se necete pokajati.