Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija stomaka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mezoterapija stomaka

Mezoterapija predstavlja sigurnu nehirušku metodu uz pomoć koje se mogu ukloniti značajne količine masnih naslaga i celulita sa trbuha, bokova, bedara i gluteusa. Takođe je odlično rešenje za otklanjanje potkožnih naslaga sa tela na područjima kao što su podbradak ili ruke.

Mnogi ovu metodu nazivaju i oblikovanje tela. Mezoterapiskim postupcima se sagorevaju masne naslage koje se nalaze ispod kože. Rezultati se mere u centimetrima. Preparati koji se koriste prilikom ovih tretmana nazivaju se lipolitici i deluju jednako kao što je slučaj kod gubitka masti prilikom dijeta.

Svaka žena ima mesto na kojem se masno tkivo skuplja i ostaje, bez obzira na dijetu ili vežbanje. Njih imaju i mršave žene. Najčešće se nalazi na donjem delu stomaka, na bokovima, gornjoj polovini butina, na rukama i ramenima, ispod brade ili na vratu.

Mezoterapijom se trajno uklanjaju neželjene potkožne naslage . Mnogi je smatraju bezbolnom alternativom hiruškoj intervenciji.

Ravan stomak

Tretmani mezoterapije su provereni najbezbedniji i najbrži način da se postignu željeni rezultati.  Stimulisanjem  srednjeg dela kože, tzv. derm jača se vezivno tkivo te koža postaje zategnutija i mlađa. Ujedno se poboljšava mikrocirkulacija i kidaju se lanci masnih kiselina što izuzetno redukuje masne naslage, naročito na donjem delu stomaka.

Preparati koji se unose ovom prilikom ostaju aktivni u organizmu narednih 48 sati. Tretmani se rade jednom do dva puta nedeljno.Efikasnost i dejstvo preparata se dodatno pojačava ukoliko se nakon ubacivanja preparata radi masaža stomaka. Ovim postupkom se pojačava i mikrocirkulacija. 

Mezoterapija iskustva

Za mezoterapiju ne postoje nikakve kontraidikacije, tako das vi koji žele da se reše masnih naslaga na telu mogu bez bojazni da se oduče upravo na ovaj metod. 

Nakon pregleda kod dotora, koji se sastoji od razgovora i merenja dobijate izveštaj o stanju vašeg tela. Ovaj korak omogućava da se stekne uvid u vaš problem i da se deluje ciljano na njegovo otklanjanje.

Sama procedura je uglavnom bezbolna.  Sastoji se iz mnogo malih uboda. Takođe, postoje kokteli koji se bolni i na to ćete biti upozoreni. Ukoliko imate veliku osetljivost na bol postoji mogućnost da dobijete lokalnu anesteziju u vidu kreme. Korišćenje anestezije može donekle da utiče na efikasnost koktela, te je na vama i na lekaru da zajedno odlučite da li će se krema koristiti kako bi se bol ublažio. 

Mezoterapijom se najčešće gubi između 2 i 10 centimetara u obimu, a u proseku 6.  Za najbolje rezultate poželjno je da indeks telesne mase ne prelazi 30.

Tretman se radi jednom do najviše dva puta nedeljno. Ukupno je potrebno 6 do 12 tretmana u zavisnosti od regije i problema koji se tretira.

Mezoterapija stomaka cena

Raspon cena najčešće se kreće od 2500 do 6500 dinara po tretmanu i zavisi od koktela  koji se ubrizgavaju kao i od regije koja se tretira. 

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju stomaka predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.09.2018
Matija Lukic

Mislim da se u najvecem broju slucajeve mezoterapija stomaka namenjena zenama koje su se porodile, pa bi sad htele da svoj stomak na neki nacin dovedu u red.

13.04.2017
Petar Jankulovski

Sto se stomaka tiec, naravno da je to jedno i vise nego oseljivo podrucje koje po meni moze i treba da se na svaki nacin zastiti.

30.03.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrenete, ona treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni samo jedno gubljenje vremena.

16.03.2017
Jovana Milinkovic

Sto se ove vrste mezoterapije tice, kvalitet je nesto sto u svakom slucaju treba da dodje do izrazaja.

15.03.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju, kako god da okrenete, ova mezoterapija je nesot sot i nije bas nesto narocito povoljno i jefitno.

23.02.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, mezoterapija stomaka je poprilicno osetljivo pitanje. Nije bas svejedno da se covek opredeli za tako nesto.

08.02.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi je samo poznato, sto se tice mezoterapije, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po tom pitanju onda i nisu bas toliko bitne.

07.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, sto se tice ove vrste mezoterapije, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

27.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se mezoterapija veoma dosta plati.

11.01.2017
Marta Dencevic

Licno mislim da je mezoterapija stomaka uvek nesto posebno.Ako se bas za nju odlucite u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

10.01.2017
Todor Markovic

Ovo su samo na prvi pogled ne toliko bitni tretmani ali je u svakom slucaju bitno da ih uradite na proverenom mestu. To je zapravo mozda nesto sto je i najvaznije.

21.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete. Samo u tom smislu treba da svoje poverenje ukazete nekim proverenim mestima.

20.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju mezoterapije stomaka, samo treba da znate da mi je moja zena rekla da je uvek od ove terapije imala dosta koristi, odnosno da joj je uvek dosta pomagala.

05.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju mezoterapije stomaka, samo treba oko toga da povedete racuna o izboru nekog kvalitetnog mesta.

28.10.2016
Petar Jankovic

Ovo je svakako jedna od neprevazidjenih tipove mezoterapija u Beogradu. Zbog toga nije stvar samo u nocu koliko je zapravo bitno da to neko kvalitetno uradi.

27.10.2016
Jana Stankovic

cesto mogu da cujem kako su mnogi skepticni po pitanju ucinkovitosti mezoterapije stomaka ili generalno razlicith kozmeticnih tretmana. Medjutim, to mogu da pricaju iskljucivo muzevi koji su ljubomorni nalepotu svojih zena.

06.09.2016
Ivan Stojanovic

Za kvalitetnu mezoterapiju stopamaka uvek mozete da se opredelite. Ukoliko odlucite da uradite bas mezoterapiju stomaka slobodno mozete da posetite ordinaciju Opal.

01.09.2016
Marko Petrovic

Mislim da se u najvecem broju slucajeve mezoterapija stomaka namenjena zenama koje su se porodile, pa bi sad htele da svoj stomak na neki nacin dovedu u red.

29.07.2016
Biljana Brankovic

Nekada i nije dovoljno unapred izracunati sve troskove posto se uvek mogu pronaci neki novi. Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu mezoterapiju stomaka, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neki od poznatih kozmetickih centara.

27.07.2016
Dusan Markovic

U proseku to je ste neka cena pojedinacnog tretmana. Medjutim, kada se uzme u obzir da resavanje problema sa stomakom putem mezoterapije, onda je svakako najbolje resenje za vas da unapred izracinate potencijalne troskove.

28.06.2016
Ivana Petrovic

Posle porodjaja sam imala manjih problema sa masnim naslagama na stomaku. Zbog toga sam se odlucila za mezoterapiju. Isto je princip kao i za ostale delove tela. cena je oko 3000 dinara i moze da se uraditi na velikom broju kvalitetnih mesta.