Mezoterapija bez igle Beograd

Adresa: Golubačka 11
Beograd
Adresa: Svetogorska 38
Beograd
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 343, 7 sprat
Beograd
Adresa: Zdravka Jovanovica 31
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Beograd
Adresa: Vlajkovićeva 23
Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Djindjića 22
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Beograd
Adresa: Kneginje Zorke 5, Beograd
Beograd
Adresa: Majke Jevrosime 10
Beograd
Adresa: Izvorska 66
Beograd
Adresa: Kneginje Zorke 94/4
Beograd
Adresa: Pariske komune 14/9, ( Fontana )
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Partizanske Avijacije 14/2
Beograd
Adresa: Vitanovačka 1
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd

Mezoterapija bez igle Novi Sad

Adresa: Vojvode Bojovića 5a
Novi Sad

Mezoterapija bez igle Kragujevac

Adresa: Moravska 8
Kragujevac
Adresa: Bulevar Kraljice Marije 52
Kragujevac
Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac

Mezoterapija bez igle Šabac

Adresa: Kralja Aleksandra 33, Šabac
Šabac
Adresa: Vojvode Brane 1, lokal 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija bez igle
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti

Akcija -33% 4000 Din.
Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti po ceni od 4.000 din samo u Endermološko...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica bez igle

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija lica bez igle po ceni od 2.000 din samo u Kozmetika Harmonija salonu lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Tretmani mezoterapije bez igala su provereno najbezbedniji i najbrži način za postizanje željenog rezultata. Koža je nakon ovih tretmana zategnuta, celulit nestaje, masne naslage se tope. Strije i ožiljci nestaju ili dolazi do znatnog poboljša nja u njihovom izgledu.
Mezoterapija lica bez ugle je savremena bezbolna metoda za negu lica i tela uz pomoć koje se ubacuju aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije, odnosno delovanjem naizmenične struje.
Radi se o visoko delotvornom  postupku zasnovanom na naučnim osnovama  To je klinički testirana bezbedna metoda.  Zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi kako bi se istovremeno poboljšao rad metabolizma i dopremanja materije u površinski i duboko smeštenim ćelijama. Na ovj način se svakako pojačava cirkulacija krvi i limfe, podstiče se limfna drenaža i detoksikacija. Proizvodi koji se koriste se neuporedivo lakše apsorbuju.
Primena mezoterapije
Mezoterapija na licu bez igle ili tzv. no needle tehnikom radi na poboljšanju i potpunom otklanjanju:
  • Bora
  • Podočnjaka
  • Ožiljci
Lifting lica se veoma uspešno sprovodi ovom metodom.
Na telu se tretiraju nedostaci kao što su:
  • Celulit
  • Strije
  • Opadanje kose
  • Masne naslage – ovim tretmanom dolazi do potpunog gubitka masnih naslaga na kritičnim delovima tela (podbradak, nadlaktice, trbuh, bokovi, zadnja strana butina i kolena). Upotrebom lipotičkih koktela potiže se efekat zategnute kože.

Mezoterapija bez igle iskustva

Mezoterapija bez igle ili popularno “no needle mezoterapija” je izraz za kombinaciju više procedura koji se iz godine u godinu sve vise usavršavaju. Elektroporacija je u principu kao neka virtuena inekcija, gde umesto igle postoji strujni talas koji formira vodene kanale, kako bi se u potpunosti bezbolno omogućio prodor i prenos  koktela do različitih dubina kože i kožnog tkiva.
Nakon detaljne anamneze i pregleda od strane doktora počinje se sa tretmanima. Ovaj korak je vrlo važan je  i od toga u mnogome može zavisiti efekat tretmana.  
Aparatom bez igle sa određenim niskim frekfencjama radio talasa stvara se probojnost ćelijske membrane i aktivni kokteli se ubacuju direktno u ćelije mezoderma.
Mezoterapijom bez igle se mogu znatno smanjiti bore na licu, ali je takođe veoma efikasan izbor kod zatezanja kože lica čime se postiže lifting efekat. Ovaj tretman se takođe pokazao kao vrlo uspešan i kod uklanjanja podočnjaka.
Na telu  se mogu otkloniti nedostaci kao što su strije, celulit i masne naslage. Problem opadanja kose se veoma uspešno rešava ovom metodom.
Sam tretman mezoterapije bez igle je veoma prijatan i bezbolan.  Nakon tretmana se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama jer ne postoji period oporavka.
Preporučuje se primena 2 do 6 tretmana na 4 do 6 nedelja, ali s obzirom da se radi pregled pre početka tretmana svaki pojedinac dobija preporuku za optimalan broj tretmana.
Kod mezoterapije nema neželjenih efekata osim u slučaju alergije na neki od sastojaka iz koktela.
Tretman mezoterapije se ne preporučuje u trudnoći, tokom period dojenja, kao ni osobama sa ugrađenim pejsmejkerom i osobama koje boluju od epilepsije ili karcinoma.

Mezoterapija bez igle cena

Cene ovih tretmana se najčešće kreću između 2500 i 4000 dinara. Tretmane je u najvećem broju slučajeva potrebno ponoviti 2 do 6 puta, u proseku sa 4 dolaska se rešava većina nedostataka.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju bez igle predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.
 
 
 

Mezoterapija lica

Akcija -50% 2500 Din.
Mezoterapija lica za 2.500 din samo u Studiju FRIZZZ!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Stefanovic
Kada bih se vec odlucila da uradim mezoterapiju bez igle, stvarno bih vodila racuna o tome kojem kozmetickom salonu poklanjam svoje poverenje.
Andriajana Simic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija bez igle, ona je u svakom slucaju najbolje da posetite salon Mladju. To je salon koji se nalazi na Zvezdari i koji svim svojim klijentima stoji na raspolaganju tokom radnog vremena.
Petar Jankulovski
Problem sa mezoterapijom je pre svega u tome kome da od samog pocetka polonite vase poverenje.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, mezoterapija bez igle u svakom slucaju nesto posebno i nesto treba i mora da se debelo plati.
Marina Zivkovic
Ovo je odlicna vrsta mezoterapije i nema bas nekih velikih problema sa cenama. Ljudi uglavnom nemaju te nemaju dovoljno novca.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo nije nesto sto je previse skupo ukoliko uzmete u obzir sta na kraju dobijete.
Jovana Milinkovic
Ovo je u svakom slucaju je bilo nesto sto je jako zahtevno. Ukoliko se odlucite za tako nesot sigurno se necete pokajati.
Filip Milutinovic
Koliko je samo meni poznato, svaka mezoterapija mora debelo da se plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Lea Stankovic
Sto se tice mezoterapije bez igle, samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise dalje ne treba da brinete.
Mihajlo Nastasovic
Po meni mezoterapije bez igle predstavlja cisto bacanje para.
Simona Vucinic
Licno mislim da je ovo posebna vrsta mezoterapije. Ako se ipak za nju odlucite sigurno se onda u tom slucaju necete pokajati.
Todor Markovic
Ukoliko mene pitate, mogu samo da kazem da je ovo tretman u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Ovo je zaista jedna posebna vrsta mezoterapije u koju zaista mozete da imate puno poverenje. Ona vam sigurno moze potpno koristiti.
Janko Zivanovic
Ipak je i vise nego bitno da se po pitanju mezoterapije beu igle odlucite iskljucivo da posetite neko strucno i provereno, kvalitetno mesto.
Petar Jankovic
Kada bih se vec odlucila da uradim mezoterapiju bez igle, stvarno bih vodila racuna o tome kojem kozmetickom salonu poklanjam svoje poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vec trazite kvalitetnu mezoterapiju bez igle, samo treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx i zapravo sie oko toga nemate sta vise da brinete.
Ivan Stojanovic
Mezoterapija bez igle je zaista nesto sto je i vise nego korisno. Definitivno za mezoterapiju bez igle treba da se obratite nekom proverenom salonu kao sto je Bali Detox.
Nikolina Pantelic
Ukoliko bi mi moja licna kozmeticarka rekla da treba da uradim tretman mezoterapije bez igle uradila bih to bez oklevanja posto u nju definitivno imam puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalietnu mezoterapiju, onda u svakom slucaju treba da uradite mezoterapiju bez igle. To je mezoterapija u koju mozte da imate puno poverenje. Zbog toga vam toplo preporucujem da posetite salon lepote Dead sea.
Dusan Markovic
Koliko j emeni poznato mezoterapije bez igle je u svakom slucaju potrebne svim onim zenama koje se plase igle. To mislim ne samo na one zene koje se plase uboda igle vec i na sve one zene koje ne mogu iglu da vide ocima.
Jana Stankovic
I jas cam cula da je Mladaj poprilicno dobar i kvalitetan kada govorimo o mezoterapiji lica. Ukoliko odlucite da na ovom mestu uradite kvalitetnu mezoterapiju lica bez igle, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da budete u samom poetku spremni da dobro i kvalitteno platite.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija bez igle, ona je u svakom slucaju najbolje da posetite salon Mladju. To je salon koji se nalazi na Zvezdari i koji svim svojim klijentima stoji na raspolaganju tokom radnog vremena.
Ivana Petrovic
Prijateljice moje osta koriste ovaj tretamn zbog toga sto je u sustini bezbolan. Koza posle njega izgleda dosta lepo. kazu mi i da za celulit ova metoda nije losa. naravno, morate voditi racuna da izaberete kvaliletan salon.