Mezoterapija bez igle Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija bez igle
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mezoterapija lica

Akcija -50% 2500 Din.
Mezoterapija lica za 2.500 din samo u Studiju FRIZZZ!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti

Akcija -33% 4000 Din.
Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti po ceni od 4.000 din samo u Endermološko...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Tretmani mezoterapije bez igala su provereno najbezbedniji i najbrži način za postizanje željenog rezultata. Koža je nakon ovih tretmana zategnuta, celulit nestaje, masne naslage se tope. Strije i ožiljci nestaju ili dolazi do znatnog poboljša nja u njihovom izgledu.

Mezoterapija lica bez ugle je savremena bezbolna metoda za negu lica i tela uz pomoć koje se ubacuju aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije, odnosno delovanjem naizmenične struje.

Radi se o visoko delotvornom  postupku zasnovanom na naučnim osnovama  To je klinički testirana bezbedna metoda.  Zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi kako bi se istovremeno poboljšao rad metabolizma i dopremanja materije u površinski i duboko smeštenim ćelijama. Na ovj način se svakako pojačava cirkulacija krvi i limfe, podstiče se limfna drenaža i detoksikacija. Proizvodi koji se koriste se neuporedivo lakše apsorbuju.

Primena mezoterapije

Mezoterapija na licu bez igle ili tzv. no needle tehnikom radi na poboljšanju i potpunom otklanjanju:

  • Bora
  • Podočnjaka
  • Ožiljci

Lifting lica se veoma uspešno sprovodi ovom metodom.

Na telu se tretiraju nedostaci kao što su:

  • Celulit
  • Strije
  • Opadanje kose
  • Masne naslage – ovim tretmanom dolazi do potpunog gubitka masnih naslaga na kritičnim delovima tela (podbradak, nadlaktice, trbuh, bokovi, zadnja strana butina i kolena). Upotrebom lipotičkih koktela potiže se efekat zategnute kože.

Mezoterapija bez igle iskustva

Mezoterapija bez igle ili popularno “no needle mezoterapija” je izraz za kombinaciju više procedura koji se iz godine u godinu sve vise usavršavaju. Elektroporacija je u principu kao neka virtuena inekcija, gde umesto igle postoji strujni talas koji formira vodene kanale, kako bi se u potpunosti bezbolno omogućio prodor i prenos  koktela do različitih dubina kože i kožnog tkiva.

Nakon detaljne anamneze i pregleda od strane doktora počinje se sa tretmanima. Ovaj korak je vrlo važan je  i od toga u mnogome može zavisiti efekat tretmana.  

Aparatom bez igle sa određenim niskim frekfencjama radio talasa stvara se probojnost ćelijske membrane i aktivni kokteli se ubacuju direktno u ćelije mezoderma.

Mezoterapijom bez igle se mogu znatno smanjiti bore na licu, ali je takođe veoma efikasan izbor kod zatezanja kože lica čime se postiže lifting efekat. Ovaj tretman se takođe pokazao kao vrlo uspešan i kod uklanjanja podočnjaka.

Na telu  se mogu otkloniti nedostaci kao što su strije, celulit i masne naslage. Problem opadanja kose se veoma uspešno rešava ovom metodom.

Sam tretman mezoterapije bez igle je veoma prijatan i bezbolan.  Nakon tretmana se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama jer ne postoji period oporavka.

Preporučuje se primena 2 do 6 tretmana na 4 do 6 nedelja, ali s obzirom da se radi pregled pre početka tretmana svaki pojedinac dobija preporuku za optimalan broj tretmana.

Kod mezoterapije nema neželjenih efekata osim u slučaju alergije na neki od sastojaka iz koktela.

Tretman mezoterapije se ne preporučuje u trudnoći, tokom period dojenja, kao ni osobama sa ugrađenim pejsmejkerom i osobama koje boluju od epilepsije ili karcinoma.

Mezoterapija bez igle cena

Cene ovih tretmana se najčešće kreću između 2500 i 4000 dinara. Tretmane je u najvećem broju slučajeva potrebno ponoviti 2 do 6 puta, u proseku sa 4 dolaska se rešava većina nedostataka.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju bez igle predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

 

 

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

17.12.2018
Jovana Stefanovic
Kada bih se vec odlucila da uradim mezoterapiju bez igle, stvarno bih vodila racuna o tome kojem kozmetickom salonu poklanjam svoje poverenje.
19.09.2018
Andriajana Simic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija bez igle, ona je u svakom slucaju najbolje da posetite salon Mladju. To je salon koji se nalazi na Zvezdari i koji svim svojim klijentima stoji na raspolaganju tokom radnog vremena.
13.04.2017
Petar Jankulovski
Problem sa mezoterapijom je pre svega u tome kome da od samog pocetka polonite vase poverenje.
30.03.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, mezoterapija bez igle u svakom slucaju nesto posebno i nesto treba i mora da se debelo plati.
16.03.2017
Marina Zivkovic
Ovo je odlicna vrsta mezoterapije i nema bas nekih velikih problema sa cenama. Ljudi uglavnom nemaju te nemaju dovoljno novca.
15.03.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo nije nesto sto je previse skupo ukoliko uzmete u obzir sta na kraju dobijete.
23.02.2017
Jovana Milinkovic
Ovo je u svakom slucaju je bilo nesto sto je jako zahtevno. Ukoliko se odlucite za tako nesot sigurno se necete pokajati.
08.02.2017
Filip Milutinovic
Koliko je samo meni poznato, svaka mezoterapija mora debelo da se plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
07.02.2017
Lea Stankovic
Sto se tice mezoterapije bez igle, samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise dalje ne treba da brinete.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni mezoterapije bez igle predstavlja cisto bacanje para.
11.01.2017
Simona Vucinic
Licno mislim da je ovo posebna vrsta mezoterapije. Ako se ipak za nju odlucite sigurno se onda u tom slucaju necete pokajati.
10.01.2017
Todor Markovic
Ukoliko mene pitate, mogu samo da kazem da je ovo tretman u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
21.12.2016
Marta Dencevic
Ovo je zaista jedna posebna vrsta mezoterapije u koju zaista mozete da imate puno poverenje. Ona vam sigurno moze potpno koristiti.
05.12.2016
Janko Zivanovic
Ipak je i vise nego bitno da se po pitanju mezoterapije beu igle odlucite iskljucivo da posetite neko strucno i provereno, kvalitetno mesto.
02.12.2016
Petar Jankovic
Kada bih se vec odlucila da uradim mezoterapiju bez igle, stvarno bih vodila racuna o tome kojem kozmetickom salonu poklanjam svoje poverenje.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vec trazite kvalitetnu mezoterapiju bez igle, samo treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx i zapravo sie oko toga nemate sta vise da brinete.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Mezoterapija bez igle je zaista nesto sto je i vise nego korisno. Definitivno za mezoterapiju bez igle treba da se obratite nekom proverenom salonu kao sto je Bali Detox.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Ukoliko bi mi moja licna kozmeticarka rekla da treba da uradim tretman mezoterapije bez igle uradila bih to bez oklevanja posto u nju definitivno imam puno poverenje.
06.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalietnu mezoterapiju, onda u svakom slucaju treba da uradite mezoterapiju bez igle. To je mezoterapija u koju mozte da imate puno poverenje. Zbog toga vam toplo preporucujem da posetite salon lepote Dead sea.
01.09.2016
Dusan Markovic
Koliko j emeni poznato mezoterapije bez igle je u svakom slucaju potrebne svim onim zenama koje se plase igle. To mislim ne samo na one zene koje se plase uboda igle vec i na sve one zene koje ne mogu iglu da vide ocima.
29.07.2016
Jana Stankovic
I jas cam cula da je Mladaj poprilicno dobar i kvalitetan kada govorimo o mezoterapiji lica. Ukoliko odlucite da na ovom mestu uradite kvalitetnu mezoterapiju lica bez igle, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da budete u samom poetku spremni da dobro i kvalitteno platite.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija bez igle, ona je u svakom slucaju najbolje da posetite salon Mladju. To je salon koji se nalazi na Zvezdari i koji svim svojim klijentima stoji na raspolaganju tokom radnog vremena.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Prijateljice moje osta koriste ovaj tretamn zbog toga sto je u sustini bezbolan. Koza posle njega izgleda dosta lepo. kazu mi i da za celulit ova metoda nije losa. naravno, morate voditi racuna da izaberete kvaliletan salon.