Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija kose
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mezoterapija kose

Ako bismo govorili o znacima starenja, onda možemo reći jednu ne tako prijatnu činjenicu, a to je da se oni javljaju veoma rano, i to već početkom treće decenije života. Kosa se polako proređuje i gubi svoj sjaj, dok koža na primer, izgubi elastičnost i vlažnost.

mezoterapija kose

 

Ukoliko posmatramo svoje fotografije iz ranih dvadesetih, svakako da ćemo na njima videti mlado i jedro lice, i blistavu kosu. Ipak, nema toliko razloga za brigu, jer se raznim savremenim metodama proces starenja može usporiti, odložiti, tako da čak i u pedesetim i šezdesetim godinama delujemo kao da imamo desetak manje.

Jedan od načina da vaša kosa bude kao nekada, jeste mezoterapija.

Mezoterapija kose iskustva

Na samom početku, hajde da se upoznamo sa pojmom i definicijom mezoterapije. U pitanju je jedna metoda koja podrazumeva periodičnu aplikaciju koktela koji su lekoviti. Cilj je da se spreči dalje opadanje kose, da se stimuliše rast nove dlake kao i da se poboljša i očuva kvalitet postojeće kose.

Recimo da ste se odlučili za mezoterapiju i sada vas zanima kako tretman izgleda. Pomenuti lekoviti kokteli se aplikuju uz pomoć specijalnog pištolja ili mezoinjektora. Bitno je naglasiti da je mezoterapija kose metoda koja se koristi širom planete i da na taj način mnogi ljudi ne dolaze u situaciju da ostanu bez kose, odnosno uspešno preveniraju gubitak vlasi.

 
  mezoterapija kose cena


Ukoliko vas interesuje da li postoje neka dejstva mezoterapije koja su neželjena, tada je dobro znati da ona nisu poznata, dok sa druge strane, efekti su vrlo vidljivi i brzi.

Koktel koji se koristi sadrži: cink; azelaičnu kiselinu; pantenol koji je veoma bitan za ishranu folikula dlake; minoksidil – njegova uloga je da proširuje krvne sudove, i na taj način pospešuje prokrvljenost folikula dlake, što sve za rezultat ima stimulaciju rasta kose; koktel sadrži u sebi i biotin, takođe važan za rast kose, jer je deo kompleksa vitamina B.

Pošto ste se podvrgnuli tretmanu mezoterapije kose, očekujete rezultate, a oni će biti vidljivi kroz formiranje novih vlasi, njihovom ubrzanom rastu i boljem kvalitetu. Korisno je znati da je ova procedura u potpunosti bezbolna.

Kako da znate da li ste baš vi kandidat za mezoterapiju kose? Ukoliko imate proređenu kosu zbog koje ste nezadovoljni, ako vam kosa opada zbog loše ishrane, stresa ili posle određene infekcije; ukoliko gubite kosu jer ste tek rodili bebu ili se nalazite u periodu menopauze; razlog za tretman mezoterapije kose je i ciljano lečenje ženske i muške alopecije (ćelavosti).

Najvažniji efekat tretmana mezoterapije kose je revitalizacija, sprečavanje daljeg opadanja, kao i stimulacija rasta nove dlake. Osim toga, ne bi trebalo da se zanemari ni psihološki efekat, jer će vam sa lepšim izgledom porasti samopouzdanje, dobićete sasvim prirodan look i sjajan osećaj zbog toga!

Koliko tretmana će vam biti neophodno, zavisi od toga kakav je kvalitet kose, pa se može reći da je to individualno. Procedura traje svega petnaest do maksimalno trideset minuta, a kao što smo naveli, prve znake poboljšanja možete videti vrlo brzo, najčešće za oko mesec dana.

Mezoterapija kose – cena:

Prosečna cena tretmana mezoterapije kose je od 3000-3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i dermatološke ordinacije oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.09.2018
Jelena Stanarevic
Mezoterapija kose je metoda koja podrazumeva periodičnu aplikaciju koktela koji su lekoviti. Cilj je da se spreči dalje opadanje kose, da se stimuliše rast nove dlake kao i da se poboljša i očuva kvalitet postojeće kose.
11.08.2017
Dusan Markovic
Po meni je najvaznije da svaka mezoterapija kose u potpunosti moze da doprinese na jedan najbolji moguci nacin vasem fizickom izgledu. Zaista svaka zena ili muskarac koji drze do estetitke bi trebalo da znaju taj podatak.
09.07.2017
Andriajana Simic
Potpuno zdrava i bezbolna metoda za ocuvanje kvaliteta kose , sprevacanje opadanja i tanjenja kao za rezultat daje sjajnu , jaku i kosu punu zivota ! Sve pohvale , odusevljena sam ucinkom za manje od mesec dana isla sam na 5 tretmana i razlika je bila neverovatna.