Sportska masaza Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sportska masaza
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dumo terapija 60 minuta

Akcija -52% 1200 Din.
Dumo terapija 60 minuta - 1.200 din! Centar Mira i Harmonije!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Sportska masaža tela u trajanju od 60min

Akcija -15% 2200 Din.
Sportska masaža tela u trajanju od 60min po ceni od 2.200 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Sportska masaža tela u trajanju od 60min

Akcija -15% 2200 Din.
Sportska masaža tela u trajanju od 60min po ceni od 2.200 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Sportska masaza

Kako se sve veći broj ljudi bavi sprtom bilo rekreativno ili profesionalno i kako se intezitet treninga povećava, potreba za sportskom masažom je sve veća.

Sportska masaža je od velike pomoći prilikom oporavka od napornih treninga ali ima I tu mogućnost da se pomoću nje povećaju sportski rezultati. Takođe, ova vrsta masaže pomaže rekreativcima da se zaštite od neželjenih sportskih povreda.

Sportska masaža iskustva

Sportskom masažom se stimuliše cirkulacija krvi i limfe. Ona često obuhvata i terapiju trigger tačaka koja ima za cilj da eliminiše adhezije (čvoriće u mišićima), da poveća obim pokreta I da smanji stres . 

Sportska masaža se radi kako bi se ubrzao proces otklanjanja mlečne kiseline koje su nastale priikom mišićnog rada, što dovodi do bržeg oporavka mišića. Ova masaža takođe smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koje se vremenom pretvaraju u kalcifikat, i koji mogu vremenom da tako nataloženi izazivaju mišićnu napetost, pa čak i bol.

Sportska masaža ubrzava oporavak organizma nakon treninga, ali se takođe putem ove masaže mogu pripremiti mišići za trening istezanjem i zagrevanjem. Najveća prednost sportske masaže je njeno korišćenje koje ima za cilj da oporavi telo nakon vežbanja i drugih fizičkih aktivnosti.

Ukoliko obavljate u toku dana fizičku aktivnost koja je naročito naporna za vaše telo, verovatno ćete osećati iscrpljenost i zamor. U tom procesu se dešava prirodno povećanje fleksibilnosti, jačanje i poboljšanje kardiovaskularne izdržljivosti. Redovnim sportskim masažama možete smanjiti iscrpljenost i ujedno se opustiti, nakon čega ćete se osećati daleko prijatnije. Sportska masaža ima podjednako dobar uticaj kako na fizičko zdravlje, tako i na psihu čoveka.

Usled prevelike fizičke aktivnosti ili povrede mišića, u mišićna tkiva dospeva manja količina krvi nego što je to uobičajeno. Kvalifikovani terapeut je u stanju da deluje na mišić na takav način, koji dovodi do povećanja prokrvljenosti mišićnog tkiva. Ovo je od izuzetne važnosti zarad dobre cirkulacije i dovođenja hranljivih materija u mišićno tkivo.

Dobra sportska masaža obezbeđuje kretanje hranljivih materija u mišiće i pospešuje ozdravljenje. Duboka masaža mišića izuzetno uspešno oslobađa mlečne kiseline sve one napregnute mišiće, obezbeđuje da se pore na membranama tkiva otvore izbacujući otpadne i štetne materije napolje, a da se istovremeno unesu sve hranljive materije unutar mišića. 

U toku sportske masaže se svi mišići na telu istežu na pravi način. Terapeut putem dodira, odnosno pritiskom šaka smanjuje tenziju i čini da dođe do olakšanja pritiska na iscrpljenim delovima tela.

Masaža ima duboke psihološke benefite. Poznata je po tome što ublažava depresiju, podiže raspoloženje i smanjuje anksioznost, smiruje um i poboljšava san.    

Ova masaža preporučuje se kako aktivnim sportistima, tako i rekreativcima al ii ljudima koji imaju problema sa kalcifikacijom.

Sportska masaža cena

Cene sportske masaže najčešće mogu da variraju od  1 200 dinara do 3 500 dinara. U zavisnosti od trajanja masaže potrebno je izdvojiti oko 1 400 dinara za masažu od 30 minuta, pa sve do 3 500 dinara koliko košta sportska masaža u trajanju od 2 sata.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za sportsku masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Stretching masaža 70 minuta

Akcija -57% 1200 Din.
Stretching masaža 70 minuta - 1.200 din! Centar za masažu PRANAYAMA!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Ukoliko am je potrebna kvalitetna sportska masaza, onda bi u svakom slucaju trebali da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Sportska masaza odredjenog tipa sigurno da prija odredjenom tipu sportista.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, ova masaza treba da se debelo plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju bi ona trebala da se dosta plati.
Lea Stankovic
Po meni je u svakom slucaju osnovni problem u tome da svaka sportska masaza nije ni malo jeftina kako god da okrenete.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ona je po meni i vise nego idealno resenje za mnoge probleme i stvari.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ona je vrsta masaze koja po meni ima dosta prakticne primene.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je masaza koja dosta kosta i koja treba samim tim da se dosta plati.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ove masaze tice, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, svaka sportska masaza je namenjena sportistima i bas iz tog razloga treba da se odlucite za kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko imate dovoljno novca, onda u svakom slucaju treba da upraznjavate sportsku masazu. Tako da su kako god da okrenete pare uvek veliki problem.
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o kvlaitenoj sportskoj masazi, samo treba da se odlucite za kvalitet. To znaci da je ukoliko ste profesionalni sportista, ovo ipak prava masaza za vas.
Nikolina Pantelic
Po pitanju sportske masaze, zaista je najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po tom pitanju mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju sportske masaze je ubedljivo najbolje da posetite salon za masazu Zhao Jude. Pri tome, ako se opredelite za kvlaitet, onda je to svakako najbolje mesto za vas.
Marko Petrovic
Kvalitetna sportska masaza mora kvalitetno i da se plati ali je u isto vreme i potrebno da se kvalitetna masaza na pravi nacin i izvede. Iz tog razloga svima mogu da preporucim Bali Detox centar za masazu.
Dusan Markovic
Ukoliko am je potrebna kvalitetna sportska masaza, onda bi u svakom slucaju trebali da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Sportska masaza odredjenog tipa sigurno da prija odredjenom tipu sportista. Odnosno, nije svaka masaza za svakog coveka.
Biljana Brankovic
Cak sta vise, mislim da je masaza sasatvi deo zivota svakog sportiste. Ukoliko se odlucite da posetite neki od poznatih masaz centara, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem, koje bi vam dalo neku proverenu preporuku.
Jovana Milinkovic
Ovo je svakao tip masaze koji se preporucuje svim sportistima. Ukoliko ga vec trazite onda nema potrebe previse da lutate. Sigurno u Beogradu postoji veliki broj salona na kojimase moze ona na pravi nacin sprovesti u delo.