Mezoterapija tela Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija tela
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti

Akcija -33% 4000 Din.
Acthyderm tretman mezoterapije tela bez igle u borbi protiv lokalizovanih masti po ceni od 4.000 din samo u Endermološko...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija tela

Danas kada živimo brzo, cilj svakome od nas je da unapređenim tehnikama olakšamo sebi život.  Mezoterapija kao tretman je takava pomoć za kojom ste tragali.  Stručna i kvalitetna primena mezoterapijskih preparta dovešće do brzo vidljivih i trajnih rezultata. Redovna primena mezoterapije  dovodi do poboljšanog izgleda i tonusa kože koja time dobija jedrinu, svež i odmoran izgled. 

Medicinski tretman mezoterapije ima širok spektar primene u  estetskoj i zdravstvenoj oblasti. Kada je reč o telu njome se uklanjaju nedostaci kao što su celulit, strije i lokalizovane masne naslage. Takođe, ima primenu u reumatologiji i kod terapije bola.   Mezoterapija se još koristi kao sredstvo za zatezanje kože, al ii kao metoda  u lečenju opadanja kose.        

Uspešnost ove metode leži u brzom postizanju vrhunskih rezultata kod velikog broja estetskih i zdravstvenih nedostataka. Mezoterapija je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih metoda.

Celulit

Obzirom da se aktivne supstance ubrizgavaju direktno u sloj kože u kojem nastaje i taloži se celulit metoda je vrlo efikasna. Prvenstveno deluje na jačanje veziva i poboljšanje mikrocirkulacije, te koža vrlo brzo postaje glatka, zategnuta i dobija na jedrini. 

Prvi rezultati vidljivi su već nakon 2 do 3 tretmana, a ukoliko povedete računa o svojim životnim navikama problem celulita je rešen na duže vreme.

Zatezanje kože 

Koža podjednako stari kako na licu, tako i na unutrašnjoj strani nadlaktica i natkolenica.

Zahvaljujući tretmanima mezoterapije ovaj problem se uspešno rešava već dugi niz godina. Ubacivanjem koktela u čiji sastav prvenstveno ulaze bilderi kolagena i elastina vrlo brzo dolazi do obnavljanja i jačanja vezivnog tkiva što za posledicu ima zatezanje kože.

Potrebno je uraditi 4 do 8 tretmana u ramaku od 10-ak dana. 

Procedura je bezbolna jer se koktel unosi vrlo finim iglicama. Tretman traje oko 15-ak minuta. Prisutan je osećaj laganog peckanja i postoji mogućnost da se pojavi po neka modrica koja prolazi u roku od par dana.

Mezoterapija tela iskustva

Tetman mezoterapije tela je potpuno bezbolan pošto je metoda komforna i neinvazivna. Bol je minimalan i podesća na ujed komarca. U zavisnosti koji se koktel koristi može doći do blagog peckanja,crvenila, svraba uz minimalni otok ali sve ove nuspojave nestaju najviše za sat do dva.

Za mezoterapiju ne postoje kontraidikacije ako se pravilno primenjuje. Tretmane mogu raditi svi od 18 do 65 godina koji žele da se reše masnih naslaga na telu, celulita, opuštenosti kože ili nekog drugog problema. Jedini uslov za uspeh je da indeks telesne mase ne prelazi 30.  

Modrice su normalna pojava, obično nisu velike i nestaju za tri do sedam dana. Svakodnevnim aktivnostima možete se vratiti odmah po zavržetku tretmana.

Mezoterapija se ne preporučuje trudnicama, dojiljama,  osobama koje imaju epilepsiju  kao i osobama koje imaju ugrađeni pejsmejker ili boluju od karcinoma.

Mezoterapija tela cena

Raspon cena varira u odnosu na regiju koja se tretira, kao is pram zatečenog stanja kože i tela. Cene se najčešće kreću između 4000 i 6500 dinara po tretmanu. Koliko ćete novca morati da izdvojite zavisi i od samog sastava koktela koji se ubrizgava u kožu.  Ukoliko se uzima paket tretmana  dobija se određeni popust.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju tela predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.09.2018
Jelena Stanarevic

Kada sam radila mezoterapiju stomaka, videla sam devojke da urade dosta i mezoterapiju tela. Mogu svima da preporucim mezoterapiju u salonu Estera sa Vracara. Mogu samo da kazem da je usluga izuzetno kvalitetna.

11.08.2017
Petar Jankulovski

U danasnje vreme je estetika i vise nego vazna. Prema tome, cene koje mozete da dobijete po pitanju estetike su naravno i vise nego razlicite i morale bi posebno da se plate. Druge stvari onda u tom slucaju sigurno nisu ni malo nebitne.

13.04.2017
Todor Markovic

Sto se tice mezoterapije tela, pre ili kasnije sigurno mozete da se odlucite za kvalitet.

30.03.2017
Stojance Ristovski

Sto se ove mezoterapije tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

16.03.2017
Marina Zivkovic

Ona jeste skupa ali je u isto vreme i nesto sto se i te kako isplati.

15.03.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, ovo je nesto sto treba da se posebno plati. Nazalost je to jedna surova realnost.

23.02.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju je ovo nesto sto je dosta skupo. Ukoliko se za njega odlucite, sigurno se necete pokajati.

08.02.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi je samo poznato, najvaznija stvar od svega je da se mezoterapija tela dobro organizuje tako da vam na krjau zaista pomogne.

07.02.2017
Lea Stankovic

Sto se tice ove vrste mezoterapije, najbolje je da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

27.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, sto se ove mezoterapije tice, samo treba da se odlucite za kvalitet.

11.01.2017
Simona Vucinic

Ovo je uvek tretman koji mora bas onako posebno da se plati. Ako se bas za njega odlucite sigurno se necete pokajati.

10.01.2017
Todor Markovic

Sve su ovo bas skupi tretmani za koje je naravno veoma bitno da imate dovoljno novca.

21.12.2016
Marta Dencevic

Ukoliko planirate d auradite mezoterapiju tela, odmah treba da znate da je ubedljivo najbolje resenje da odmah spremite dovoljno novca posto sve to jako puno kosta.

20.12.2016
Janko Zivanovic

Po ovom pitanju samo treba da posetite neko strucno u provereno mesto u ciji kvalitet zaisat nemate razloga da sumnjate.

05.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako mene pitate, ipak je mezoterapija tela nesto u sta u svakom slucaju mozete da imate puno poverenje da vas sigurno necete izneveriti.

02.12.2016
Petar Jankovic

Ovo je svakako jedna posebna vrsta tretmana u koju po svemu sudeci mozete da imate puno poverenje.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

Kvalitetna mezoterapija tela je zaista nesto sto je i vise nego potrebno svima. Moja zena i ja cesto koristimo mezoterapiju i zbog toga cesto posecujemo salon Eko Sanus u koji imamo i vise nego poverenje.

27.10.2016
Nikolina Pantelic

Da imam novca evo sad bih odmah uradila ovu vrstu tretmana i sigurna sam da se nikada ne bih pokajala.

06.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu mezoteraiju tela, onda je u svako slucaju najbolje resenje za vas da posetite neki provereni centar kao sto je primera radi ordinacija Opal.

01.09.2016
Dusan Markovic

Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu mezoterapiju tela, onda je u savkmo slucaju ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete po ovom pitanju sa nekim strucnim licem.

29.07.2016
Jana Stankovic

I ja sam cula da je studio lepote IN veoma povoljna s cenama. Medjutim, ono sto je jos vaznije je da u tom salonu rade iskljuciv profesionalni kozmeticari koji su odlicni poznavaoci svog posla u koje mozete imati puno poverenje. Sigurno se necete pokajati.

27.07.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu mezoterapiju tela, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite neki proveren salon, kao sto je primera radi Studio lepote In. Cene koje mozete pronaci u ovom studiju su bas povoljne a rad i vise nego korektan.

28.06.2016
Ivana Petrovic

Kada sam radila mezoterapiju stomaka, videla sam devojke da urade dosta i mezoterapiju tela. Mogu svima da preporucim mezoterapiju u salonu Estera sa Vracara. Mogu samo da kazem da je usluga izuzetno kvalitetna.