Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kriolipoliza
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kriolipoliza

Za početak, potrebno je naglasiti da kriolipoliza nije procedura kojom se leči gojaznost, ona je namenjena osobama koje imaju relativno dobru figuru, ali ipak poseduju masne naslage na određenim delovima tela, kao što su stomak, zadnjica, butine, struk...

Kriolipoliza – kako izgleda tretman?

Za svakog pacijenta individualno, nakon pregleda i konsultacije sa lekarom, određuje se odgovarajući tretmanski protokol. Aparat ima dve sonde za kriolipolizu, manju i veću, a sve u zavisnosti od površine koja se tretira. Sonda sa vakuumom i hlađenjem se stavi na regiju koju tretiramo i sistem usisa deo kože i potkožnog masnog tkiva i izloži ga niskim temperaturama. Osećaćete hladnoću samo nekoliko minuta, jer ona izaziva i anestetski efekat. Ova procedura može trajati najviše sat vremena.

Kriolipoliza – koliko tretmana?

U jednom tretmanu kriolipolize se radi samo jedna regija, i ista se može ponoviti za mesec dana. Kada prođu dve do tri nedelje od prve procedure, može se raditi kriolipoliza na nekoj drugoj regiji. Jedna ista regija se može ponoviti do tri puta za redom u razmacima od mesec dana.

Prednosti kriolipolize:

Slična metoda kriolipolizi je liposukcija. Za razliku od liposukcije kao hirurške intervencije, kod kriolipolize nemamo odmah vidljive rezultate, međutim, cela procedura je daleko komfornija, potpuno bezbolna i nema mogućih komplikacija. Ono što je značajno istaći jeste da studije pokazuju da efekti kriolipolize, odnosno efekti uklanjanja masnih naslaga, traju isto kao i posle invazivne liposukcije. Čim završite tretman kriolipolize, odmah se možete vratiti uobičajenim obavezama. 

Kriolipoliza – rezultati

Kliničke studije pokazuju vidljive i merljive rezultate redukcije masnog tkiva postepeno, u naredna dva – tri meseca. Dodatne intervencije se savetuju tek posle dva do četiri meseca.

Kriolipoliza – neželjeni efekti

Kada pričamo o neželjenim efektima kriolipolize, govorimo o nečemu što ima prolazni karakter. Pojava modrica i lokalizovanog otoka u trajanju od nekoliko nedelja, kao i privremeno smanjena osetljivost tretirane regije u trajanju od nekoliko sedmica – nešto su što ne želimo, ali zbog lepote i poželjne figure, sve se da istrpeti i na kraju, kada se pogledate u ogledalo – neželjene efekte jednostavno zaboravite!

Kriolipoliza – kontraindikacije

Postoje određene grupe ljudi koji ne bi trebalo da praktikuju kriolipolizu. Navešćemo ukratko koje su to grupe: trudnice, dojilje, pacijenti koji imaju ugrađen pejsmejker, bajpas, povećan krvni pritisak ili neke druge srčane smetnje, kao i dijabetičari i osobe koje boluju od neuropatije.

Kriolipoliza – cene

Cene se kreću u rasponu od 5000 do 8000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Jelena Stanarevic
Kriolipoliza je tretman koji se u Beogradu krece oko 7000 dinara. Treba na prvom mestu imati na umu da se radi o tretmanu koji nije namenje osobama koje imaju odredjene poremecaje u ishrani vec osobama koje dobru figura ali ipak na odredjenim delovima tela imaju masne naslage kojih zele da se rese.
15.09.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, problem je pre svega u tome sto ovo nije nista sto je previse naivno. Ja jesam prirodni tremaros i zbog toga meni svaka intervencija pa i kriolipoliza moze da izgleda zaista kao jedna velika obaveza. Cene su naravno i vise nego odlicne.
24.04.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju bi ona trebala i morala da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
11.04.2017
Lea Stankovic
Sto se nje tice, pre ili kasnije sigurno treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne ko sto se mozda na prvi pogled i cini.
27.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni je sigurno samo to da svaka kriolipoliza treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
24.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, za nju treba da izdvojite dosta novca. Ipak tu ne treba nista da vas cudi.
10.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo terapija koja debel kosta i koja debelo treba da se plati.
07.03.2017
Marta Dencevic
Nije ovo zahvat koji je namenjen ljudima sa nesto plicim dzepom. Upak niko ne treba da vas tek tako laze.
20.02.2017
Janko Zivanovic
Kriolipoliza je nesto sto u svakom slucaju treba dosta da se plati. Sve je drugo losije resenje.
02.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, kriolipoliza je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece pre ili kasnije izneveriti.
20.01.2017
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da znate da samo po tom pitanju treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak nista vise nije bas toliko vazno.
04.01.2017
Nikolina Pantelic
Ovde samo treba da se odlucite za kvalitet i vis enista oko toga ne treba da brinete.
15.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju estetske hirurgije ako mene pitate, samo treba da se odlucite za kvlaitet i vise se nista po tom pitanju necete pokajati.
29.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju kriolipolize, ubedljivo je najbolje resenje da posetite ordinaciju Galathea posto ona ima visegodisnje iskustvo u radu u ovoj oblasti.
10.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju kriolipolize ubedljivo je najbolje resenje da posetite kliniku Colic i da vise nista ne brinete oko toga.
21.09.2016
Marko Petrovic
Po pitanji kriolipolize mogu slobodno da vam preporucim dr. Vajs. To je centar koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.
18.08.2016
Dusan Markovic
18.07.2016
Marina Zivkovic
Ovo je tretman koji se u Beogradu krece oko 7000 dinara. Treba na prvom mestu imati na umu da se radi o tretmanu koji nije namenje osobama koje imaju odredjene poremecaje u ishrani vec osobama koje dobru figura ali ipak na odredjenim delovima tela imaju masne naslage kojih zele da se rese.