Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mezoterapija sa iglom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mezoterapija lica

Akcija -50% 2500 Din.
Mezoterapija lica za 2.500 din samo u Studiju FRIZZZ!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

Akcija -59% 3500 Din.
MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30 min po ceni od 3.500 din samo u Endermološkom centru LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija sa iglom

Obzirom da je reč o neinvazivnoj metodi neželjeni efekti su svedeni na minimum.

Metoda je bezbolna i krajnje konforna, obzirom da se tretiraju krajnje osetljiva područja kao što su gornji i donji kapci, usne i nausnice, pa su negativni efekti u velikom broju slučajeva u startu otklonjeni.

Efekti mezoterapije su poboljšanje tonusa kože, elastičnosti i jedrine. Prilikom ovog tretmana dolazi do smanjenja dubokih bora, kao i do potpunog uklanjanja srednjih i sitnih bora. 

Tretman mezoterapije se sprovodi fizičkom stimulacijom kože mikroubodima.

Metoda mezoterapije sa iglom je usmerena na to da sa jedne strane uspori proces starenja, a sa druge da vidno poboljša stanje vaše kože i reši problem zbog kojeg ste se odlučili za ovu metodu.

Apliciranjem kreme u kućnim uslovima aktivne supstance budu samo 10 % iskorišćene. Unošenje mezoterapijskog koktela uz pomoć igle iskorišćenost sastojaka koji su neophodni koži raste na 90 %. 

Mezoterapija sa iglom iskustva 

Mezoterapija je svremena metoda uz pomoć koje se otklanja veliki broj estetskih i zdravstvenih problema. 

Klijenti nakon tretmana mezoterapije najčešće opisuju svoju kožu kao odmornu, blistavu i zategnutu.

Tretmani mezoterapije se rade po regijama:

  • Lice
  • Zona ruku i ramenog pojasa
  • Zona stomaka i pojasa
  • Zona butina, zadnjice i kolena

Kokteli se prave individualno u skladu sa pacijentovim potrebama i željama.  

Najčešći problem zbog kojih se klijenti javljaju su:

  • Gubitak masnih naslaga u obimu i preoblikovanje tela
  • Celulit
  • Zatezanje kože

Tretman traje oko 30 minuta. Preporučuje se od 3 do 8 tretmana, a o individualnom broju koje klijent treba da napravi odlučuje doktor nakon uvodnih konsultacija.

Mezoterapiju treba ponavljati jednom u 3 do 4 nedelje.

Mezoterapijom  se rešavaju problem kože širokog spektra. Ublažavanje i prevencija bora, te zatim podizanja tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešava problem fleka i pigmentacionih mrlja na koži. 

Pored svih pobrojanih najčešće se koristi u borbi protiv starenja kože i bora. Takođe vrlo uspešno rešava problem viška masnih naslaga, kao i celulita i strija. 

Tretman je našao primenu i u borbi protiv opadanja kose i u terapiji protiv bola. 

Supstance koje se nalaze u jednom mezoterapijskom koktelu se kombinuju za svakog pojedinca ponaosob. U zavisnosti koji se problem rešava, ponekad je moguće delovati jednim koktelom na više problema.

U mezoterapijskom koktelu se najčešće se kombinuju supstance:  L-Karnitin,  Mesostabyl, Vitamin C, Vitamin A, Rutin ekstrakt, Ekstrakt Artičoke,  Oligoelementi, Kofein, Hijaluronska kiselina, Dexpantenol, Hydrotaurin, Biotin,  Ginkgo Biloba itd.

Tokom tretmana ne sme doći do pojačanog krvarenja, dok su minijaturne kapljice krvi na mestu izvođenja tretmana znak da je metoda uspešno sprovedena.

Pribor mora biti sterilisan kako ne bi došlo do infekcija i raznih drugih komplikacija.

Mezoterapija sa iglom cena 

Cena tretmana mezoterapije sa iglom se najčešće kreće u opsegu od 4000 do 6500 dinara po dolasku. Koliko ćete novca morati da izdvojite za celu seansu terapija moćićete da znate tek nakon konsultacija sa doktorom na osnovu kojih će on odrediti tačan broj tretmana i vrstu koktela.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju sa iglom predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

 

 

 

Mezoterapija lica

Akcija -51% 3000 Din.
Mezoterapija lica po ceni od 3.000 din samo u Beauty Lounge Klinici! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica

Akcija -51% 3000 Din.
Mezoterapija lica po ceni od 3.000 din samo u Beauty Lounge ordinaciji! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Aleksic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija sa iglom, onda je potrebno da definitivno pronadjete nekog kvalitetnog kozmeticara. Bolje je da neku svoju prijateljicu pitate za neki koristan savet.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ona treba i mora da se debelo plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
Ukoliko imate dovoljno novca, onda samo pravo napred. Ovo je odlicna vrsta mezoterapije za vas.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, mezoterapija sa iglom je poprilicno tezak zahvat. Ukoliko se za njega odlucite, sigurno se necete pokajati.
Filip Milutinovic
Koliko mi je samo poznato, svaka mezoterapija mora debelo da se plati. Sve drugacije ostalo i ne moze bas da funkcionise.
Jovana Milinkovic
Nikada sa ja ne bih igrala sa ovim zahvatima. Ako se bas za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko vec planirate da uradite ovaj tretman onda uvek treba da znate da je veoma bitno da u kontinuitetu spremite dosta novca.
Lea Stankovic
Licno mislim da je ovo ubedljivo najbolja vrsta mezoterapije. Ukoliko o ovome pricamo samo treba da znate da je novac sve i da se uvek prica pre ili kasnije ostvi bas za ovu temu.
Todor Markovic
Ovo je u svakom slucaju posebna vrsta mezoterapije. Ako se bas za nju odlucite sigurno se necete pokajati.
Simona Vucinic
Ja licno verujem da sve sto se plati ima da bude bas i onako kvalitetno. Mada, ne moze ni uvek da se kaze da je sve u novcu.
Janko Zivanovic
Ovo je ipak posebna jedna vrsta mezoterapije. Ukoliko odlucite da je uradite, odmah treba da zante da to nece biti ni malo lako.
Marta Dencevic
Po pitanju ove vrste mezoterapije, samo treba da se odlucite za kvalitet i visenista po tom pitanju nemate da brinete.
Petar Jankovic
Po pitanju ove vrste mezoterapije, zaista treba da vodite racuna o tome kome zaista poklanjet svoje poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju mezoterapije sa iglom, samo treba da posetite kozmeticki salon Miss Magic i po tom pitanju nemate vise sta da brinete.
Ivan Stojanovic
Sa iglom se u svakom slucaju ne treba igrati vec iskljucivo se treba prepustiti profesionalcima kakvi rade u salonu za masazu Mystic II.
Nikolina Pantelic
Ovo je tretman koji sam radila bas pre par nedelja kod svoje stalne kozmeticarke i bas sam bila zadovoljna sa rezultatima. Nekako mi posle toga bas izgleda sve normalno.
Marko Petrovic
Ovo je tip mezoterapije koji sigurno na odredjeni nacin i malo boli. Medjutim, kao sto je svim i poznato, mezoterapija na odredjeni nacin mora i da boli.
Dusan Markovic
Smatram da ukoliko planirate da uradite kvalitetno mezoterapiju onda treba po strani u potpunosti da ostavite strah od igle, posto je najbolja mezoterapija, upravo mezoterapija sa iglom.
Jana Stankovic
Mislim da je u svakom slucaju neko pozitivno misljenje potrebno. Medjutim, po meni neko pozitivno misljenje nije jedino i dovoljno. Uvek se moze desiti da odete na neko mesto na osnovu preporuke ali da se na kraju ispostavi da vama takav jedan tretman nije odgovarao.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan mezoterapija sa iglom, onda je potrebno da definitivno pronadjete nekog kvalitetnog kozmeticara. Bolje je da neku svoju prijateljicu pitate za neki koristan savet.
Ivana Petrovic
ovo je vec jedan zahtevan metod. Moze se slobodno reci i da je ovo jedna vrsta hirurskog zahvata. Metoda jeste bezbolna in komforna ali zato morate da vodite racuna da se uradi na kvalitetnom mestu.