Dodaj firmu

Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic

Ukoliko niste zadovoljni izgledom Vašeg lica ili tela, estetski hirurg dr Branislav Piščević nudi različit spektar operacija iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije koji će uspešno rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Euromedik opšta bolnica Novi Beograd

Oftalmološki pregledi, dijagnostika i oftalmološka hirurgija na više lokacija u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar umetnosti 29
Novi Beograd, Beograd

Gracia Medika - Hirurške ordinacije

Renomirana poliklinika Gracia Medika nalazi se u centru Beograda i pruža veliki broj hirurških intervencija u cilju estetike i lečenja od različitih tumora.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Poliklinika Diva dr Bogdanović

Najsavremenije hirurške procedure lica kroz antiage tretmane i vrhunsku podršku specijalista u Beogradu.
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Stomatološka ordinacija Colointermedicus

Stomatološka ordinacija Colointermedicus nalazimo se u ulici Teodora Drajzera 11L na Savskom vencu. U prijatnom ambijentu ordinacije biće vam pružen kompletan stomatološki tretman.
Pročitaj više

Teodora Drajzera 11L
Savski venac, Beograd

Hirurgija Dhi

Hirurgija Dhi nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Kapetana Zavisica 3. Naša hirurska ordinacija je opremljena kompletnom opremom i aparatima koji prate poslednje inovacije u oblasti hirurgije.
Pročitaj više

Kapetana Zavisica 3
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija Lepota

Hirurska ordinacija Lepota nalazi se na Vračaru u ulici Baba Višnjina 20. Naša hirurgija i doktori su efikasni, iskusni, obavljamo veliki broj hirurskih intervencija.
Pročitaj više

Baba Višnjina 20
Vračar, Beograd

Hirurska ordinacija Beverly Clinic

Hirurska ordinacija Beverly Clinic nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Teodora Drajzera 13. Naša ordinacija nudi mogućnost obavljanja velikog broja hirurskih intervencija.
Pročitaj više

Teodora Drajzera 13
Savski venac, Beograd

Hirurska ordinacija Petkovic

Hirurska ordinacija Petkovic nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Koste Glavinića 5d. Obavljamo sve vrste internističkih pregleda pacijenata, ultrzvučne preglede, radimo sve hirurske intervencijesve u našoj privatnoj klinici.
Pročitaj više

Koste Glavinića 5d
Savski venac, Beograd

Hirurska ordinacija Xenia

Hirurska ordinacija Xenia nalazi se u ulici Krunska 7/I, Vračar. Uz pomoć najsavremenijih preparata vršimo razne tretmane lica i tela, radimo hirurske intervencije kao i plastičnu hirurgiju. Pozovite naš kontakt telefon.
Pročitaj više

Krunska 7/I
Vračar, Beograd

Hirurgija Innova

Hirurgija Innova nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Radojke Lukić 26. Bavimo se obavljanjem hirurskih zahvata i već dugi niz godina smo veoma uspešni u tome i postali smo renomirana bolnica.
Pročitaj više

Radojke Lakić 26
Zvezdara, Beograd

Hirurska ordinacija New York Esthetic Medicine

Hirurska ordinacija New York Esthetic Medicine nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Takovska 21. Radimo razne tretmane lica i tela, akupunktura, mezoterapija, hirurske intervencije,
Pročitaj više

Takovska 21
Palilula, Beograd

Hirurska ordinacija Dr Ciric

Hirurska ordinacija Dr Ciric nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Teodora Drajzera 13. Radimo veliki broj hirurskih intervencija iz oblasti estetske hirurgije kao što je ultrazvučna liposukcija, smanjivanje i povećanje grudi, lifting kože stomaka, kapaka
Pročitaj više

Teodora Drajzera 13
Savski venac, Beograd

Hirurska ordinacija Diona Hospital

Hirurska ordinacija Diona Hospital nalazi se na Vračaru u ulici Sazanova 29. Mi smo specijalizovana privatna klinika za hirurske intervencije i hirurgiju. Imamo dugogodišnju praksu u ovoj oblasti medicine.
Pročitaj više

Sazonova 29
Vračar, Beograd

Hirurska ordinacija Komnenus

Hirurska ordinacija Komnenus nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Osmana Djikica 3. Ukoliko vam je potreban specijalisticki pregled, imate neki zdravstveni problem, naša poliklinika pružava vam i mogućnost raznih hirurskih intervencija.
Pročitaj više

Osmana Djikica 3
Palilula, Beograd

Hirurska ordinacija Nano Brant

Hirurska ordinacija Nano Brant nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Bulevar Oslobodjenja 267. Naša privatna klinika radi razne hirurške intervencije kada je estetika u pitanju, estetsku hirurgiju, rekonstruktivnu hirurgiju
Pročitaj više

Bulevar oslobođenja 267
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija Msb

Hirurska ordinacija Msb nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 323. Naša ordinacija pruža mogućnost pacijentima da se utvrdi tačna dijagnoza, da se preuzme dalje lečenje i da se odredi prava terapija. Radimo hirurgiju i imamo iskustvo sa velikim brojem zahvata.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija St Medica

Hirurska ordinacija St Medica nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Kumodraška 241v. Naša poliklinika vam obezbedjuje specijalističke preglede iz oblasti pedijatrije, interne medicine, kardiologije, endokrinologije, radimo zahvate iz raznih oblasti hirurgije u Beogradu
Pročitaj više

Kumodraška 241v
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija Mira Monti

Hirurska ordinacija Mira Monti nalazi se na Dedinju u ulici Tolstojeva 44. Mi smo specijalna bolnica za hirurgiju, obavljamo razne hirurske intervencije. Kod nas možete dobiti potpuno novi izgled.
Pročitaj više

Tolstojeva 44
Savski venac, Beograd

Hirurska ordinacija Orea

Hirurska ordinacija Orea nalazi se u centru Beograda u ulici Budimska 15. Naša bolnica u Beogradu bavi se isključivo estetskom hirurgijom, rekonstruktivnom hirurgijom i na taj način uklanjamo svaki estetski nedostatak.
Pročitaj više

Budimska 15
Stari grad, Beograd

Hirurska ordinacija Elenoro Clinic

Hirurska ordinacija Elenoro nalazi se na Voždovcu u ulici Kostolačka 75. U našoj ordinaciji možete da uradite razne intervencije iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, plastične hirurgije
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Hirurgija Holimed Plus

Hirurgija Holimed Plus nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića 14. Kompletno opremljena privatna klinika pruža vam mogućnost za obavljanje specijalističkih pregleda, ultrazvučna dijagnostika, za obavljanje hirurskih intervencija.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 14
Zemun, Beograd

Hirurska ordinacija eBolnica

Hirurska ordinacija eBolnica nalazi se na opštini Voždovac u ulici Grčića Milenka 51. U našoj bolnici možete da dobijete širok spekatar medicinskih usluga, a takodje radimo zahvate iz oblasti plastične hirurgije.
Pročitaj više

Grčića Milenka 51
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija Slodent

Hirurska ordinacija Slodent nalazi se na Banovom Brdu u ulici Lješka 35. Bavimo se estetskom hirurgijom u oblasti stomatologije.
Pročitaj više

Lješka 35
Čukarica, Beograd

Hirurgija Dr Ristic

Hirurgija Dr Ristic nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. Radimo sve vrste specijalističkih pregleda i dijagnostiku u okviru naše bolnice. Imamo veliko iskustvo i u hirurskim intervencijama.
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Hirurska ordinacija Colic

Hirurska ordinacija Colic nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Surdulička 5. Mi smo poznata privatna klinika za estetsku hirurgiju i rekonstruktivnu hirurgiju.
Pročitaj više

Surdulička 5
Savski venac, Beograd

Hirurgija Toscana

Hirurgija Toscana nalazi se u centru Beograda u ulici Djure Jaksica 7. U okviru naše hirurske ordinacije radimo raznovrsne hirurske zahvate, estetske, kao i iz drugih oblasti medicine.
Pročitaj više

Djure Jaksica 7
Stari grad, Beograd

Hirurska ordinacija Galathea

Hirurska ordinacija Galathea nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Mihaila Avramovića 14a. Kod nas u privatnoj klinici možete da obavite sve preglede, ultrazvuk, labaratorijske nalaze, a takodje radimo i estetsku hirurgiju.
Pročitaj više

Mihaila Avramovica 14a
Savski venac, Beograd

Hirurska ordinacija Eskulap

Hirurska ordinacija Eskulap nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Gunjak 20. Naša ordinacija obavlja veliki broj hirurskih intervencija zahvaljujući našim iskusnim hirurzima i modernom opremom koju posedujemo.
Pročitaj više

Gunjak 20
Voždovac, Beograd

Hirurska ordinacija Medical Centar

Hirurska ordinacija Medical Centar nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Mije Kovačevića 10. Specijalizovana poliklinika za estetsku hirurgiju, za klasične preglede, ultrazvučne preglede, radimo i labaratorijske nalaze.
Pročitaj više

Mije Kovačevića 10
Palilula, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
09.03.2021 00:45

Sve pohvale

Neregistrovan korisnik
10.03.2020 09:36

Vrhunska dijagnostika i operacija kila i vena.
Svaka preporuka.

Neregistrovan korisnik
10.03.2020 09:30

Brhunskinprofezionalizam i oprema. Cene vrlo afekvatne.

Neregistrovan korisnik
28.02.2020 02:15

Vrhunski professionalità i medicinsko znanje. Svaka preporuka. Leopold

Neregistrovan korisnik
09.02.2020 06:54

Najbolji. Divno osoblje, svi ljubazni, doktor Branislav divan i pazljiv.

Jovana Ristić
06.06.2019 07:29

Hirurgija dr Đoković je jedna od najboljih hirurških ordinacija kod nas. Šta god da je vaš problem, oni imaju rešenje, a pored toga, svojom stručnošćui toplim, ljudskim pristupom ulivaju vam veru i nadu da će na kraju sve da bude dobro i kako treba. A to, verujte mi, nema cenu. Sve preporuke za Hirurgiju dr Đoković!

Sunčica Bogojević
06.06.2019 07:27

Kada su u pitanju hirurške ordinacije, i to one koje se bave estetikom, onda biram najbolje - Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic. Odradila sam par intervencija i više sam nego zadovoljna, tako da i ovim putem želim da prenesem preporuke i iskrene pohvale, svima koji razmišljaju kome bi mogli da povere svoj izgled!

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 04:24

Imam izraslinu na vratu koja mi se već treći put javlja. Da li možete da je oćistite i odstranite koren. Koji su uslovi za takvu operaciju?

Dragoš Dimitrijević
Lošinjska 9, Zvezdara
mob 064/7096440
e-mail DRAGOSDIM@gmail.com

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 04:19

Imam izraslinu na vratu koja mi se treći put javlja. Da li možete da je uklonite zajedno sa korenom, Koji su uslovi za takvu operaciju.

Dragoš Dimitrijević
Lošinjska 9, Zvezdara
mob. 064/7096440
e-mail DRAGOSDIM @gmail.com

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 04:13

Imam izraslinu na vratu koja mi se prvi put pojavila pre 5 godina, iscedili su mi je u Urgentnom cntru ali nisu izvadili koren. Pre dve godine se opet pojavila ali se ubrzo povukla. Sada mi je dosta narasla i zanima me da li možete da je uklonite i izvadite koren. Takođe me zanimaju uslovi za takvu operaciju.

Dragoš dimitrijević
Lošinjska 9, Zvezdara
mob. 064/7096440
e-mail DRAGOSDIM@gmail.com

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 02:54

Imam izraslinu na vratu koja mi se upalila već treći put, prvi put pre 5 godina kada su mi rsekli čauru i iscedili ambulantno ali nisu izvadili koren, drugi put pre 2 godine se povuklo samo, a sada mi je upaljeno i dosta naraslo. Da li možete da mi uto uklonite i koji su uslovi?

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 02:51

Imam izraslinu na vratu ispod temena, javlja mi se treći put, prvi put pre 5 godina su mi iscedili u urgentnom centru ali nisu izvadili koren, drugi put pre dve se povuklo samo a sada je mnogo poraslo. Da li možete da mi otklonite tu izraslinu i očistite kore. Ako može molio bih da mi kažete i uslove.

Kasper Dimitrije Kasper Dimitrije
23.09.2018 02:46

Imam izraslinu na vratu koja mi već treći put se pokjavljuje, to je potkožna čaura puna gnoja. Jedanput su mi iscedili u Urgentnom centru ali nisu izvadili koren, drugi put se samo povuklo, a sada, treći put, bih hteo da to osdstranim da mi se više ne vraća. Recite mi da li to radite i uslove. Zahvaljujem

Dragoš Dimitrijević, mob 064/7096440
Beograd, Zvezdara, Lošinjska 9

Jovica Vitakic
15.06.2017 07:37

Zavidne rezultate koje liposukcija postize u cilju oblikovanja tela,izdigla ju je visoko iznad drugih metoda.RF lifting lica,odnosno metoda zatezanja lica,ucinice da ponovo imate lep i mladalacki izgled lica.

Andrija Atanaskovic
15.06.2017 07:35

Kada se pacijent odluci da se operise kod njih procedura je jednostavna.Po zakazivanju pregleda dodje na isti i na pregledu mu njihovi specijalisti savetuju sta je najbolje za njegovo zdravlje.

Milos Topalovic
15.06.2017 07:33

Jedna od najpopularnijih intervencija u svetu,ali i kod nas je procedura povecanja grudi.Augmentacijom grudi povecava se oblik i velicina grudi i postize se zeljeni izgled koji je u skladu sa celokupnom figurom zene.

Maja Matic
02.04.2017 10:35

Kompletan lifting podrazumeva podizanje i zatezanje ceonog,slepocnog i srednjeg dela lica,kao i vrata,a oziljak je sakriven ispred i iza uha i u kosmatom delu glave.To je jedna od najefektnijih operacija koja vam omogucava da se podmladite.

Ilija Radovic
02.04.2017 10:33

Opseg operacija je veoma sirok.Od jednostavnih operacija male hirurgije u koje spadaju masna tkiva,tumori i druge promene na kozi,urasli nokti ,urasla dlaka ,pa preko operacija kila kod odraslih i dece,laparoskopskih i klasicnih operacija zucne kese i zeludca.

Ana Milosavljevic
02.04.2017 10:31

Plasticna hirurgija ce promeniti sve sto smatrate potrebnim,kako biste se vi osecali i izgledali lepse.Liposukcija,povecanje grudi,korekcija nosa,uklanjanje oziljaka i rf lifting lica uz botoks injekcije.Vas najbolji izbor do savrsenog izgleda.

Maja Matic
25.12.2016 12:06

Ako zelite bezbolno i bezopasno da se oslobodite problema sa hemoroidima posetite ordinaciju Djokovic i zauvek ce te se vrattiti u normalu.Profesionalna usluga na vrhunskom nivou bez mnogo cekanja.

Kristina Milosevic
25.12.2016 12:02

Podmladjivanje lica na najvisem nivou.Veoma kvalitetno i pouzdano povecajte vase usne po najpovoljnijim cenama u gradu.Doktor Piscevic je tu za vas sa svojim timom proverenih strucnjaka.

Ilija Radovic
25.12.2016 11:59

Zatezanja lica i operacije nosa.Plasticni hirurg Dr Borko Djordjevic,spremno odgovara na zahteve svojih pacijenata vodjen medicinskim,estetskim i psiholoskim aspektom njihovih individualnih potreba.

natasa bjelobrk
02.08.2016 08:04

postovani
interesuje me cena operacije klempavog uha,i to jedno
unapred hvala

Milos Topalovic
20.06.2016 11:36

Najsavremenija plasticna i rekonstruktivna hirurgija savremenim metodama.Veoma ucinkovito zatezanje lica,ubrizgavanjem botoks injekcija,vasoj ce kozi vratiti elasticnost i vidno mladji izgled.

Sanja Kekic
20.06.2016 11:34

Bave se operacijama opste hirurgije,plasticne i rekonstruktivne,vaskularne, uroloske i kolorektalne hirurgije.Njihov tim cine vrhunski strucnjaci iz zemlje.Prijatan ambijent i moderna oprema,sve preporuke.

Borislav Milic
20.06.2016 11:31

Dr Pliscevic je vrhunski strucnjak kada je u pitanju plasticna hirurgija.Vec nekoliko decenija u ovom poslu,skolovao se u inostranstvu,nudi vam vrhunske rezultate kada je lifting koze u pitanju.

Branka Juresic
12.11.2015 12:57

Javljam se iz Toronta..Moj brat zivi u Hrvatskoj i puno je bolestan.Radio je Gastroskopy prije jedan mjesec.Ima veliku Hiatial hernia.Dali su mu tablete.Ne pomazu.Gusi se od sekreta koji on opisuje je severe.Cijelo grlo mu je upaljeno.Svakih pet minuta izbacuje ili guta sluzavi sekret.Cak mu se hrana vraca na usta.Oclebio 10 kg za jedan mjesec.Please recite mi sta da radi.Da li je potrebna operacija?

Branka Juresic
12.11.2015 01:22

Dr. recite mi koliko kosta operacija HIATIAL HERNIA

Ivan Vasic
17.10.2015 08:10

imam drugaricu sa tumorom na janiku koliko bi kostala operacija

Nikola Ivanović
11.09.2015 03:19

Plasticni hirurg Dr. Borko Djordjevic i njegova profesionalna maksilofacijalna hirurgija pomogli su mi da rešim trajne estetske probleme i budem konačno zadovoljna sobom. Hvala do neba!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane