Dodaj firmu

Sečenje iverice - Kraken Design

Dizajn i izrada nameštaja po meri u stambenom ili poslovnom prostoru u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja po meri i sečenje iverice

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

MIN enterijeri Sečenje iverice

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Pinoles

Ukoliko tražite savršen pod za Vašu spavaću ili dnevnu sobu, kancelariju ili ordinaciju, Pinoles je pravi izbor za Vas. Iz naše ponude posebno izdvajamo prvu klasu vodećih proizvođača: Eger i Krono floring, debljine 6-12mm
Pročitaj više

Južni Bulevar 2, Peka Dapčevića 301
Vračar, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Sečenje iverice Hvosno

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS kantovanja
Pročitaj više

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Sečenje iverice je najbolje prepustiti profesionalcima. Lepo je biti sam svoj dizajner, arhitekta i opremati svoj dom prema vlastitim željama. Zaista, niko od nas samih ne zna bolje gde je mesto radnoj ploči u kuhinji, gde je najzgodnije da bude postavljen frižider, šporet, aspirator, sudopera, a pre svega razni kuhinjski elementi. 

Ukoliko ste se odlučili za ivericu kao materijal od koga ćete načiniti svoju novu kuhinju, svakako niste pogrešili. Naravno, kuhinja je samo primer, uz pomoć iverice mogu se napraviti razni delovi nameštaja, pa i čitave sobe, dečija, spavaća, te razne komode, cipelarnici, TV police, kompjuterski stolovi... Skoro sve što možete da zamislite.

Uslužno sečenje iverice

Dakle, odabrali ste stolara koji će vam odraditi ovaj posao, ali biće takođe potrebno i da se iverica uslužno iseče. Iz tog razloga postoje firme koje se bave pružanjem uslužnog sečenja iverice. 

Time će svaki deo vaše kuhinje, ili spavaće sobe, biti isečen tačno u milimetar, ispunjavajući prostor do maksimuma, funkcionalno i estetski efektno.

U pitanju je sečenje pločastih materijala, da bi se dobile zadate dimenzije, koje su vama potrebne. Rezanje se vrši na horizontalnim formatizerima, gde je preciznost rezanja dovedena do maksimuma.

Sečenje iverice po meri

Pored sečenja, često se javlja potreba za uslugama prosecanja, usecanja, bušenja, falcovanja, bušenja otvora za tiplovanje, kao i otvora za ekscentre. 

  

Pored sečenja iverice po meri, u ponudi je i usluga kantovanja, kako pravolinijskih tako i krivolinijskih. 

Kako se seče iverica po meri?

Verovatno ste samo običan kupac i naručilac posla, ali vas ipak zanima kako se to vrši sečenje iverice po meri od koje će biti izrađen vaš novi nameštaj? Pokušaćemo vrlo kratko da vam taj postupak približimo.

Dakle, sečenje se vrši modernim mašinama, koje daju površinsku obradu, što vama kao krajnjim kupcima pruža neograničenu slobodu prilikom dizajniranja vašeg nameštaja. Krivolinijsko sečenje sa različitim debljinama panela i kantovanje, takođe se vrši na ovim mašinama. 

Kao sečivo koristi se takozvano glodalo, koje se kreće prema napisanom programu.

Sečenje iverice – iskustva

Dakle, sečenje pločastih materijala se vrši na najsavremenijim CNC horizontalnim formatizerima, čime se ostvaruje maksimalna preciznost i kvalitet reza. 

Sečenje pod uglom, gerovanje, vrši se na horizontalnom formatizeru sa predrezačem. 

Ukratko, sve što zamislite, to može i da se ostvari, zahvaljujući sečenju iverice profesionalnim mašinama. Precizno i kvalitetno, dobićete nameštaj kakav ste oduvek želeli – funkcionalan i estetski savršen, stvoren da zadovolji najviše kriterijume u uređenju enterijera.

Sečenje iverice – cena:

CNC usluga sečenja, do 20 mm, 341 din/m; od 21 – 30 mm, 392 din/m; sečenje preko 30 mm, 453 din/m. CNC rad po minuti, prosečna cena 137 dinara. Falcovanje, u proseku, 61 din/m. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane