Nameštaj po meri M&D

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - NAMEŠTAJ PO MERI M&D


Nameštaj po meri M&D namenjen je svima koji žele da kreiraju unikatan i prijatan prostor za život i rad. Vođeni dugogodišnjim iskustvom u poslu i željom da na pravi način doprinesemo ulepšavanju Vašeg stana, kuće ili kancelarije, posvetili smo se izradi nameštaja koji je prilagođen svakom milimetru prostora.

Zato što znamo koliko su detalji bitni prilikom opremanja enterijera, firma M&D pruža izradu nameštaja po meri koji će idealno odgovoriti prostoru kojim raspolažete, kao i Vašim potrebama. Uz naš iskusan tim i veliki izbor kvalitetnih materijala, opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikad nije bilo lakše i jednostavnije.

Domen rada firme M&D obuhvata izradu nameštaja po meri:

Bilo da preferirate elegantan, klasičan stil ili nešto urbaniji i moderniji stil opremanja enterijera, firma M&D trudi se da pažljivo osluškujući Vaše želje i potrebe pronađe najbolje rešenje. Izrađen od najkvalitetnijih pločastih materijala, velikog izbora dezena i boja, nameštaj M&D savršeno se uklapa u svaki prostor i enterijer koji želite da opremite.

Dizajn i izrada nameštaja po meri predstavljaju samo prvi korak u opremanju Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Stručni tim majstora firme M&D stoji Vam na raspolaganju i kada su u pitanju dostava i profesionalna montaža nameštaja u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-18h
nedelja neradna

Nameštaj po meri M&D, Isidora Stojanovića 58, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

20.10.2018 09:03
Mirjana Lazic
Sve preporuke. Divna saradnja
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Proizvodnja namestaja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nameštaj po meri M&D
  • Nameštaj po meri M&D,
  • Nameštaj M&D Zemun,
  • Nameštaj po meri u Zemunu,
  • M&D Nameštaj Beograd,
  • Nameštaj po meri M&D radno vreme