Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Nedavno smo ja i zena uzimali americki plakar za stan. Do sada sam bio skeptican kada su americki plakri u pitanju ali sada se moje misljenje promenilo potpuno. Preporuka svima kojima treba ovakav komad namestaja.
Jovana Stefanovic
Veliki sam ljubitelj americkih plakara. Veoma su prakticni i lako se uklapaju u sam eneterijer stambenog prostora. Mi smo nas uzeli u firmi blagojev naslednik i nismo se pokajali.
Jovana Lukic
Meni su americki plakari zakon. Vrlo su prakticni, lepi na izgled i vrlo kvalitetni. Ako vam zatrebaju mozete kontaktirati firmu enterijer dizajn i necete se pokajati. Mi smo vec dva puta koristili njihove usluge i prezadovoljni smo.
Andriajana Simic
Po meni su ameeicki plakari idealno resenje kada je usteda prostora u pitanju. Nedavno smo porucivali americke palakre za kucu kod firme Blagojev Naslednik i veoma smo zadovoljni kako su uradili sve sto je dogovoreno. Sigurno cemo ih kontaktirati kada nam bude trebalo opet nesto od namestaja po meri.
Matija Lukic
Jedan od nacina da se resi problem skucenog prostora su americki plakari. Pre svega, dvoljne su velicine da u njih stane dosta garderobe, mogu lako da se uz njihovo koriscenje ustedi na prostoru. U svakom slucaju, svima ih preporucujem.
Jovana Milinkovic
O kvalitetu americkih plakara uvek treba da se na jedan poseban nacin brinete. Najbolje bi bilo kada biste dali nekom rucno da vam napravi americke plakare. Cene bi naravno bile i vise nego pristojne i pristupacne.
Filip Milutinovic
Nema sta, americki plakari su ubedljivo najbolji plakari ali je zbog toga odmah najbolje da ostavite jednu posebnu prostoriju samo za njih. Sa cenama takodje ti plakari nisu nesto posebno.
Lea Stankovic
Ukoliko po pravilu govorimo o ovim plakarima. Pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su oni u svako, slucaju namenjeni pre svega za neki izuzetno dobro isprojektovan prostor.
Simona Vucinic
Najbolje bi iblo kada biste prilikom projektovanja kuce ostavili dovoljo mesta za americke plakare.
Todor Markovic
Po meni je sto se ovih plakara tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje bitno i vazno.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je sto se tice ovih plakara da je kvalitet veoma bitan i da je u njega zaista potrebno debelo da se ulozi.
Janko Zivanovic
Sto se tice americkih plakara, oni su za neke stvari prakticni ali za neke stvari zapravo i nisu.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice amaerkickih plakara, na nasem trzistu ipak ne postoje neki koji su posebno kvalitetni.
Petar Jankovic
Ako mene licno pitate, sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista dalje ne treba da brinete. Ovo je ipak poprilicno funkcionalno resenje.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da po pitanu americkih plakara, samo treba da posetite neko provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Problem je uglavnom u tome sto u Beogradu americki plakari ne mogu da se pronadju na dosta mesta.
Ivan Stojanovic
Mene ako pitate, kada bih mogao da ponovo pravim kucu, naravno da bih vodio racuna o tome da gde god mugu bez problema uradim plakare.
Jana Stankovic
Ne samo da u te plakare mozete da imate puno poverenje vec vam poprilicno mogu I ustediti na prostoru.
Marko Petrovic
Licno, ubedljivo njajvise volim americke plakare posto su to u svako slucaju plakari i koje mozete da imate puno poverenje. Takodje, to su plakari koji vam omogucavaju da na najbolji moguci nacin iskoristite neki prostor.
Dusan Markovic
Mislim da su amaricki plakari jedni od najkvalitetnih plakara koji postoje. Pre svega, svidjaju mi se kako estetski izgledaju a sa druge strane veoma su prakticni za odlaganje odece.
Biljana Brankovic
E, jedan od nacina da se resi problem skucenog prostora su americki plakari. Pre svega, dvoljne su velicine da u njih stane dosta garderobe, mogu lako da se uz njihovo koriscenje ustedi na prostoru. U svakom slucaju, svima ih preporucujem.