Dodaj firmu

Svaka kuhinja, trebalo bi da ima nesto sto objedinjeno zovemo kuhinjska galanterija. To se ne odnosi samo na kuhinje u porodičnim domovima, već i na restorane, hotele, motele i slično.

Drvena galanterija za kuhinju

Kod kuhinjske galanterije, veoma je važno da ona bude praktična i funkcionalna, pre svega. Nakon ova dva kriterijuma, prvi sledeći je estetika. Razlog je taj što je kuhinja srce svakog doma. U njoj se okupljaju svi ukućani, sprema se hrana, često se u toj prostoriji i obeduje...

Kuhinjska drvena galanterija

Zbog svega navedenog, želimo da kuhinjska galanterija bude lepog dizajna, jer to utiče na ukupan utisak koji će taj deo doma ostaviti. Takođe, bitan je visoki kvalitet, materijal izrade, dugovečnost... Naša preporuka je da birate kuhinjsku galanteriju izrađenu od parene bukovine, mada je moguće da birate i druge materijale. Firme koje se bave proizvodnjom i prodajom kuhinjske galanterije, omogućavaju kupcima da odaberu materijal izrade po želji.

Kada je reč o dimenzijama, one mogu da budu standardne, ali i po zahtevu kupca. Isto tako, bira se i dizajn, a kao varijante za lepši vizuelni utisak imate ručni i mašinski duborez, na primer.

Vadičepi

U svakom restoranu, kafani, hotelu, uvek se služe vina, tako da su vadičepi neophodni.

Avani

Na bilo kom delu kuhinjske galanterije, nudi se izrada motiva koje želite, kako bi se stvorio jedinstven vizuelni utisak.

Cediljke

Kuhinja ne može da se zamisli bez cediljke, tako da je u ponudi firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom, kao i dekoracijom kuhinjske galanterije, cediljka neizostavni deo.

Varjače

Nijedno jelo ne može da se promeša bez varjače, a posebno je zanimljivo da se na samom predmetu može da odradi duborez, na primer. To mogu da budu etno motivi, ili ako je reč o restoranu ili hotelu, da bude urađen logotiv, neki slogan i slično.

Oklagije

Zahvaljujući ovim mogućnostima brendiranja i dekoracije, kuhinjska galanterija postaje i neka vrsta reklamnog materijala, tj. daje pečat vašem poslovanju. Takođe, i ako kupujete kuhinjsku galanteriju za svoj dom, ukrašavanje nikada nije na odmet, jer ćete stvoriti ambijent baš po svojoj želji i meri.

Hvataljke

Razlog tome je što svaki predmet, na sebi ima neki vaš znak, bez obzira da li je u pitanju ručni ili mašinski drvorez, lasersko graviranje, ili možda štampa određenih motiva po želji.

Mućkalice

U kuhinjama se obavezno nalaze i mućkalice. Iskoristite mogućnosti koje nudi dekoracija i načinite kuhinju sasvim autentičnom.

Kuhinjska galanterija cene

Cene su zaista različite i zavise, pre svega, od toga koji deo kuhinjske galanterije je u pitanju, ali i od materijala izrade, kao i od toga da li želite da se radi dekoracija po želji, duborez i slično. Cene takvih predmeta su svakako, više, ali je zbog toga svaki element mnogo lepšeg vizuelnog utiska. Radi vaše orijentacije, navešćemo da su obični predmeti, poput dasaka, varjača, špatula i slično, oko 500-700 dinara, ako na njima nema brendiranja niti dekorisanja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze na stranici koju urpavo čitate.

Idi na vrh strane