Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Stolar - Kraken Design

Dizajn i izrada nameštaja po meri u stambenom ili poslovnom prostoru u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

A tim Miloš stolar proizvodnja nameštaja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri stolar

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Stolar

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Stolar Endem

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Stolar Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Takođe, vršimo sve sitne kućne popravke.
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Verovatno je svima nama barem jedanput u životu bio potreban stolar, to jest, usluge ove vrste majstora. Stolara možemo da pozovemo iz različitih razloga – ukoliko želimo da nam izradi ili restaurira nameštaj, da doradi neke kuhinjske elemente i slično.

U našem daljem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informcije o ovom zanatu, koje još usluge pružaju stolari, koje su orijentacione cene njihovog rada i dr.

Stolarske radionice

Kada je reč o savremenom opremanju prostora, tj. enterijera, ljudi sve više žele da nameštaj bude izrađen prema njihovim željama, zahtevima i potrebama. Na ovaj način se dobijaju unikatni komadi i dom se uređuje da izgleda kao prenet iz mašte u realnost.

Stolari prave nameštaj po meri, a najčešće se naručuju plakari (za hodnike, predsoblja i spavaće sobe), pored klasičnih i američki plakari (poznati po kliznom otvaranju vrata i po tome što zauzimaju prostor od zida do zida i od poda do plafona, štedeći tako svaki milimetar), kuhinje, dečije sobe...

Stolari

Ukoliko želite da imate dom iz svojih snova, tada je najbolje da okrenete telefon odabrane stolarske radionice i da pozovete majstora da izađe na teren kako biste se dogovorili sa njim. Možete da objasnite šta tačno želite ili čak da pokažete skice koje ste načinili.

Majstor će vam tada reći šta je izvodljivo u praksi, koliko je to isplativo i na kraju, kada se sve premeri i izračuna koliko će materijala i rada biti utrošeno, saznaćete krajnju cenu.

Koje usluge rade stolari?

Na ovo pitanje smo u tekstu do sada već dali odgovor, a dodaćemo još da nameštaj izrađen na ovaj načn prati svetske trendove i stilove u opremanju prostora. Pored pomenutih elemenata, možete da poručite natkasne, komode, stolove, stočiće, police... – sve što je potrebno da bi vaš stan, kuća ili poslovni prostor bili estetski dopadljivi i funkcionalni.

Ovako sačinjen nameštaj ne zaostaje po kvalitetu a pri tome je prilagođen cenama na našem tržištu, tako da svako može sebi da priušti neku stolarsku uslugu, zahvaljujući kojoj će dom izgledati sasvim drugačije. Jer, ponekad i male izmene mogu dovesti do velikih razlika u opštem utisku.

Stolari iskustva

Najvažnije je da kada angažujete stolara, tada možete da računate na maksimalno iskorišćenje prostora, jer se sve radi prema skicama koje se unapred prave kada se premeri prostorija. To znači da se prate vaše mogućnosti i želje, i u skladu sa tim majstor pravi delove nameštaja.

Materijali koji se koriste su puno drvo, oplemenjena iverica, furnirani medijapan; radi se bajcovanje, farbanje i lakiranje izrađenih komada.

Možete da računate, da su kod većine stolarskih radionica izlazak na teren, prvi predračun i merenje prostora – uglavnom besplatni, ali ipak savetujemo da se oko toga dodatno raspitate kod odabrane stolarske radionice.

Iskusni i uspešni stolari iza sebe imaju niz zadovoljnih mušterija koje su stekli kroz dugogodišnju praksu, tako da vama ostaje samo da se i sami uverite u to.

Stolarske usluge - cene:

*Cene stolarskih usluga zavise pre svega od toga šta tačno želite da se uradi, a zatim i od kog materijala; primera radi, cenu mogu da podignu i ručice na vratima plakara ili garderobera, a svakako nije isto da li se radi od punog drveta ili od iverice. Najvažnije je da se u dogovoru sa stolarom, formira cena koja će vam biti prihvatljiva i na kraju se dobija nameštaj koji ispunjava sve vaše kriterijume.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane