Dodaj firmu

Farbanje nameštaja Gips Plus

Gips Plus već 6 godina uspešno posluje i radi celokupne adaptacije prostora; kafića, stanova, vrtiča, poslovnih objekata, kao i pojedinačne usluge iz oblasti molerskih i gipsanih radova
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 113
Novi Beograd, Beograd

Tapetar Saško Farbanje nameštaja

Tapetar Saško bavi se tapaciranjem nameštaja, fotelja, dvoseda, troseda, kao i unikatnom izradom taburea i jastuka po meri i želji na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Baštovanska 2nj (Paunova 19b)
Voždovac, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja i farbanje nameštaja

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

Farbanje nameštaja daje novi zivot starom namestaju. Postoji dosta ljudi koji se emotivno vezuju za razne komade svog nameštaja, iako je reč o materijalnim stvarima koje nagriza zub vremena. Ukoliko želite da svom starom pokućstvu udahnete novi život, tada je vaša dobra odluka da iskoristite uslugu farbanja nameštaja.

U našem daljem tekstu saznajte sve o tome kako se nameštaj farba, po kojim cenama i druge korisne i zanimljive informacije.

Uslužno farbanje nameštaja

Bilo koji komad nameštaja može da se ofarba, a profesionalci znaju kako da to urade savršeno, prateći nekoliko jednostavnih pravila.

Naime, nameštaj je potrebno najpre ošmirglati, iako postoje razni premazi i podloge na čijim uputstvima piše da to nije neophodno. Majstori koji se ovim poslom bave znaju da je šmirglanje kod farbanja, zapravo imperativ.

Naravno, pri tome će oni voditi računa da ne oštete osnovni materijal, tako da se šmirglanje obavlja samo po površinskom sloju.

I kada je šmirglanje završeno, na nameštaju mogu da ostanu tragovi nekadašnje farbe, pa se sada i oni lagano uklanjaju.

Farbanje kožnog nameštaja

Kožni nameštaj je veoma skupocen i vredan, i svakako želite da mu povratite stari sjaj koji je izgubio nakon mnogo godina svakodnevnog korišćenja.

U tom smislu, dobro je da iskoristite uslugu farbanja kožnog nameštaja, koju rade stručna lica sa dugogodišnjim iskustvom i uz pomoć originalne boje.

Farbanje stilskog nameštaja

Kao i kožni, stilski nameštaj ima svoju skupocenost, tako da je farbanje odlična varijanta da pokućstvo izgleda lepo kao i prvog dana. Tako dobijate bukvalno novo lice starih troseda, dvoseda, fotelja, ormara, vitrina...

Za sve to, neophodne su samo vešte ruke majstora, dobre farbe, kao i vaša ideja kako bi sve to trebalo da izgleda na kraju.

Farbanje nameštaja lakom

Nameštaj proizvoden od punog drveta ima osobinu da unosi duh prirode u vaš dom, jer je drvo živ materijal. Ipak, ono sa godinama prodapa, gubeći svoj prvobitni sjaj i lepotu. Zbog toga je dobro da uradite farbanje nameštaja lakom, čime se postižu dve prednosti – dobijate novi izgled nameštaja i uz to, on je dodatno zaštićen uz pomoć laka.

Farbanje namštaja od drveta

Kada je majstor ošmirglao namštaj, i uklonio ostatke farbe uz pomoć krpe, prelazi se na premazivanje podloge. Postoje različite vrste podloge, i potrebno je istu birati u skladu sa tim koji deo nameštaja se farba.

Kada se podloga osuši, pristupa se farbanju. Majstori koriste mali sunđerasti valjak, da bi farba bila premazana preko čitave površine i to se radi u tri sloja.

Farbanje nameštaja u komori

Farbanje može da se obavi u modernoj komori sa vodenom zavesom, koja ima ulogu da spreči mogućnost da se primete tragovi prašine na frontovima. Baš zbog toga, farbanje frontova je najvišeg kvaliteta i zahvaljujući svemu tome se postiže visok sjaj.

Farbanje nameštaja – cena:

Cena za farbanje nameštaja zavisi od toga na koji način se komadi farbaju, da li bojom, lakom ili u komori. Naš savet je da odabranoj firmi pošaljete slike nameštaja na e-mail ili putem Vibera, pa ćete dobiti najtačniju informaciju koliko novca je potrebno da izdvojite za ovu uslugu.

Ipak, da biste imali neku orijentaciju, navešćemo da je lakiranje troseda u proseku oko 70 evra sa materijalom.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane