Dodaj firmu

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Stepenice – stepenište Poledica

Poledica drvene lajsne iz Beograda je proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja lajsni, cokli, drvenih kocki i daski različitih dimenzija i izuzetnog kvaliteta
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 552
Zvezdara, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Profi Majstorčići Adaptacija stana

Profi Majstorčići rade profesionalnu adaptaciju stanova, poslovnih prostora i drugih objekata na teritoriji Zemuna i cele Srbije.
Pročitaj više

Batajnica
Zemun, Beograd

Des Design - Kovano gvožđe

„Des Design“ se već godinama bavi proizvodnjom unikatnog nameštaja od kovanog gvožđa, kao i kapija, ograda i stepeništa koje se prave u kombinaciji sa kovanim gvožđem, drvetom, staklom.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Stepenice - stepenište Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Stepenice - stepenište Firga behaton

Firma Firga Behaton nalazi se u Zemunu. Bavi se kompletnim programom behaton elemenata, prodajom, ugradnjom i montažom behaton ploča i betonske galanterije.
Pročitaj više

Jovana Brankovića 3.deo 20
Zemun, Beograd

Stepenice - stepeniste ima dvojaku ulogu – prva je funkcionalna, a druga je estetska. Obe su podjednako važne, pošto želimo da stepenište bude bezbedno i sigurno za upotrebu, a takođe, bitno je da doprinosi opštem estetskom utisku u jednom prostoru.

Izrada stepenica po meri

Kada izrađujete stepenice po meri, tada ste sigurni da ćete dobiti krajnji proizvod koji u potpunosti ispunjava vaše zahteve, želje i potrebe, jer se sve radi i pravi tako da bude prilagođeno vama. Osim toga, svaki milimetar prostora je u potpunosti iskorišten.

Stepenište

Kada se u okviru jedne kuće, stepenište nalazi u centralnom delu, i to tako da dominira svojom lepotom, budite uvereni da će to biti najupečatljivji utisak koji će biti ostavljen na goste koji vas posete. Stepenice mogu da se urade da budu veoma elegantne, otmene, da naprosto plene svojim dizajnom.

Unutrašnje stepenice

Postoje unutrašnje i spoljašnje stepenice. Ono što je bitno da znate, to je da i jedne i druge, bez obzira gde se nalaze, zahtevaju da o njima brinete, tj. da štitite drvo određenim premazima, kako bi ono uvek izgledalo novo i lepo.

Drvene stepenice

Drvo je živ materijal, koji unosi duh prirode u vaš stambeni ili poslovni prostor. Međutim, drvo ima osobinu da stari sa vremenom, da propada, i da postaje ružno i neugledno. Naravno, sve ovo je slučaj samo ako ne vodite dovoljno računa o drvetu, ukoliko ga ne negujete onako kako je proizvođač to preporučio.

Spiralne stepenice

Spiralne stepenice su zaista istinski ukras svakog doma, i bez obzira gde su postavljene, da li u centralnom delu kuće ili negde u uglu, one ostavljaju najjači utisak. Jednostavno, njihov spiralni oblik je vrlo dekorativan, tako da su čest izbor mnogih kupaca.

Spoljne stepenice

Stepenice koje se nalaze spolja su izložene raznim atmosferskim uticajima, kao što je kiša, sunce, sneg, vetar, niske i visoke temperature... Upravo zbog toga, potrebno je da pojačamo negu ovih stepenica, kako bi izgledale lepo, kroz dugi niz godina.

Drvena stepeništa proizvodnja

Firme koje proizvode drvene stepenice se nalaze na internetu i svoju ponudu prikazuju kroz web kataloge, gde možete da pogledate sve ranije urađene radove. Među njima, možda se nalazi baš takav model koji ćete poručiti za svoj dom ili radni prostor.

Stepenice za kuću

Stepenice za kuću dolaze u raznim varijantama, od različitih materijala i u mnogim oblicima. Bitno je da se mogu uraditi prema merama i željama, dakle, sve je prilagođeno zahtevima kupaca.

Stepenice – stepenište cena izrade i prodaja

Cene stepenica je vrlo nezahvalno davati unapred, zbog toga što je neophodno da pozovete majstore i da oni izađu na teren i da tačno procene šta je potrebno od materijala i kakvi radovi će biti sprovedeni. Bitnu ulogu kod formiranja cene ima materijal od koga se stepenište pravi, ali i sama veličina stepeništa, kao i oblik – da li su u pitanju obične ili spiralne stepenice, itd.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane