Dodaj firmu

Torte za prvi rođendan su zaista posebne. Evo možda najznačajnijeg rođendana u životu svakog od nas! Niko ga se ne seća, ali kasnije, kada godine prolete, često sa nostalgijom gledamo uspomene od tog dana, kada smo bili male, bucmaste bebe koje su nespretno pokušavale da ugase tu jednu, jedinu svećicu na rođendanskoj torti. 

Ne bi trebalo posebno naglašavati koliko je ovaj dan bitan samim roditeljima, bakama i dekama, kumovima i celoj familiji i prijateljima. U skladu sa tim, i torta mora biti specijalna, kao kraljica svečanosti povodom prvog rođendana.

Torte za prvi rođendan – iskustva

Kada naručuju torte, roditelji vole da znaju, da li su izrađene samo od prirodnih sastojaka, ili ima i nekih veštačkih dodataka. Profesionalni poslastičari izrađuju torte samo od najkvalitetnijih sastojaka, kao što su plazma keks, šumsko voće, bademi, orasi, lešnici, maslac, slatka pavlaka i slično. 

Nema veštačkih zamena za ukuse i arome, a trebalo bi istaći i to da se torte prave po tradicionalnim receptima. 

Deca najviše vole čokoladne i torte sa malinama, zatim plazma i kinder torte. Poslastičarnice obično nude i do tridesetak različitih ukusa. 

Torte za prvi rođendan se prave na dan samog rođendana, kako bi torta bila sveža, a dekoracija postojana. Dostava se vrši klimatizovanim vozilima, a može se dogovoriti i određeno vreme kada želite da vam se torta dostavi, odnosno, onda kada planirate da je poslužite. 

Torte za prvi rođendan za dečake

Pošto je u pitanju prvi rođendan, i vaš bebac još ne zna za fudbalsku loptu ili reket Novaka Đokovića, simpatična dekoracija je recimo, torta koja na sebi ima oblik bebine guze. Lep izbor su torte na dva sprata, gde su na prvom spratu cipelice a na drugom spratu torte, beba spava. Naravno, uvek možete birati popularne Miki Mausa, Minjone i Štrumpfove, a zašto ne i ekstra junake, kao što su Betmen, Spajdermen ili Supermen. 

Običaj je da se na torti dekorativno napiše “Srećan rođendan“ kao i ime vašeg mališana.

Torte za prvi rođendan za devojčice

Devojčice su po prirodi nežnije, pa će im torte u roze nijansama šlaga najviše odgovarati. Kao i kod dečaka, torte na dva sprata, gde na prvom stoje cipelice, a na drugom beba spava, lep je izbor. Torta gde spavaju zeka ili meda, vrlo su popularna solucija. Možete izabrati tortu u obliku otvorene knjige na čijim će stranicama dekorativno biti ispisano „Srećan prvi rođendan, Jovana!“ Uvek popularna Mini, a zašto ne i štrumpfovi ili princeze, na kraju krajeva, i vaša ćerka je jedna prava pravcata princeza, zar ne?

Torte za prvi rođendan – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1250 do 1700 dinara po kilogramu, u zavisnosti koju tortu želite. Dekoracija se dodatno naplaćuje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane