Dodaj firmu

Upoznajte torte za devojčice! Svaka devojčica na ovom svetu je jedna istinska, prava mala princeza. Jer, sve se one tako osećaju a takođe i ponašaju. Maštaju o svom princu na belom konju i dvorcu iz bajke, ceremoniji velikog venčanja, jednoga dana, sa najmanje sto zvanica...

U šarenom svetu detinjstva, posebni datumi su rođendani vaših ćerki, unuka, sestričina, bratanica... Da li je to prvi rođendan, rođendan pred polazak u školu ili jubilarni deseti – baš svaki je jednako važan i vaša devojčica ga željno iščekuje.

Torte za rođendan za devojčice

Neki roditelji vole da se konsultuju sa svojom ćerkom šta bi ona najviše želela, dok drugi se oslanjaju na faktor iznenađenja, koji retko kada omane. Jer, vi i sami znate interesovanja i želje vaše devojčice. 

3D torte za rođendane su jako popularne, pa bi odlična ideja bila napraviti na torti zamak, odnosno dvorac iz bajke u tri dimenzije. Sigurni smo da će mala princeza, kada vidi ovakvu tortu za svoj rođendan, ostati bez teksta, čak i pored dobro poznate pričljivosti svih devojčica.

Mini Maus, večita devojka Mikija Mausa, uvek je popularna, kao i Hello Kitty ili Anđelina balerina. Štrumpfeta ili Minjoni, Pepa Prase ili torta Ledeno kraljevstvo...

Dekoracija torte je izuzetno važna i može biti u nekoj roze varijanti, pošto većina devojčica preferira tu boju. Možete poželeti da profesionalni poslastičari ukrase vašu tortu fondanom, slatkom pavlakom, marcipanom ili šlagom...

Torte za devojčice – iskustva

Roditelji obično vole da znaju od kakvih se sastojaka pravi torta za njihovu princezu i to je sasvim očekivano. Niko ne želi veštačke dodatke i arome, pa odaberite poslastičarnicu koja pravi torte za decu isključivo od prirodnih sastojaka. 

Što se samog ukusa torte tiče, vi najbolje poznajete želje vaše devojčice, da li više voli čokoladnu, voćnu, plazma ili kinder tortu... U ponudi poslastičarnica može se pronaći i preko tridesetak različitih ukusa.

Kada govorimo o izradi torte i njenoj dostavi, sve se obavlja u istom danu, odnosno za dan kada je veliki događaj u pitanju, kao što je rođendan vaše ćerke. Tako će torta ostati sveža a dekoracija će biti postojana. 

I kada dođe taj važan trenutak da se zatvore oči, zamisli želja i oduvaju svećice, niko neće biti srećniji od vaše male princeze, koja je za svoj rođendan, pored mnogobrojnih poklona, dobila i predivnu tortu, koje će se sećati i mnogo godina kasnije.

Torte za devojčice – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1250 do 1700 dinara. Dekoracija se dodatno naplaćuje, a cena ove usluge zavisi od veličine vaše torte, kao i zahtevnosti i želja u pogledu dizajna.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane