Dodaj firmu

Zbog cega su torte za dečake tako posebne? Bez obzira da li imate sina, unuka, sestrića ili bratanca, svakako želite da mu uveličate i ulepšate rođendansko slavlje posebnom tortom. Na kraju krajeva, ni ne mora postojati poseban povod za tortu – upitate li vašeg mališana, on će vam reći da je uvek pravo vreme za ovu poslasticu!

Torte za rođendan za dečake

Posebno zanimljive, 3D torte, upravo zbog toga što su u tri dimenzije, imaju širinu, visinu i dubinu, deca ih naročito obožavaju. Fudbalska lopta u 3D varijanti, ili reket, u stilu Novaka Đokovića; dečaci vole čitav stadion izrađen na ovaj način, gde zeleni šlag predstavlja travu a u centru je lopta. 

Dečaci takođe neće odoleti glavnim junacima iz crtanog filma „Despicable me“, Minjonima, dok su uvek dobar izbor za motive na tortama za dečake neki super heroji poput Betmena, Supermena ili Spajdermena sa sve njegovom paukovom mrežom.

Brzi sportski automobili, pa još ako može 3D crveni ferari! Neka formula, takođe bi bila odličan izbor. Za mlađe mališane, lepa varijanta je Nodi u svom automobilu.

Vini Pu i Praslin, možda Sunđer Bob i Patrik, kao i uvek popularni Štrumpfovi i Nindža konjače... Ne smemo, ni slučajno, zaboraviti nezaobilaznog Miki Mausa, koji je krasio torte generacijama, verovatno otkad i postoji...

Torte za dečake – ukusi

Deca vole plazma tortu, i još ako je sa malinama i šlagom... Čokoladna torta, takođe sa jagodama i malinama, te voćna torta sa bananama, višnjama... Voćna sladoled torta ili kinder torta... Ukusa ima oko tridesetak, pa možete birati do mile volje, šta bi se vašem dečaku i njegovom društvu najviše dopalo.

Torte za dečake – iskustva

Poslastičarnice posebno vode računa da su torte za mališane izrađene od prirodnih sastojaka kao što su čokolada, sveža jaja, šumsko voće, orasi, lešnici, bademi, maslac, slatka pavlaka, plazma keks i slično.

Roditelji vole da znaju da u torti neće biti nekih veštačkih dodataka, pa poslastičari uvek naglašavaju da se torte izrađuju samo od prirodnih sirovina. 

Torte za dečake – naručivanje

Izbor i naručivanje možete izvršiti online, tako što ćete pogledati bogat izbor na web prezentacijama poznatih poslastičarnica. Preuzimanje možete obaviti lično ili će vam torta za vašeg dečaka biti dostavljena na adresu. Dobra praksa jeste da se torta izrađuje na dan vaše svečanosti, kako bi sadržala svežinu i postojanost. Prevoz se vrši klimatizovanim vozilima.

Sada je samo vreme da vaš dečak zatvori oči, zamisli želju, ugasi sve svećice, i da pamti dugo godina ovaj trenutak, koji je na najlepši način obeležila svečana rođendanska torta.

Torte za dečake – cena:

Cene torti se kreću u rasponu od 1250 do 1700 dinara, po jednom kilogramu. Dekoracija se dodatno naplaćuje.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane