Dodaj firmu

Božićni kolači su sastavni deo proslave Bozica. Kada se približe praznici, sve domaćice imaju pune ruke posla. Najpre, potrebno je osmisliti kako će izgledati Božićna trpeza, sve te sastojke nabaviti na pijaci i u megamarketima, te prionuti na najteži deo posla, a to je izrada raznoraznih đakonija.

Nije loše da učinite sebi uslugu, i da deo svojih obaveza prebacite na ljude kojima je to zanat i koji će posao besprekorno odraditi, kao što je na primer, pravljenje Božićnih kolača. 

Kolači za Božić

Ovaj veliki praznik potrebno je obeležiti kako dolikuje. To je vreme kada se porodica okuplja, u svakom domu vlada topla i srdačna atmosfera, puna ljubavi. Božić kao verski praznik, upravo to i simbolizuje. 

Mališani će se posebno obradovati ukusnim i lepo dekorisanim Božićnim kolačima. Ništa manje neće biti oduševljeni ni ostali članovi porodice a ni vaši gosti. Jer, na slatkiše niko nije imun, naročito kada dolaze iz vaše omiljene poslastičarnice, u čiji kvalitet proizvoda ste se već uverili. 

Božićna trpeza bez kolača, svakako nije potpuna. Postoji mnogo vrsta Božićnih kolača: na primer, Božićne zvezdice sa čokoladom, Božićni medenjaci, keksići sa lešnicima, te kiflice sa kokosom i čokoladom, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Deca posebno vole Božićne kolače sa lešnicima, čokoladom i nutelom, zatim trougliće sa lešnicima, Božićne zvezdice sa cimetom su pun pogodak, dok keksići sa belom čokoladom u obliku jelki ili zvezdica, isto su odlično rešenje. 

Božićni kolači – dekoracija

Kao što je sam Božić radostan praznik, takvi bi trebalo da budu i kolači. Veseli, šareni, prekrasni, koji nas opčinjavaju najpre svojim izgledom, a onda i  ukusom. Božićni keksići se jako lepo mogu iscrtavati, na primer, vaša jelka može biti zelena ili bela, koja po sebi ima šarice od čokolade, može se napraviti keksić koji će biti iscrtan u bojama i obliku Deda mraza, čime će mališani biti oduševljeni. 

Kolači za Božić – naručivanje

Vaša omiljena poslastičarnica svakako ima svoju web prezentaciju, na kojoj možete iz bogate ponude izabrati šta se vama i vašoj porodici najviše dopada. Kolači se uvek tako prave, da kada se isporučuju budu sasvim sveži, a poslastičarnice vode računa o tome da se u izradi koriste prirodni sastojci.

Kada Božićni kolači budu isporučeni na vašu adresu, ostaje vam samo da sačekate praznik, okupite vašu porodicu i goste oko Božićne trpeze i uživate u divnoj atmosferi koju sa sobom nosi ovaj veliki hrišćanski praznik. 

Božićni kolači – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1350 do 1500 dinara za jedan kilogram kolača.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane