Dodaj firmu

Sta je romanticnije od torte u obliku srca? Ljubav je slatka, slatka kao najslađa torta. Zbog toga bi ona trebalo da ima oblik srca. Ipak, ruku na srce, ovo je veoma posebna torta, jer govori o delikatnim osećanjima koja gajimo prema nekome.

Torte u obliku srca – iskustva

Možda pokušavate da oduševite svog dragog, i za rođendan mu pravite tortu u obliku srca. I želite to sami da izvedete. Ali šta se dešava? Možda nemate kalup, i pokušavate da napravite ovu poslasticu u fazonu „svi znamo kako se srce crta“.
Ali, mnogo je lakše nacrtati srce na papiru, nego napraviti tortu u tom obliku. Zamislite sad, hteli ste da prenesete svoja tanana i suptilna osećanja, a vaše srce ispalo je krivo, možda malo ušato, ili sa dugačkim repom... Mislimo da to baš i nije dobra ideja.
Prepustite ovaj posao profesionalcima, a vi samo uživajte u čarima ukusa i poruci koju prenosi torta u obliku srca.

Torta u obliku u srca za Dan zaljubljenih

Ovo je dan u godini, kada najviše nežnosti poklanjamo jedni drugima, a najidealnije rešenje je ako srce bude – slatko. Jer, i vaša osećanja su slatka.
Zbog toga, često naručujemo tortu u obliku srca za Dan zaljubljenih jer želimo da osoba kojoj je torta namenjena oseti istu emociju koju osećamo i mi.

Torta u obliku srca za 8. mart

        


Ovo je još jedan divan povod da svojoj dragoj pokažete topla osećanja. Reći ćemo, da je torta u obliku srca najtraženiji oblik torte i kod nas i u celom svetu. Zato, ako verujete u ljubav, naručite vašoj lepšoj polovini ovakvu tortu i zasigurno ste još jednom zadobili i njeno slatko srce.

Dekoracija torte u obliku srca

Naravno, sam po sebi, oblik nije dovoljan, i uvek je potrebna određena dekoracija i ukrašavanje, što će torti dati konačni izgled. Na samoj torti, razni motivi se mogu iscrtati u različitim bojama. Srce može imati natpis „Srećan rođendan“, ili „Volim te“, a za one sportski nastrojene, srce može biti i crno-belo ili crveno-belo. Interesantan je oblik dve polovine slomljenog srca koje čine jedno celo srce, a ovakav izgled trebalo bi da poruči da ste samo zajedno celoviti.
Srce sa mašnom, srce sa zaljubljenim golupčićima, srce-klavir... Inspiracija je neiscrpna, pustite mašti na volju.

Torta u obliku srca – ukusi

Što se ukusa tiče, koji je bitan koliko i oblik torte, reći ćemo da postoje dva osnovna ukusa, odnosno, čokoladni i voćni ali i ostali ukusi. Što se ostalih ukusa tiče, možete birati torte kao što su uvek popularna Plazma torta, torta Španski vetar, Grilijaž... Poslastičarnice obično nude i preko tridesetak različitih aroma.
Sada vam ostaje samo da ovu tortu poklonite voljenoj osobi u stilu „Evo ti srce na dlanu“. I to ne bilo kakvo srce – već slatko!

Torte u obliku srca – cena:

Cene se kreću od 1250 do 1700 dinara po jednom kilogramu, u zavisnosti od toga za koju vrstu torte ste se odlučili. Dekoracija se dodatno naplaćuje, u odnosu na vaše želje.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane