Dodaj firmu

Pasteli Sweets Torte i kolaci 3D torte

Sve vrste torti i kolača za poručivanje. Mladenačke, dečije, klasične, svečane torte, kolači, ketering, slatko sto za sve prilike u Beogradu.
Pročitaj više

Joze Scurle 13G
Zemun, Beograd

3D torte Zefir

Torte i kolače od prirodnih sastojaka, sada možete preuzeti u specijalizovanoj prodavnici u Beogradu
Pročitaj više

Đorđa Jovanovića 19
Stari grad, Beograd

Slatki šegrt poslastičarnica

Slatki šegrt poslastičarnica je pravo mesta za dobre i fino dekorisane kolače i torte za sve prilike. Nalazimo se u Borči i na raspolaganju smo vam za sve vaše proslave.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 70
Borča, Beograd

Torte Poco Loco

Potrebna Vam je mladina, dečija, ili torta za posebne proslave?Želite moderno ukrašenu tortu koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje?Nudimo veliki izbor torti izrađenih od najkvalitetnijih sastojaka po tradicionalnim receptima. Kvalitet naših torti garantuje i HACCP standard! Dostavu vršimo klimatizovanim vozilima na željenu adresu.
Pročitaj više

Braće Jovanović 15
Beograd

Poslasticarnica Milka

Trgovacka 28, Beograd
Čukarica, Beograd

Poslastičarnica Dessert

Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Voždovac, Beograd

3D torte Don Juan

Poslastičarnica "Don Juan" se nalazi u Durmitorskoj ulici broj 3a u Beogradu. Naša poslasticarnica Vam sa ponosom predstavlja širok asortiman ukusnih poslastica, čiji će Vas izgled osvojiti na prvi pogled
Pročitaj više

Durmitorska 3a
Savski venac, Beograd

3D torte Anči Kolači

Poslastičarnica Anči kolači vrši izradu i dostavu rodjendaskih, mladenačkih, dečijih, slavskih i drugih svecanih torti, kao i sitnih posnih i mešanih kolača.
Pročitaj više

Lava Tolstoja 13a, Pančevo
Palilula, Beograd

Moramo priznati, sve su torte lepe, ali su 3D torte nešto posebno, upravo zbog svog izgleda. Kada je budete poručili i nestrpljivo dočekali, bićete na „slatkim mukama“, i to bukvalno: da li da ovu poslasticu prvo pojedete ili da se najpre divite savršenstvu njenog dizajna?

Vaša mašta je izazov i inspiracija profesionalnim poslastičarima da naprave upravo ono što ste vi zamislili. U tom smislu, svaka 3D torta je drugačija. 

3D torte za decu

Ko bi se ovakvim prelepim oblicima torti više divio i radovao, nego naši mališani? I zar postoji ijedno dete koje ne bi želelo da za svoj rođendan duva svećice na 3D torti, sa koje mu se smeši neki njegov omiljeni crtani junak, super heroj ili fudbaler?

Devojčice, najčešće će izabrati princeze sa čarobnim štapićem u rukama, Hello Kitty, Mini, a retko kojoj se neće dopasti svetski megapopularni Minjoni; 3D štrumpfovi ili još bolje – Štrumpfeta, Pepa Prase i svaki drugi oblik koji vaša ćerka poželi, moguće je napraviti u 3D varijanti.

Za vaše dečake, 3D fudbalska lopta, ili Nodi sa svojim automobilom, svakako su nešto čime će se oni oduševiti. Spajdermen ili Betmen, brzi sportski automobil – zamislite crveni Ferari u 3D varijanti; Minjoni, Štrumpfovi, Nindže kornjače ili Miki Maus 3D torta... Najbolje je da pitate vašu decu šta bi želeli, a vama ostaje samo da naručite.

3D torte za mladence

Naravno, nijedno venčanje ne može proći bez torte. Torta na tri ili četiri sprata, kraljica je ovog velikog događaja, pored mladenaca, svakako. 

I ovde nema granica kada su u pitanju ideje kako bi trebalo da izgleda mladenačka torta. Profesionalnim poslastičarima vaša svadba je inspiracija, jer svako venčanje je različito i svi mladenci su drugačiji. 

3D torta će pobuditi pažnju svih prisutnih gostiju, jer ona je zaista veličanstvena. Uvek možete izraditi figurice mlade i mladoženje, a pored toga, simpatičan bi bio i dvorac iz bajke na torti, kao simbol da je mlada napokon pronašla svog princa.

3D torte – iskustva

Na web prezentacijama poznatih poslastičarnica, uvek možete pronaći širok izbor ponuđenih torti, što se tiče vrste torte i njenih sastojaka. Dekoracija se uvek radi po vašoj želji, jer ako je venčanje u pitanju, staro je pravilo da se dekoracija na torti mora usaglasiti sa mladinom venčanicom i detaljima u enterijeru. 

Što se dečijih 3D torti tiče, one bi trebalo da budu šarene, vesele, raznobojne... Praksa je da se torte naprave na dan za kada je zakazan vaš značajni događaj, kako bi bile sveže a dekoracija postojana. Transport se vrši klimatizovanim vozilima, a može se dogovoriti da vaša 3D torta bude isporučena u određeno vreme kada planirate da je isečete i poslužite.

I na kraju, sada ste i sebe, ali i sve vaše goste stavili na „slatke muke“, spomenute i na početku ovog teksta... Mi vam savetujemo da najpre svi malo uživate u lepoti ovog poslastičarskog remek dela, a onda da svi zajedno „navalite“ na slatko savršenstvo oblika i ukusa!

3D torte – cena:

Za 3D tortu potrebno je izdvojiti u proseku od 1250 do 1700 dinara. Dekoracija se posebno naplaćuje, a cena zavisi od veličine vaše torte, kao i od vaših želja u pogledu dizajna torte.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane