Dodaj firmu

Pasteli Cake Shop - poslasticarnica torte za Dan zaljubljenih

Poslastičarnica u samom srcu Beograda. Kod nas možete kupiti poklon torte, kolače, slatkiše, uvek spremne za poneti, ali i podeliti neki od mnogobrojnih kolača i torti, sa dragom osobom.
Pročitaj više

Zmaja od Nocaja 9
Stari grad, Beograd

Pasteli Sweets kolaci i torte za Dan zaljubljenih

Sve vrste torti i kolača za poručivanje. Mladenačke, dečije, klasične, svečane torte, kolači, ketering, slatko sto za sve prilike u Beogradu.
Pročitaj više

Joze Scurle 13G
Zemun, Beograd

Torte za Dan zaljubljenih Zefir

Torte i kolače od prirodnih sastojaka, sada možete preuzeti u specijalizovanoj prodavnici u Beogradu
Pročitaj više

Đorđa Jovanovića 19
Stari grad, Beograd

Slatki šegrt poslastičarnica

Slatki šegrt poslastičarnica je pravo mesta za dobre i fino dekorisane kolače i torte za sve prilike. Nalazimo se u Borči i na raspolaganju smo vam za sve vaše proslave.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 70
Borča, Beograd

Baš domaće poslastičarnica

“Baš domaće” poslastičarnica nalazi se na Voždovcu. Od drugih se izdvaja po baš domaćim sastojcima koje spaja u predivne slatke i slane delikatese. Ručno pravljenje torte, domaći kolači ali i slana peciva razlog su zašto im se ljubitelji domaćih ukusa uvek vračaju.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 264/1
Voždovac, Beograd

Fiesta torte i kolači

Želeći da slatki svet približi Vama, Fiesta je odlučila da pravi najukusnije torte i kolače od najkvalitetnijih sastojaka i bez glutena. Probajte naše posne i mrsne sitne kolače, makaronse, cheesecake, komadne kolače, medenjake i torte za sve prilike.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Amanda Cake Room

Cake Room by Amanda je mesto gde slatki snovi postaju ukusna stvarnost! Amanda, kao profesionalni kuvar i kreativni umetnik, vodiće vas kroz nezaboravno iskustvo koje uspešno zadovoljava i najistančanije ljubitelje slatkog.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Torte za Dan zaljubljenih Don Juan

Poslastičarnica "Don Juan" se nalazi u Durmitorskoj ulici broj 3a u Beogradu. Naša poslasticarnica Vam sa ponosom predstavlja širok asortiman ukusnih poslastica, čiji će Vas izgled osvojiti na prvi pogled
Pročitaj više

Durmitorska 3a
Savski venac, Beograd

Torte Poco Loco

Potrebna Vam je mladina, dečija, ili torta za posebne proslave?Želite moderno ukrašenu tortu koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje?Nudimo veliki izbor torti izrađenih od najkvalitetnijih sastojaka po tradicionalnim receptima. Kvalitet naših torti garantuje i HACCP standard! Dostavu vršimo klimatizovanim vozilima na željenu adresu.
Pročitaj više

Braće Jovanović 15
Beograd

Torte za Dan zaljubljenih Anči Kolači

Poslastičarnica Anči kolači vrši izradu i dostavu rodjendaskih, mladenačkih, dečijih, slavskih i drugih svecanih torti, kao i sitnih posnih i mešanih kolača.
Pročitaj više

Lava Tolstoja 13a, Pančevo
Palilula, Beograd

Torte za Dan zaljubljenih, zbog cega su tako posebne? Kad malo bolje razmislimo, svi smo mi barem pomalo zaljubljeni, a da toga možda i nismo svesni. Ako smo malo više nego obično ljubazni sa prodavačicom u megamarketu, ili stalno primećujemo promenu boje kose naše frizerke, možda se nekoj dami čini da je taksista koji je vozi svakog jutra na posao uvek perfektno namirisan i razgovorljiv, ili službenik na šalteru, koji je obično strog, sa vama je nekako fin, i to vam posebno prija... zapitajte se da li je Amorova strela na putu ka vama.

Vidite, sve su to male ljubavi, koje se dešavaju svakoga dana, i čine naš život zanimljivijim. A Dan zaljubljenih, svakako nam služi da proslavimo najlepše osećanje na svetu a to je – ljubav.

Torte za Dan zaljubljenih u obliku srca

Torte i ljubav – to nekako prirodno ide zajedno. Jer, i torta je slatka i ljubav je slatka. A torta u obliku srca – pa tu vam ne treba ni ona najlepšsa rečenica na svetu od dve reči, a to je „Volim te“. 

Razmislite – gajite simpatije prema nekome, ne znate dotičnoj osobi to da pokažete ili se ustežete da priznate svoja osećanja. Naš savet: izaberite Sveti Valentin, ili Dan zaljubljenih, koji pada svake godine 14. februara, i u akciju, tako što ćete svojoj simpatiji pokloniti tortu u obliku srca. Sve će joj biti jasno.

Torte za Dan zaljubljenih – ukusi

Najpopularnija je varijanta čokoladne torte u obliku srca, mada u obzir dolaze i svi drugi ukusi, kao što je voćna torta, plazma ili kinder torta. Naravno, sve u zavisnosti šta „objekat“ vašeg obožavanja voli. 

Možete uvek kombinovati, i u čokoladnu tortu dodati voće, jagode ili maline, na primer, jer čokolada i voće se tako lepo „ljube“ u svakoj torti. 

Sa druge strane, možete izabrati i voćnu tortu koja je prelivena čokoladom. Tako da greške ne može da bude. 

Torte za Dan zaljubljenih – dekoracija

Dekoracija na tortama se obično vrši fondan masom, šlagom, čokoladom, marcipanom, a vrlo lepo se mogu ispisati i neke reči poput „Volim te, Kristina“ ili „Samo ti, Marko“. 

Možete izabrati i razne figurice, 2D ili 3D, koje će dati finalni pečat lepoti vašeg slatkog poklona na Dan zaljubljenih. 

Torte za Dan zaljubljenih – dostava

Torte se obično prave na isti dan kada će se vršiti i dostava, kako bi svi sastojci ostali sveži a dekoracija na torti postojana. Naravno, dostava će se obaviti na adresi koju vi budete dali, tako da vaša draga ili dragi, neće moći sakriti svoje emocije, kada im dostavljač izabrane poslastičarnice pozvoni na vrata i uruči ovaj slatki ljubavni poklon.

Torte za Dan zaljubljenih – cena:

Cena po kilogramu se kreće od 1250 do 1700 dinara, u zavisnosti koja vrsta torte je u pitanju. Dekoracija se dodatno naplaćuje i cena za tu uslugu je od 800 dinara pa naviše, što je uslovljeno veličinom torte i vašim željama u pogledu dizajna. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane