Dodaj firmu

Torte za punoletstva su sastavni deo ove proslave. 18. rođendan. Možda najvažniji u životu svakoga od nas. Dojučerašnji dečaci i devojčice polako ulaze u svet odraslih. Neki ljudi, kada pune 36 godina, znaju da se našale i kažu da su im sada potrebne dve torte, jer su dva puta punoletni. Šalu na stranu, ovako lep broj, kao što je 18 godina, svakako bi trebalo obeležiti na takav način da ga mlad čovek upamti zauvek, kroz sve godine i rođendane koji tek predstoje.

Torte za 18. rođendan

Poneko odbrojava mesece, neko nedelje, a svi broje dane do tog velikog datuma. Obično nas ovaj rođendan zatekne negde u gimnaziji, pa bi valjalo napraviti dobru žurku i pozvati celokupno društvo i između ostalog, počastiti ih ogromnom, super dekorisanom tortom.

Naravno, ovo je briga koju brinu roditelji. Ali, zašto bi se mama jednog tinejdžera mučila i sama pravila ovako značajnu tortu za ovako jubilaran rođendan? To je u redu, samo u jednom slučaju – ako je mama tinejdžera profesionalni majstor poslastičar. U svim drugim situacijama, savetujemo da ništa ne prepuštate slučajnostima i da izbegnete moguće greške, probijanje rokova i slično, te naručite pravu, lepo dekorisanu tortu kod odabrane poslastičarnice.

Torte za 18. rođendan – iskustva

Ovde će se tradicionalno okupiti veliko društvo, pa je potrebno zadovoljiti sve ukuse. Neko voli čokoladne torte, neko voćne a neko plazma tortu... Neko sa malinama, neko sa jagodama, pomorandžama... Kako sve to pomiriti i uskladiti, da bi svi ukusi bili zadovoljeni? Lako. Poslužite se trikom, pošto vam ionako treba veća torta, a jubilarni je rođendan, naručite tortu barem na dva sprata, gde će svaki sprat predstavljati zasebnu tortu, to jest zaseban ukus.

Prvi sprat može biti čokoladna torta, a drugi sprat voćna sladoled torta. Sa ovakvom kombinacijom greške ne može da bude. Uz adekvatnu dekoraciju, kao što je ukrašavanje marcipanom, fondanom, slatkom pavlakom, čokoladom ili šlagom, ova torta je pun pogodak! 

Poslastičari će vam ispisati reči koje budete želeli na torti, kao što je „Srećno punoletstvo, Tea!“ Ili, „Srećan 18. rođendan, Marko!“

3D torte su uvek dobar izbor, jer predstavljaju neku figuru u tri dimenzije, pleniće poglede svih prisuthih. Uvek možete izabrati tako da figura predstavlja afinitete mladog čoveka koji ulazi u svet odraslih. Da li je to gitara, klavir, knjiga, fudbalska lopta, reket ili brzi automobil... sve se može napraviti i lepo ukomponovati.

Torte se prave istog dana kada je i vaša proslava rođendana, tako da su uvek sveže a dekoracija je postojana.

Ne zaboravite da je 18. rođendan samo jednom u životu i obeležite ga kako i dolikuje, da ga mlada osoba upamti i kada bude gasila 101 svećicu na torti, kroz mnogo, mnogo godina kasnije.

Torte za punoletstva – cena:

Cene se kreću od 1250 do 1700 dinara, u zavisnosti od vrste torte. Takođe, dekoracija se dodatno naplaćuje, u zavisnosti od veličine torte i vaših zahteva.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane