Dodaj firmu

Slatki šegrt poslastičarnica

Slatki šegrt poslastičarnica je pravo mesta za dobre i fino dekorisane kolače i torte za sve prilike. Nalazimo se u Borči i na raspolaganju smo vam za sve vaše proslave.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 70
Borča, Beograd

Baš domaće poslastičarnica

“Baš domaće” poslastičarnica nalazi se na Voždovcu. Od drugih se izdvaja po baš domaćim sastojcima koje spaja u predivne slatke i slane delikatese. Ručno pravljenje torte, domaći kolači ali i slana peciva razlog su zašto im se ljubitelji domaćih ukusa uvek vračaju.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 264/1
Voždovac, Beograd

Fiesta torte i kolači

Želeći da slatki svet približi Vama, Fiesta je odlučila da pravi najukusnije torte i kolače od najkvalitetnijih sastojaka i bez glutena. Probajte naše posne i mrsne sitne kolače, makaronse, cheesecake, komadne kolače, medenjake i torte za sve prilike.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Amanda Cake Room

Cake Room by Amanda je mesto gde slatki snovi postaju ukusna stvarnost! Amanda, kao profesionalni kuvar i kreativni umetnik, vodiće vas kroz nezaboravno iskustvo koje uspešno zadovoljava i najistančanije ljubitelje slatkog.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Suvi kolačići su zgodni za sve prilike, deca ih obožavaju, a najčešće se prave po tradicionalnim receptima naših mama i baka. Ne morate čekati određenu prigodu, suvi kolači se uvek mogu naći na vašoj trpezi, na opštu radost vaših ukućana i gostiju.

Suvi kolači – iskustva

Poslastičarnice u svojoj bogatoj ponudi imaju i širok izbor suvih kolača. Dovoljno je posetiti njihove lepo osmišljene web prezentacije, gde ćete pored slika kolača, pronaći i njihove sastojke, cene, načine naručivanja i isporuke.

Ljudi obično vole da se kolači prave od prirodnih sastojaka i da nema veštačkih dodataka, te upravo o tome vode računa i sve poslastičarnice. Kolači se prave obično na dan kada će i biti isporučeni, da bi zadržali svoju svežinu i mekoću.

Suvi kolači – vrste

Novogodišnji i Božićni praznici nikako ne mogu proteći i bez svih vrsta medenjaka. Spomenimo medenjake sa kraljevskom glazurom, njih smo svi probali. Oni su prelepi, okrugli, glatki, beli i ukusni, a takođe možete naručiti i Božićne medenjake. 

Gde su medenjaci, tu je i medeno srce, definitivno poslastica koju vole svi, bez obzira na godine. 

Ako volite mak, onda će vam biti interesantne šapice sa makom. Uz odgovarajuće društvo i kaficu, trač partija može da počne!

Možete probati i limun smotuljke sa suvim grožđem, zatim keksiće koje se prave uz pomoć bele čokolade i dodatak bombona...

Vanilice, kao što kažu neki TV voditelji, „njih ne bi trebalo posebno predstavljati“, kao i keks sa narandžom koji podseća na Jafa keks. Keksići od kokosa, su mirisni i ukusni, i takođe su dobar dodatak uz kafu ili čaj, dok napolju veje sneg, a vi u toplom kutku sa svojim dragim/om...

Naše bake, da sad mogu, sigurno bi dodale – gurabije! Jer, kuća odiše pravom domaćom atmosferom uz ovaj kolač. Čajni keksići, tope se u ustima, uz čaj, naravno, predstavljaju pravu harmoniju ukusa. 

Interesantan je i suvi kolač sa kokosom i džemom od narandže. Ovo je odličan spoj ukusa. Mak vanilice, mogu se filovati pekmezom od kajsije, ili džemom od šljiva...

Moto keksići i keksići sa marmeladom od šipka, šareni šah keks, ružice i srca od oraha, čokokoko srca, kuglice sa suvim šljivama i urmama, kolačići sa suvim voćem... 

Kao što vidite, možemo pisati i nabrajati do sutra, i vama će biti lepo da čitate, ali ovaj tekst je ograničen brojem slovnih karaktera... Tako da ćemo ovde stati, i odmah uzeti telefon u šake i krenuti u akciju naručivanja suvih kolačića! Savetujemo i vama isto!

Suvi kolači – cena:

Cene se kreću u proseku od 1200 do 1500 dinara po jednom kilogramu kolača.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane