Dodaj firmu

Slatki šegrt poslastičarnica

Slatki šegrt poslastičarnica je pravo mesta za dobre i fino dekorisane kolače i torte za sve prilike. Nalazimo se u Borči i na raspolaganju smo vam za sve vaše proslave.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 70
Borča, Beograd

Amanda Cake Room

Cake Room by Amanda je mesto gde slatki snovi postaju ukusna stvarnost! Amanda, kao profesionalni kuvar i kreativni umetnik, vodiće vas kroz nezaboravno iskustvo koje uspešno zadovoljava i najistančanije ljubitelje slatkog.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Poslasticarnica Milka

Trgovacka 28, Beograd
Čukarica, Beograd

Torte Poco Loco

Potrebna Vam je mladina, dečija, ili torta za posebne proslave?Želite moderno ukrašenu tortu koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje?Nudimo veliki izbor torti izrađenih od najkvalitetnijih sastojaka po tradicionalnim receptima. Kvalitet naših torti garantuje i HACCP standard! Dostavu vršimo klimatizovanim vozilima na željenu adresu.
Pročitaj više

Braće Jovanović 15
Beograd

Poslastičarnica Dessert

Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Voždovac, Beograd

Minjoni Don Juan

Poslastičarnica "Don Juan" se nalazi u Durmitorskoj ulici broj 3a u Beogradu. Naša poslasticarnica Vam sa ponosom predstavlja širok asortiman ukusnih poslastica, čiji će Vas izgled osvojiti na prvi pogled
Pročitaj više

Durmitorska 3a
Savski venac, Beograd

Minjoni Anči Kolači

Poslastičarnica Anči kolači vrši izradu i dostavu rodjendaskih, mladenačkih, dečijih, slavskih i drugih svecanih torti, kao i sitnih posnih i mešanih kolača.
Pročitaj više

Lava Tolstoja 13a, Pančevo
Palilula, Beograd

Kada neko kaže sitni kolači, nama na pamet prvo padaju minjoni. I to ne oni Minjoni iz filma „Despicable me“, već pravi kolačići koji su postojali mnogo decenija pre ovog zanimljivog animiranog filma. Tako mali, tako ukusni za oko, a tek za nepca... vrlo im je teško reći „ne“.

Minjoni – iskustva

Najčešće, minjoni kao vrsta poslastice, služe se na koktelima, hladnim bifeima, čajankama... Jedan minjon – jedan očaravajući zalogaj. 

Osnova minjona je žuta masa, puter, krem i fondan. 

Poslastičarski minjoni

Kao što im naziv kaže, ovi minjoni se prave tamo gde im je i mesto, a to je u poslastičarnici. Možete vi to i sami – ali to neće biti to. Naročito, ako je u pitanju neki izuzetno važan događaj, kao što je neki prijem koji organizujete možda kod svoje kuće, ne smete se obrukati. 

Gosti su veoma kritični kada su ovakve vrste poslastica u pitanju. Sa druge strane, vaše savršene minjone naručene iz profesionalne poslastičarnice, svakako će danima hvaliti.

Vrste minjona

Postoji više varijacija na temu ovog slatkiša. Na primer, minjoni od čokolade, minjoni sa keksom, od narandže, sa marcipanom, nežni beli minjoni... 

Ako ste naručili minjone sa belom čokoladom, slatki mali zalogaji mogu biti ukrašeni fondan masom ili jestivim perlicama.

Mrsni minjoni

Ovi kolačići prefinjenog ukusa, mogu se poslužiti i za slave, koje su mrsne ili posne. Tako za prvu varijantu, možete naručiti voćne minjone sa malinama, ili jafa minjone, čokoladne, lešnik ili sladoled minjone.

Posni minjoni

Ako je vaša slava posna, u obzir dolaze minjoni sa višnjom, reforma minjoni, gde se koristi posni čoko krem sa mlevenim orasima, takođe jafa minjoni, ali se u ovoj varijanti upotrebljava posni plazma keks; kod voćnih minjona, koristi se posni vanil krem, na primer.

Minjoni – dostava

Kolačići se prave obično istog dana kada će biti i dostavljeni, kako bi zadržali svoju svežinu. Klimatizovanim vozilom biće doveženi na željenu adresu. Vama sada ostaje da sa ostalim gostima uživate u blaženstvu ovih neodoljivih slatkih zalogaja. 

Minjoni – cena:

Cena za kilogram minjona kreće se u rasponu od 300 do 400 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane