Vratite se na mobilnu verziju sajta
Poslasticarnica Anci Kolaci ( 5.0 ) broj glasova: 10 7

Poslasticarnica Anci Kolaci

Adresa: Lava Tolstoja 13a, Pancevo

Opština: Palilula

Grad: Beograd

Kontakt

Tel: 013/ 252XXX013/ 252 15 45kliknite na XXX da vidite ceo broj

Mob: 064/ 267XXX064/ 267 7276kliknite na XXX da vidite ceo broj

mts

Radno vreme

Danas: 07:00 - 22:00

Pon: 07:00 - 22:00

Uto: 07:00 - 22:00

Sre: 07:00 - 22:00

Čet: 07:00 - 22:00

Pet: 07:00 - 22:00

Sub: 07:00 - 22:00

Ned: 07:00 - 14:00

Zatvoreno još: 01h:12m

Osnovni proizvodi/usluge: dostava mladenackih torti, dostava svecanih torti, decije torte rodjendanske, torte za prvi rodjendan, dostava sitnih kolaca, posnih, mesanih, Poslasticarnica Anci Kolaci radno vreme

POSLASTIČARNICA ANČI KOLAČI


Poslastičarnica Anči Kolači je umetnička radionica za izradu vhunskih torti, kolača i raznih poslastica sa tradicijom od preko deset godina. Tim vrhunskih majstora poslastičara će se pobrinuti da zasladi najbitnije dane u vašem životu. Postali smo prepoznatljivi kao poslastičarnica sa kvalitetnim poslasticama, vrhunskom uslugom i pristupačnom cenom.

DOSTAVA MLADENAČKIH TORTI:
Dostava mladenačkih torte je besplatna za Beograd, Pančevo i okolinu (minimalna težina 10kg). Dostava mladenčkih torti se dogovara minimum dan ranije a uz toleranciju od sat vremena. Isporuka se vrši direktno u restoran.

DOSTAVA OSTALIH TORTI I POSLASTICA:
Za sve ostale poslastice dostava je besplatna za minimalnu količinu od 2 kg:

* za Pančevo – na adresu restorana, igraonice ili Vašu kućnu
* za Beograd - Svaki dan se vrši preuzimanje iz našeg vozila:

  • - 10.40h na OMV pumpi u Krnjači (preko puta METRO-a),
  • - 11.00h na kružnom toku kod Bogoslovije (parking ispred restorana ART Modena),
  • - 11.30h veliki parking preko puta bivšeg Hotela Intercontinental a sada Hotel Crowne Plaza u ulici Vladimira Popovića 10 na Novom Beogradu.

Petkom i dan uoči velike slave ili praznika dolazimo i drugi put u 16.40 h na OMV pumpu u Krnjači, u 17.00 h kod Bogoslovije i 17.30 kod bivšeg Intercontinentala (sada Hotel Crowne Plaza)

DOMAĆE KLASIČNE TORTE:

1. ANČI TORTA
dve sočne kore sa orasima i zrncima termostabilne čokolade – preko njih vanil lešnik krem, jedna bela kora (u sredini) sa čoko kremom i slojem čokoladnih listića (fleksa)

2. AFRIKA
tri sočne čokoladne korice – čokoladni krem – sloj topljene čokolade –između beli šlag

3. BADEM TORTA
tri korice sa bademom – čoko krem sa seckanom belom čokoladom i seckanim pečenim bademom

4. BELI ANĐEO
tri sočne kore sa orasima - na prvu: čoko krem sa poparenim orasima i krem bananicama, na drugu vanil krem sa krem bananicama, preko šlag i na treću čoko krem.

5. BELA DOLINA
četiri tanje kore od belanaca, na svaku glazura od crne čokolade, a preko vanil krem

6. BINGO
dve kore od oraha i celih jaja - preko njih umešena plazma sa sokom od pomorandže - vanil krem - jafa keks umočen u sok od pomorandže - preko toga čoko krem - piškote umočene u sok od pomorandže

7. BOEM
tri kore od belanaca, kakaoa i seckanog lešnika – na svaku vanil krem i preko njega čokoladni krem

8. CVETNA DOLINA
četiri tanje korice od belanaca - prelivene crnom čokoladom - vanil krem - čoko krem

9. DINASTIJA
tri kore od belanaca i oraha - čoko krem - vanil krem sa kokosom , naizmenično

10. DIVLJA RUŽA
tri kore sa orasima, plazma keksom i lim. koricom - vanil krem sa dodatkom plazma keksa, čokoladnih listića (fleksa) i malo suvog grožđa - čoko krem u koji su dodani popareni orasi i strugana limunova korica - vanil lešnik krem.

11. DOBOŠ TORTA
deset korica penastog žutog patišpanja filovanih čoko kremom, na poslednju koricu glazura od šećernog karamela, što je ujedno i preporučena dekoracija.

12. ESTERHAZI TORTA
tri kore od belanaca i lešnika - prelivene krckavim karamelom i filovane bogatim vanil lešnik kremom.

13. EURO BLOK
tri korice sa orasima - bogat vanil lešnik krem - krem od šlaga sa rendanom euro-blok čokoladom.

14. GRČKA
tri kore sa plazma keksom i orasima - vanil krem sa dodatkom seckanih oraha, listića čokolade i lomljenog plazma keksa

15. GRILIJAŠ
četiri tanke kore sa orasima - vanil krem, preko njega bogat sloj krckavih grilijaš mrvica. Preporučena dekoracija: premazati vanil kremom i obilno posuti mrvicama grilijaša.

16. INTERKONTINENTAL
tri kore sa orasima - pa na njih naizmenično: čoko krem, vanil krem sa kokosom, čoko krem sa poparenim orasima

17. JAFA TORTA
tri kore sa orasima i pomorandžom - čoko krem - jafa keks umočen u sok od pomorandže - vanil krem sa jafa keksom

18. JAPANSKI VETAR
tri lagane kore od belanaca i seckanih oraha – na svaku bogat vanil lešnik krem - beli šlag između

19. KINDER TORTA
tri tanke bele kore sa lešnikom – svaka premazana nougat kremom – vanil krem sa lešnikom i čoko krem naizmenično

20. KARAMEL TORTA
tri kore sa belancima i bademom - svaka prskana rastopljenim karamelom, preko čokoladni krem

21. KREMISIMO
tri lagane, bele kore sa lešnikom, na svaku sloj topljene čokolade , pa naizmenično: vanil krem sa seckanim krem bananicama, čoko krem sa seckanim krem bananicama i vanil lešnik krem

22. KATARINA
dve kore sa dodatkom suvog grožđa –vanil krem, jedna kora sa orasima - vanil krem

23. KAPUĆINO
tri lagane, bele kore sa seckanim orasima - vanil krem sa dodatkom La Festa Hazelnut kapućina

24. KESTEN TORTA
tri kore sa kestenom, rumom i čokoladom - čoko krem sa dodatkom kesten pirea i ruma

25. KOKOS REFORMA
tri lagane kore od belanaca i kokosa filovane čokoladnim kremom

26. KRANČ TORTA
kremasta lagana torta sa tri tanke bele korice premazane krckavim čokoladnim kremom na koji ide vanil krem sa dodatkom mlevenog Plazma keksa i šlaga

27. LEŠNIK -TOFI
tri korice od belanaca i sitno seckanog lešnika prelivene italijanskim Toffy Caramel kremom. Vanil krem sa lešnikom i čoko krem naizmenično

28. LONDON
dve kore sa bademom, jedna kora sa orasima i čokoladom - filovane vanil kremom sa poparenim orasima, čoko kremom i vanil lešnik kremom

29. MILKA
tri korice sa plazma keksom i orasima - dva vanil krema sa seckanom crnom Milka čokoladom i seckanim lešnikom i jedan čoko krem sa seckanom belom Milka čokoladom

30. NAJLON TORTA
tri lagane kore od belanaca – vanil krem sa seckanim krem bananicama, čoko i vanil krem sa mlevenim plazma keksom

31. NUGAT TORTA
tri kakao korice sa seckanim lešnikom prelivene belim Caravela kremom i filovane bogatim čoko kremom uz dodatak italijanskog “Nocciolata” krema i laganim Nougat kremom sa mlevenim lešnicima i Plazma keksom

32. PLAZMA TORTA
Plazma keks umešen sa vanil kremom i sokom od pomorandže, po želji seckani orasi, lešnici, krem bananice, listići čokolade, raznobojne žele bombone, suvo voće. Preporuka za dekoraciju je šlag

33. PRAVO NA LJUBAV
kremasta, lagana torta sa četiri tanke bele korice, filovane čoko kremom sa dodatkom mlevene plazme i krem šlaga od vanile i vanil kremom sa ml. plazmom i krem šlagom od vanile. Preporuka za dekoraciju: Čoko glazura

34. PUSLA
dve sušene bele kore -bogat vanil lešnik krem - krem šlag od vanile. Dekoracija može biti samo šlag

35. RAFAELO TORTA
tri kore od belanaca i kokosa - filovane vanil kremom - beli šlag u sredini

36. REFORMA
četiri tanke sočne kore sa orasima - filovane čokoladnim kremom. Preporuka za dekoraciju: čoko glazura

37. RUM TORTA
tri kore sa orasima i celim jajima - prskane rumom – čokoladni krem sa poparenim orasima i rumom

38. SANTA MONIKA
tri korice od belanaca i oraha - filovane naizmenično: vanil kremom sa lešnikom, čoko kremom i kapućino kremom

39. SEDMO NEBO
dve kore od kokosa pečene na oblandi, preko kojih se nanosi čokoladni krem i jedna kora od oraha pečena na oblandi, a preko nje vanil krem

40. SNIKERS
tri kore od belanaca i kikirikija - prskane otopljenim karamelom - bogat sloj čoko krema

41. TEODORA
tri korice od celih jaja sa orasima i rendanom čokoladom - prskane kafom, filovane čokoladnim kremom

42. VASINA TORTA
tri kore sa sitnim orasima - prskane narandžinim sokom - čoko krem sa poparenim orasima i rendanom narandžinom korom

43. ŽERBO TORTA
tri kore sa orasima – na svaku vanil kremom – preko njega sloj topljene čokolade sa dodatkom krckavih grilijaš mrvica . Preporuka za dekoraciju: čoko glazura.

DOMAĆE VOĆNE TORTE:

44. BANANA TORTA
tri korice od belanaca i oraha, filovane mlečnim kremom sa dodatkom oraha i bele čokolade i laganim vanil kremom sa seckanim bananama. Dekoracija može biti samo šlag

45. BARON TORTA
četiri tanke kore sa kakao-om, preko svake bogat fil od maline, na njega lagan čokoladni krem. Preporuka za dekoraciju: Čoko glazura

46. BLEK FOREST
tri lagane kore sa kakao-om obostrano premazane italijanskom tečnom čokoladom , na prvu i treću bogat fil od kupine, preko čokoladni krem, a na drugu koru – bogat fil od maline, preko njega sloj čoko listića (fleksa) i čokoladni krem

47. DIPLOMA
Ttri žuta, penasta patišpanja - natopljena voćnim sokom - na svaki bogat fil od raznog seckanog sezonskog voća - slatka pavlaka. Dekoracija može biti samo šlag ili slatka pavlaka

48. KAPRI
tri lagane, bele kore - na svaku bogat fil od jagoda -lagan vanil krem - sloj topljene čokolade. Dekoracija može biti samo šlag ili čoko glazura

49. LEDENI VETAR
tri lagane bele kore - na prvu i treću: lagan vanil krem i na kolutiće seckan kiwi, preko beli šlag, a na drugu -vanil krem i na kolutiće seckane banane. Dekoracija može biti samo šlag

50. MOSKVA
tri kore sa seckanim bademom – na prvu i treću: bogat fil od višanja, preko vanil krem - na drugu (u sredini): fil od žutog voća (ananas, breskva), preko krem od vanile. Dekoracija može biti samo šlag

51. OPERA
dve sočne kore sa kakao-om - prelivene sokom od narandže - sloj umešene plazme sa sokom od narandže i seckanog lešnika - fil od višanja - krem šlag od vanile - sloj topljene čokolade . Dekoracija može biti samo šlag

52. ŠVARCVALD
tri tanje, sočne korice sa kakaom - natopljene sokom višnje - bogat sloj višanja - šlag pomešan sa čokoladnim mrvicama (fleksom)

53. TROPIKANAtri lagane kore sa lešnicima, natopljene voćnim sokom - bogat sloj raznog, seckanog tropskog voća - lagan, vanil krem preko. Dekoracija može biti samo šlag

SPECIJAL TORTE:

54. CHEESE CAKE
podloga od plazma keksa, putera i pomorandžinog soka - krem od slatke pavlake i mascarpone sira -voćni preliv koji se radi u tri varijante: malina, šumska jagoda i šumsko voće (borovnica, malina i kupina). Poručuje se u standardnoj veličini i obliku

55. ČOKOLADNI TART
sočna torta od belgijske čokolade, punjena termostabilnim čokoladnim kremom i prelivena čokoladnim ganašom. Poručuje se u standardnoj veličini i obliku

56. LEŠNIK-PLAZMA
podloga od Plazma keksa, putera i pomorandžinog soka, tanak sloj pečenog seckanog lešnika i čokolade,
slatka pavlaka sa mlevenim Plazma keksom. Poručuje se u standardnom obliku i veličini

57. MOCART TORTA
dve sočne čokoladne korice u kombinaciji sa tri krema izuzetnih ukusa:
Praline noiset, crna čokolada i pistachio chococream.
Dekoracija: šlag, neutro gel, muzički simbol od čokolade.
Poručuje se u standardnom obliku i veličini

58. ORANŽ TORTA
dve korice od lešnika – filovane bogatim vanil kremom sa Nocciolata punjenjem uz dodatak kaše crvene pomorandže. Torta izuzetnog ukusa, dekorisana Mirror prelivom i čokoladom. Poručuje se u standardnom obliku i veličini.

59. SACHER TORTA
čuvena bečka torta u izvedbi naše poslastičarnice uz maksimalno uložen trud da se očuva originalnost jakog čokoladnog ukusa u kombinaciji s domaćim džemom od kajsije. Poručuje se u standardnoj veličini i obliku. Obavezna dekoracija: čokoladni preliv sa natpisom Sacher.

DOMAĆE POSNE TORTE:

60. POSNA ANČI TORTA
tri lagane pečene kore od brašna, posnog keksa, kakaoa i džema od kajsije -filovane naizmeničnim posnim čoko i lešnik kremom. Preporuka za dekoraciju: slatka pavlaka biljnog porekla ili Čoko Mirror preliv

61. POSNA REFORMA
dve posne kore sa medom, posnom čokoladom i orasima - posni čoko krem, glazura od čokolade. Preporuka za dekoraciju: čoko glazura ili čoko Miror preliv

62. POSNA ŠVARCVALD
tri kore pečene od brašna, posnog keksa, džema od kajsije i kakaoa -bogat sloj višanja - biljna slatka pavlaka sa dodatkom čoko mrvica (fleks)

63. POSNA MOSKVA ŠNIT
tri sočne korice od meda, oraha i kakaoa, filovane posnim vanil kremom, višnjama, ananasom i biljnom slatkom pavlakom

64. POSNA SNIKERS
na sočnu koricu ide kremasti fil na bazi biljne slatke pavlake i karamele sa dodatkom seckanog pečenog kikirikija, i fil na bazi biljne slatke pavlake i čokolade. Dekoracija - obavezno preliven posnom čokoladom

POSLASTICE:

65. KREMPITA
tradicionalna kremasta poslastica sa hrskavim koricama od lisnatog testa

66. FRANCUSKA KREMPITA
kremasta poslastica u kombinaciji vanil krema, slatke pavlake i višnje amarene

67. PRINCES KROFNA
tredicionalna poslastica sa vanil kremom

68. RUSKA KAPA
tradicionalni domaći kolač sa dva sočna patišpanja,kokos kremom, preliven čokoladom

69. BAUNTI
kremasta poslastica punjena kokos kremom i prelivena čokoladom

70. SEMIFREDO VANILA-JAGODA
osvežavajuća ledena poslastica interesantnog oblika i dekoracije sa podlogom od tankog patišpanja i kremom na bazi slatke pavlake i sa ukusom vanile i jagode

71. SEMIFREDO ČOKOLADA-POMORANDŽA
osvežavajuća ledena poslastica interesantnog oblika i dekoracije sa podlogom od tankog patišpanja i kremom na bazi slatke pavlake i sa ukusom pomorandže i čokolade

72. SEMIFREDO LEŠNIK-PISTAĆI
osvežavajuća ledena poslastica interesantnog oblika i dekoracije sa podlogom od tankog patišpanja i kremom na bazi slatke pavlake i sa ukusom lešnika i pistaća

73. SEMIFREDO MOKA-KARAMEL
osvežavajuća ledena poslastica interesantnog oblika i dekoracije sa podlogom od tankog patišpanja i kremom na bazi slatke pavlake i sa ukusom moke i karamela

74. MAFIN ČOKO/VIŠNJA
hlebasta poslastica-čokoladni sa punjenjem od višnje

75. MAFIN ČOKO/VANILA
hlebasta poslastica - čokoladni, punjen vanil kremom

76. MAFIN ČOKOLADA
hlebasta poslastica, čokoladni, punjen čokoladnim kremom

77. MAFIN VANILA/POMORANDŽA/ČOKOLADA
hlebasta poslastica - vanil testo sa ukusom pomorandže i komadićima čokolade

78. KAPKEJK
kada se Mafin iz poslastičarskog šprica dofiluje sa sočnim kremom na bazi slatke pavlake a može biti u raznim ukusima i obojen raznim jestivim bojama.

79. DEKORISANI KAPKEJK
na gotov kapkejk se dodaju dekoracije od fondana ili čokolade, a može se kremasti vrh izgladiti i presvući fondanom pa onda uraditi neka dekoracija takođe od fondana

80. SLAVSKO ŽITO
poslastica od mlevenog kuvanog pšeničnog zrna i mlevenog oraha sa dodatkom muskatnog oraščića

81. ŽITO SA ŠLAGOM
slavsko žito se prelije sa šlagom ili za posnu varijantu sa slatkom pavlakom biljnog porekla

82. BAKLAVA ORAH
orijentalna poslastica trouglastog oblika, punjena mlevenim i seckanim orahom u šećernom sirupu

83. BAKLAVA VIŠNJA
orijentalna poslastica valjkastog oblika, punjena voćnim nadevom od višnje u šećernom sirupu

84. TULUMBE
orijentalna poslastica valjkastog oblika pržena u ulju i natopljena u šećernom sirupu

85. VANILICE
mali, slatki, trošni zalogajčići koji se tope u ustima. U osnovi testa za vanilice je biljna mast a fil je domaći džem od šljive

86. ORASNICE
tradicionalna poslastica od belanaca, mlevenih i seckanih oraha u obliku polumeseca

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

poslasticarnice u beogradu poslasticarnica beograd cenovnik

Komentari:

Ljubica Teofilovic

Četvrtak, 31.05.2018. 03:34

Anci kolaci je poslasticarnica za koju sam se odlucila kada mi je bila potrebna mladenacka torta. Suprug i ja smo bili odusevljeni kako izgledom,tako i ukusom iste,a i gosti nisu mogli da sakriju odusevljenje tako da odlicni ste i sigurno cu ponovo doci kod vas.

Maja Matic

Subota, 11.06.2016. 01:13

Vec vise od deset godina iz ove poslasticarnice izlaze najbolje i najukusnije torte koje su nezaobilazne na mnogim proslavama.Tim vrhunskih majstora poslasticara ce se pobrinuti da zasladi najbitnije dane u vasem zivotu.

Marija Andrić

Petak, 14.08.2015. 04:06

Da li pravite decije torte rodjendanske? Treba mi fondan torta za prvi rođendan

Tanja

Utorak, 29.04.2014. 02:02

Vrhunske decije i svecane torte, a ukus fenomenalan.

Miljana

Subota, 15.03.2014. 02:25

Molila bih vas za cenu decije torte u obliku zamka, i da li se moze napraviti od kapri torte?

Gaga

Ponedeljak, 11.06.2012. 10:55

upravo jedem tortice :) odusevljenju nikad kraja pa Vas moram pohvaliti jos jednom :) stvarno najbolje torte pravite :)

Modesty

Ponedeljak, 06.02.2012. 03:54

Vasu tortu sam dobila za rodjendan, u obliku lotosa! Nesto najlepse i najbolje sto sam u zivotu videla i jela. :)

Vesna

Ponedeljak, 05.12.2011. 04:31

Auh sta sve lepo nudite, a koja je cena posnih sitnih kolaca po kilogramu. Vesna iz Beograda. pozdrav

Gaga

Subota, 30.07.2011. 01:41

cokolada....hmmm...nesto sto najvise volim.... poslasticarnica koja cokoladi daje novu dimenziju...sve vam je savrseno...prosto se ne mogu odvojiti od vas pa sam morala i ovde da vas hvalim...svaka vam cast...