Dodaj firmu

Možda ste čuli za termin čokoladna fontana, ali niste sasvim sigurni o čemu se radi? Kada u našem tekstu saznate više o ovoj poslastici, vrlo je verovatno da ćete je poželeti na nekom svom slavlju, proslavi, venčanju... Dakle, pratite nas!

Čokoladna fontana – prodaja

Ako već želite da imate čokoladnu fontanu, onda je najbolje da vas odmah informišemo kako je najlakše doći do nje. Na ovoj stranici našeg sajta, oglašene su firme koje se bave prodajom aparata uz pomoć koga se pravi čokoladna fontana.

Možete da posetite njihove lepo osmišljene web prodavnice i da pogledate kompletnu ponudu na jednom mestu. Dakle, bez lutanja gradom, pronaći ćete savršen aparat za sebe! Poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem artikla u korpu, a narudžbu potvrđujete ostavljanjem adrese za isporuku.

Ako je aparat za pravljenje čokoladne fontane na lageru, isporuka će biti obavljena na naznačenoj adresi najkasnije za dva do tri radna dana. Ovo se računa od trenutka kada vaša uplata bude evidentirana u sistemu prodavca. Uplata se vrši putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti.

Čokoladna fontana za svadbe i venčanja

Ako ste ljubitelj spoja raznoraznih ukusa, onda je sasvim sigurno da ćete obožavati čokoladnu fontanu. Verovatno ćete se zaljubiti u nju na prvi pogled i pre nego što je zaista probate, jer postoji stara izreka da hranu najpre okusimo očima a tek potom i nepcima.

Čokoladna fontana se izrađuje od najfinije belgijske čokolade u kombinaciji sa sezonskim voćem. Ova sjajna varijanta će probuditi sva vaša čula, jer je to sjajan dezert ali takođe i idealna dekoracija za sve vrste svečanosti i proslava.

Čokoladna fontana za proslave

Ako želite da sami napravite čokoladnu fontanu, u tome će vam pomoći aparat namenjen u tu svrhu. Naime, on je jačine do 500 W, a zapremina posude, u zavisnosti od modela, može da bude 500 gr. Poseduje uklonjive tornjeve koji omogućavaju lakše održavanje i čišćenje. Takođe, ima i funkciju održavanja temperature.

Keks, napolitanke, manč melou, zdravo i ukusno voće – u svemu tome možete da uživate zahvaljujući čokoladnoj fontani. Takođe, svoju primenu nalazi u pripremi kolača i torti sa čokoladnim filovima, ali i pripremi tople čokolade; upotrebu ima i u prelivanju voćne salate i pravljenju domaćeg biskvita.

Aparat može doći u nekoliko nivoa, pri čemu se svaki nivo skida, da bi se uređaj lakše održavao.

Pre dodavanja sastojaka potrebno je da se ostavi da se aparat zagreje. Pre dodavanja čokolade u bazu fontane, potrebno ju je sasvim rastopiti. Može se dodati malo ulja, ako čokolada nije dovoljno tečna. Korisno je znati da aparat poseduje funkciju za održavanje temperature, i mogućnost rada na dva nivoa. U zavisnosti od preferencija, moguće je da se koristi crna ili bela čokolada.

Kada napravite idealnu čokoladnu fontanu, gotovo je sigurno da će svi gosti biti oduševljeni i da ćete imati zabavu koja neće biti zaboravljena!

Čokoladna fontana – cena:

Cena čokoladne fontane je u proseku od 4000 – 6000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane