Dodaj firmu

Svima su nam dragi novogodišnji kolači. Nova godina kuca na vrata. I svi joj se radujemo, posebno najmlađi, očekujući Deda Mraza da se spusti kroz odžak, i da, dok oni spavaju, ostavi poklone ispod jelke. U realnosti, te poklone obično prirede mama i tata, ali tako je lepo verovati u čaroliju! U bilo kojim godinama da se nalazimo, duh Božića i Nove godine, bude u nama najlepša osećanja, kao što su ljubav, pokazivanje pažnje kroz uzajamno darivanje i upućivanje lepih želja.  

Deo te pozitivne novogodišnje atmosfere i euforije, svakako su i novogodišnji kolači, bez koje se nijedna bogata praznična trpeza ne može zamisliti. 

Kolači za Novu godinu

Zbog brzog tempa života, obično ostavljamo sve svoje obaveze za poslednji čas. A istina je da se ne može sve odjednom postići: potrebno je otići u megamarket ili na pijacu, dovući teške torbe i kese, pa tek onda zasukati rukave i početi sa pripremom kolača za Novu godinu. 

A oni ne mogu biti bilo kakvi – Nova godina iziskuje da oni budu zaista svečani, lepo dekorisani i ukusni. Mi vam predlažemo da, ako je već Nova godina skoro pa na vratima, ne mučite sebe ovom dodatnom obavezom. Mnogo je lakše posetiti web prezentaciju vaše omiljene poslastičarnice, izdvojiti petnaestak minuta za odabir, a potom online poručiti ili jednim telefonskim pozivom sve završiti.

Novogodišnji kolači će biti isporučeni na vašu adresu, sveži, lepi, ukusni i mirisni! A vi ćete imati dodatnog vremena da završite druge obaveze. Nama se ovo čini kao dobra ideja, a vama?

Novogodišnji kolačići

Kolači za Novu godinu su obično sitni kolači, i ima ih u najrazličitijim ukusima, oblicima i bojama. Oni su pravni praznik za sva čula. 

Recimo, Rafaelo kuglice, čupave i posute kokosom, uvek su dobro rešenje i kolač koji svako voli; U njima mogu uživati svi koji poste ili ne podnose mlečne proizvode, kao i oni kojima ne prijaju orašasti plodovi.

Rolat od kestena je izvrsna zamisao, a mi ćemo reći da u ovom kolaču mogu da uživaju i oni ljudi koji ne podnose gluten ili orah, badem...  

Baton štangle, gde se koristi med i čokolada, oduševiće vaše ukućane a dodali bismo da su štanglice dobar izbor za sve one koji su osetljivi na orašaste proizvode; 

Posebno su popularni i omiljeni i kolači kao što su princes krofne, koje su jedna od najlepših poslastica i apsolutno svi ih obožavaju; lešnik kocke, to je kolač sa tankom koricom od belanaca, premazom od čokolade, kao i bogatim kremom od lešnika; čokoladne kocke, to je kremast kolač sa mekim biskvitom i čokoladnim filom; kremptite – tu nemamo šta da vam kažemo, osim da uživate; boem kolač, stvoren za užitak, napravljen od izuzetno mekanih korica i preukusnim vanila kremom; kolač Noć u Veneciji, kao što mu je ime raskošno, takav mu je i ukus... 

Novogodišnjih kolača ima bezbroj, a vi odaberite pravu kombinaciju, jer od šarenih kolačića, ništa bolje ne dočarava pravu prazničnu atmosferu u vašem domu.

Novogodišnji kolači – cena:

Cena po jednom kilogramu se kreće u rasponu od 1350 do 1500 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane