Dodaj firmu

Slatki šegrt poslastičarnica

Slatki šegrt poslastičarnica je pravo mesta za dobre i fino dekorisane kolače i torte za sve prilike. Nalazimo se u Borči i na raspolaganju smo vam za sve vaše proslave.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 70
Borča, Beograd

Palago - Figurice i ukrasi za tortu

Veleprodaja i maloprodaja sirovina i alata za proizvodnju i pakovanje torti i kolača.
Pročitaj više

Stanka Tišme 31b, ( Batajnica )
Zemun, Beograd

Ukrasi za torte Don Juan poslasticarnica

Poslastičarnica "Don Juan" se nalazi u Durmitorskoj ulici broj 3a u Beogradu. Naša poslasticarnica Vam sa ponosom predstavlja širok asortiman ukusnih poslastica, čiji će Vas izgled osvojiti na prvi pogled
Pročitaj više

Durmitorska 3a
Savski venac, Beograd

Ukrasi za torte su kao nakit za ljude. Torta, velika kraljica svake svečanosti. Da li je to rođendan, venčanje, proslava mature, ili godišnjica braka, useljenje u novi stan, dobijanje novog posla, polazak mališana u školu... Ako nemate tortu na trpezi, onda nemate ništa. Jer, propustili ste, u tom slučaju, najvažnije. 

Torte mogu biti različitih ukusa, od čokoladnih, preko voćnih, plazma torte, kinder torte... varijacije idu do preko tridesetak ukusa, tako da će se svako pronaći u nekom. 

Što se tiče izgleda torte, vešti poslastičari vaše želje i maštu doživljavaju kao svoj izazov: ništa za njih nije nemoguće i uživaju u tome da vaše snove pretvaraju u  stvarnost. A vaše zadovoljstvo je njihova najveća satisfakcija.

Ukrasi za dečije torte

Sva deca vole slatko, ali figurica omiljenog crtanog junaka na torti... e to je već nešto posebno! Mališani su iskreni kritičari i velike estete, pa vam savetujemo da se ne igrate poslastičara, već da poručite tortu u omiljenoj poslastičarnici i greške neće biti, čak naprotiv – samo oduševljenje i vašeg deteta i celokupne njegove družine!

Lepo je pojesti, recimo Sunđer Boba i Patrika, od glave do pete; ili moćnog Spajdermena ili Betmena; možda Minjone sa sve njihovim naočarima, jednim ili dva oka; pojedite Mikija Mausa i njegovu devojku Mini, Štrumpfove i njihovu zajedničku devojku Štrumpfetu; smažite omiljeni automobil, gitaru, klavir; slistite fudbalsku loptu i ceo stadion ako treba; pojedite reket Novaka Đokovića, ili kopačku Lea Mesija – i ovom spisku nema kraja, a sve zahvaljujući ukrasima za torte – figuricama, koje su jestive!

Ukrasi za svadbene torte

Pored mlade i mladoženje, mladenačka torta najviše blista na svakom venčanju, i sve oči su uprte u nju. Zbog toga, ona mora da bude prava lepotica, i adekvatno ukrašena. Na vrhu torte, možete birati u 2D ili 3D varijanti, ukrase gde su mladenci, zagrljeni ili u pokretu (na primer, plešu), solucija u kojoj mlada „vuče“ mladoženju, jer ga je konačno „ulovila“, a takođe je zanimljivo rešenje na vrh torte postaviti veo i cilindar, koji simbolizuju mladence. 

Takođe, mogu se dodati detalji od čipke, bilo da se koristi šlag ili fondan masa. Ovakvi detalji govore o prefinjenom ukusu mladenaca. Posebno šik je ako su čipkani ukrasi zapravo preslikane šare sa mladine venčanice, ili u diskretnijoj varijanti, mogu biti postavljeni samo na delove oboda svadbene torte. I ukoliko je cela torta dekorisana na ovakav način, ona će delovati nežno i romantično. 

Cveće je takođe bitno, upotrebljava se i prirodno i veštačko cveće, kojim se često obavijaju same ivice spratova torte ili se ono postavlja na samo dno. Posebno je zanimljivo ako je cveće od šlaga ili fondana, na samom vrhu bele torte u raznobojnim bojama i obliku velikog buketa ili ikebane. 

Cirkoni su isto jako zanimljivi, i mogu dati disko izgled vašoj svadbenoj torti. Često su i ukras ukrasa, odnosno dodatak su mašni, koje su raskošan aksesoar tortama na sprat, bez obzira da li je dekoracija rađena jednom mašnom ili sa više manjih. 

Neprolazna klasika su zlatni detalji na svadbenoj torti, i oni tradicionalno simbolišu buduće bogatstvo mladenaca. Zlatne šare svih oblika, zvezdice i srca, a takođe dobru varijantu predstavlja i diskretna oivičenost zlatnom bojom koja će dati dašak luksuza vašoj torti.

Na vašu svadbenu tortu, možete staviti i bisere i perje. Ovo su retro detalji koji mogu osvežiti vašu tortu i dati joj dinamiku. Neće delovati kičasto ni ako se pospe cela površina torte, odnosno ivice spratova. U obliku perja može da se iscrta šara na torti, ili se stavlja veštačko perje sa strane, što je detalj koji će privući pažnju svih prisutnih gostiju.

Izbor ukrašavanja torti, je kao što vidite ogroman, na vama je da odlučite šta vašem ukusu i senzibilitetu najviše odgovara. 

Ukrasi za torte – cena:

Cene se kreću u rasponu od 200 do 2000 dinara po jednom ukrasu, u zavisnosti od veličine, oblika, sastava ukrasa.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane