Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Čokoladna torta po SUPER ceni!

Akcija -29% 990 Din.
Čokoladna torta po SUPER ceni! - 990 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! Saher torta (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine preko 3kg!

Akcija -23% 999 Din.
SUPER CENA! Saher torta (1 kg)  po ceni od 999 din samo u Poslastičarnici Milka! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! Švarcvald torta (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine preko 3kg!

Akcija -29% 999 Din.
SUPER CENA! Švarcvald torta (po kg) - 999 din! Poslastičarnica Milka!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! Torta Čoko višnja (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine preko 3kg!

Akcija -29% 990 Din.
SUPER CENA! Torta Čoko višnja (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine prek...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

Kristina Milojevic
Po meni uskrasnja torta treba da bude lepa, kvalitetna da ukucani u njoj uzivjau i da je u potpunosti i pojedu. Takoda ne ostane nista iza nje.
Milen Jovanovic
Najvaznije od svega je da se sve uskresenj torte plate i izvedu na jedan pravi nacin. Druge stvari onda zbog toga sigurno nisu nesto manje vazne. Mada, zaista ne mogu da shvatim odakle toliko velika potreba da se ove torte urade na takav jedan fensi nacin.
Marina Zivkovic
u svakom slucaju ove torte nisu ni malo naivne kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju su ovo torte koje moraju da budu lepe i ako zaista stvarno jesu lepe, u svakom slucaju treba da se isplate.
Jovana Milinkovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to uskresnje torte i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se ovih torti tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena. Pri tome, ako trazite kvalitet sigurno biste trebali da ga kad tad potrazite
Lea Stankovic
Sto se tice uskrsnjih torti, kvalitet je sigurno nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
Todor Markovic
Po meni su ovo torte koje su odlicnog kvaliteta.
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, vec polako treba da pocnete da pripremate ove torte.
Janko Zivanovic
Mogu samo slobodno da kazem da je po pitanju ovih torti ipak najbolje resenje da potrazite zaisat jedno strucno mesto. Pre svega tu mislim na neku proverenu poslasticarnicu.
Marta Dencevic
Mogu samo da kazem da su ipak uskresnje torte, torte pravog kvaliteta i idealnog resenja za vas.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ljudi bez nekog posebnog razloga pocinju sve vise da obracaju paznju bas na ovakve torte.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih torti samo treba da se odlucite za kvalitet. To su ipak torte koje jednu porodicu treba da stave na posebno mesto.
Ivan Stojanovic
Licno mislim da je po pitanju ovih torti, ubedljivo najbolje resenje da posetite neku dobru i provernu poslasticarnicu kakvih je puno u danasnje vreme u Beogradu.
Jana Stankovic
Mada je uskrs i dalje popirlicno daleko, ako se odlucitee da vam treba torta za taj praznik, najbolje je da posetite poslasticarnicu Vesna R.
Biljana Brankovic
Ukoliko se odlucite d akupite uskrsnje torte, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite poslasticarnicu Anci kolaci. To je poslasticanica u koju po tom pitajnu mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Uskresnje torte su nesto sto je svakako potrebno i neophodno kada se obelzava ovakav jedan praznik. Naravno, ipak treba biti minimalisticki i ne treba preterivati po ovom pitanju.
Dusan Markovic
Po meni uskrasnja torta treba da bude lepa, kvalitetna da ukucani u njoj uzivjau i da je u potpunosti i pojedu. Takoda ne ostane nista iza nje.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam porodica zivi razdvojeno, onda je Uskrs jedinsvena prilika da se ona ponovo okupi. Najbolje je da to okupljanje zalsadite sa nekom lepom uskrsnjom tortom.