Dodaj firmu

Fondan torte su zaita posebne. Bez torte se nijedna svečana prilika ne može zamisliti. Osim što nam nepca uživaju u očaravajućim čokoladnim, voćnim i ostalim ukusima, i naše oči upijaju lepotu dekoracije. Zaista, i torta najlepšeg ukusa, ako na oko nije privlačna, ona gubi na svom kvalitetu. Sa tortom je potrebno da sva čula uživaju.

        


Fondan je dekor masa kojom je prekrivena torta.

Torte sa fondanom

Torte presvučene fondanom su vizuelno izuzetno atraktivne i mame vas da pored jednog parčeta, uvek zatražite repete. Jednostavno, teško je odoleti, čak i ljudima koji nisu ljubitelji slatkog.
Torte sa fondanom su pravi slatki greh.
Obično, tortu želimo da poklonimo nekome. U tom smislu, kao motive za tortu, izabraćemo različite junake iz crtanih filmova i bajki, razne modne detalje, a moguće je napraviti i bilo kakav predmet koji je u vezi sa osobom koju volite i kojoj je namenjena ova poslastica.
To može biti, na primer, teniski reket, gitara ili klavir, sportski automobil, bicikl... Zaista, vaša mašta je jedina granica, a ujedno i inspiracija i izazov poslastičarima da udovolje vašim željama.
Mladenačke torte uvek mogu da se urade sa figuricama, koje se stavljaju na vrh, dok poslastičarnice nude i izradu vaših likova na osnovu fotografija koje ćete dostaviti.

Torte sa fondanom – iskustva

Posebno su zanimljive upravo 3D torte, gde je figurica u sve tri dimenzije – visina, širina i dubina. Tako recimo, Nodi može biti postavljen na torti zajedno sa svojim automobilom, ili Vini Pu i Praslin, kako šetaju kroz šumu... Torte u obliku fudbalske lopte ili stadiona, zatim sa superherojima kao što su Spajdermen i Betmen, potom sa automobilima, najviše privlače dečake; dok torte sa morskim sirenama ili princezama, Pepa Prasetom, Hello Kitty, Mini Maus, ili torta Ledeno kraljevstvo, obično u roze boji, posebno privlače devojčice.


Torte se spravljaju po domaćim tradicionalnim receptima, i to uvek na dan kada je vaša svečanost, da bi ostala sveža.
Dostava se vrši klimatizovanim vozilima, a može se dogovoriti i tačno vreme isporuke, odnosno baš onda kada želite da isečete i poslužite tortu. Fondan torte su za sve namene, kako bi vaše slavlje ostalo svima u najlepšem sećanju.
Torte možete naručiti i preko interneta, odnosno izabrati na osnovu dobro osmišljenih web prezentacija poslastičarnica.
Zaključićemo, da je dekoracija fondanom izuzetno važna, jer će od ukusne torte napraviti i pravu lepoticu u vizuelnom smislu. Najpre ćete „nahraniti“ svoje oči, a potom i nepca.

Fondan torte – cena:

Cene po kilogramu fondan torte, kreću se od 1250 do 1700 dinara, dok se dekoracija naplaćuje od 800 dinara pa naviše.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane