Dodaj firmu

Novogodišnje torte su neizostavni deo novogodisnje trpeze. Januar je mesec, kažu, najduži u godini. Negde to jeste istina, on ima 31 dan. I ima dosta praznika. Možda će ova činjenica biti dovoljna mnogima od nas da opravdamo par kilograma viška koje nabacimo do kraja ovog meseca, zahvaljujući tradicionalno bogatoj novogodišnjoj trpezi. 

Ali, sa druge strane, zar je moguće odoleti raznoraznim đakonijama, od kojih je svakako novogodišnja torta najlepša i najprimamljivija?

Torte za Novu godinu

Prednovogodišnja atmosfera i euforija, počinje već polovinom decembra. Potrebno je završiti sve poslove koji su ostali u godini na izmaku, kupiti poklone najmilijima, i najvažnije, obezbediti svečanu trpezu. 

Torta kao torta, da bi bila lepo dekorisana i ukusna, iziskuje znanje, iskustvo i najvažnije – vreme. Zapitajte se, u toj opštoj frci i gunguli, koja prati doček, da li vi imate vremena da se posvetite pravljenju novogodišnje torte?

Pa to bi bio opšti haos u kuhinji! Na šporetu se krčka sarma, u rerni se peče meso, vi razvijate razne pite, pravite rusku salatu i gde je tu mesto još i za tortu? Nemojte dolaziti u ovako haotičnu situaciju, olakšajte sebi barem deo posla, tako što ćete u odabranoj poslastičarnici naručiti tortu za Novu godinu.

Novogodišnje torte – ukrašavanje

Kao što se svi doteramo i okitimo za Novu godinu, i u tom stilu sredimo i svoj dom, sa sve šarenom i svetlucavom jelkom, važno je da i torta bude takva – lepo ukrašena i dekorisana. Potrebna vam je torta koja će oduševiti vaše ukućane i goste. 

Da bi svi ukusi bili zadovoljeni, a ako imate više gostiju, svakako možete naručiti više torti. Ili, stari oprobani poslastičarski trik, jeste da poručite tortu na dva ili tri sprata, od kojih će svaki sprat prestavaljati različitu tortu – od čokolade, voćna torta ili plazma torta. Sa ovakvom kombinacijom, nema greške, ma koliko da su vaši ukućani i gosti zahtevni kada su ukusi torte u pitanju.

Novogodišnje torte – iskustva

Vaša torta za prazničnu novogodišnju trpezu može biti dekorisana marcipanom, čokoladom, slatkom pavlakom, fondan masom, šlagom... Poslastičarnice torte izrađuju od prirodnih sastojaka, i nema veštačkih dodataka, što je mnogim ljudima jako važno.

Da bi torta bila sveža a dekoracija postojana, praksa je da se torte prave na dan kada će biti i isporučene. Dostava se vrši u dogovoru sa izabranom poslastičarnicom. 

Kada je i torta ponosno postavljena na sredinu novogodišnje trpeze, sve je spremno da sat otkuca ponoć!

Novogodišnje torte – cena:

Cene za novogodišnje torte se kreću u rasponu od 1250 do 1700 dinara. Dekoracija se dodatno naplaćuje, u zavisnosti od vaših želja i veličine torte.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Idi na vrh strane