PVC balkonska vrata su cest izbor za terase. Ušteda energije je veoma isplativa investicija. Gledano dugoročno, sav novac koji uložite u uštedu energije, jednoga dana će vam se vratiti. A kupljeni proizvod vam ostaje i traje još dugi niz godina. Divno, zar ne? Ovakvu zamisao možete sprovesti u delo kupovinom PVC stolarije.

PVC balkonska vrata su veoma popularna, jer nude odličnu termo kao i zvučnu izolaciju. Zimi ćete podići temperaturu u prostoru, a leti će vam biti lakše da uz pomoć klima uređaja ohladite svoj dom. I računi za struju, odmah će biti manji, a samim tim, kućni budžet viši. Vaš komfor, takođe veći. Komfor zavisi i od mira i tišine, koje svakako priželjkujete u svom domu. Ukoliko živite blizu prometne saobraćajnice, i balkon vam gleda baš u tom pravcu, PVC balkonska vrata pomoći će da ova buka bude smanjena na minimum. 

PVC balkonska vrata sa prozorom

Profili se izrađuju sa termoizolacionim staklima, i štelujućim šarkama na oba krila. Sva stolarija ima metalno ojačanje. Pošto će vaša balkonska vrata biti izložena raznim atmosferskim uticajima, kao što su jako sunce, vetar, kiša ili sneg, sa PVC stolarijom ne morate o tome više brinuti, jer se taj materijal pokazao kao izuzetno otporan.

Dok se vaša stara drvena stolarija vremenom, krivila, bledela, jednostavno – propadala, pa joj je bilo potrebno stalno održavanje, u smislu farbanja, lakiranja, sada više nećete imati ni te brige ni te troškove. Ovakva vrsta stolarije ne upija vodu, nema truljenja i rđe, kao ni štete od UV zračenja. Takođe ne morate brinuti ni o mehaničkim oštećenjima.

PVC balkonska vrata – iskustva

Neka istraživanja pokazuju da je više od trećine ugrađene stolarije u našoj zemlji, upravo PVC stolarija. Savremeni kupci su jednostavno, spoznali sve njene prednosti i isplativost. 

Ukoliko za vaša balkonska vrata imate ideju da budu nekog neobičnog oblika, PVC je materijal koji, za razliku od ostalih, može odgovoriti tim zahtevima. Ako želite neku određenu boju, ponovo sa izborom PVC-a nema greške, odnosno širok je spektar boja koje se koriste. Ukoliko brinete o zaštiti naše planete Zemlje, sa PVC stolarijom ispunili ste i  taj uslov, jer će vaša balkonska vrata biti izrađena od veštačkog materijala koji se u potpunosti može reciklirati. Zbog lakoće obrade i konstrukcije, ova balkonska vrata uklopiće se u svaki ambijent. 

Sada pošto imate kvalitetna, dugotrajna, lepa, moderna i atraktivna PVC balkonska vrata, ostaje samo da vam pod balkonom neko otpeva serenadu! Pravim izborom, zaslužili ste to!

PVC balkonska vrata – cene

Cene ćete pronaći u rasponu od 70 do 146 evra, u zavisnosti od dimenzija, i posebnih zahteva.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne podatke, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

PVC balkonska vrata Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije PVC balkonska vrata
Pitaj firme

Balkonska vrata jednokrilna PVC (po m2)

Akcija -% 89 Din.
Balkonska vrata jednokrilna PVC (po m2) - 89 evra! ALU i PVC stolarija Spartan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Balkonska vrata dvokrilna ili trokrilna PVC (po m2)

Akcija -% 104 Din.
Balkonska vrata dvokrilna ili trokrilna PVC (po m2) - 104 evra! ALU i PVC stolarija Spartan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Stojance Ristovski

Ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to PVC balkonska vrata. Samo je pre svega problem u tome sto cene nisu previse jake.

25.04.2017
Simona Vucinic

Ova vrata sigurno moraju da se dosta plate kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju su ovo vrata koja trebaju i moraju da se debelo plate. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

29.03.2017
Marta Dencevic

Po meni nikada ova vrsta nisu bila nesto posebno skupa. Sve drugo je po meni samo jedno gubljenje vremena.

14.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se tice PVC balkonskih vrata tice, kvalitet je veoma bitan. Sve drugo je sto se mene tice cisto gubljenje vremena.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno smatram da su PVC balkonska vrata zaista nesto sto je manje vise svima pre ili kasnije potrebno kako ne bi duvala promaja.

06.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Osnovni je problem pre svega u tome sto PVC balkonska vrata, moraju debelo da se plate. To ipak po meni nije nista posebno cudno.

25.01.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, ovo su u svakom slucaju šposebna vrata. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

09.01.2017
Todor Markovic

Ukoliko imate balkon, onda su vam kvalitetna PVC balkonska vrata potrebne. Sa jedne strane, ona su bitna zbog same izolacije a sa druge strane je i veoma vazno da budu dovoljno estetski lepa.

19.12.2016
Jana Stankovic

Svakako zbog vetrova i otpora vazduha, i ja bih balkonska vrata uradila od PVC materijala.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju ovih vrata, kada biste odlucili da posetite neko provereno mesto onda samim tim dovodite sebe u bolju poziciju da po tom pitanju prodjete bas dobro.

16.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitnaju kvalitentih PVC balkonskih vrata, ubedljivo je najbolje resenje da posetice preduzece koej se zove Prozor, a za koje sam cula da imaju bas povoljne cene.

25.10.2016
Petar Jankovic

Au Ivane sve si nam sada objasnio. Naravno da je mnogo takvih vrata. Ovde ljude interesuju konkretni komentari kao stu su cena ili neka eventualno pozitivna preporuka.

26.08.2016
Ivan Stojanovic

Postoje po mom misljenu poprilicno lepi modeli PVC balkonskih vrata. To su vrata koja na jedan popilicno lep nacin mogu da se uklope u jedan ambijent.

22.07.2016
Marko Petrovic

Sto su veca ta vrata veca je i njihova cena. U principu se cene krecu u rasponu od 80 do 150 eura. Naravno, dosta toga zavisi i od mesta na kojem su uradjene. Ukoliko planirate neka velika balkonska vrata, onda je u svakom slucaju najbolje da unapred izracunate svoje troskove.

24.06.2016
Dusan Markovic

Ovo je tip vrata koji mogu samo da pohvalim. Posto imam veliki balkon i velika balkonska vrata, pravi izazov je bio da uradim jedna dobra i kvalitetnan ulazna vrata.