Dodaj firmu

Trocal J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Rolo Max Plus trocal

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Trocal A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Trocal Format Alde

Oplemenite izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora izborom vrhunske aluminijumske i PVC stolarije. Preduzeće Format Alde bavi se izradom i montažom prozora i vrata vrhunskog kvaliteta koji se izrađuju od profila proizvedenih u Nemačkoj
Pročitaj više

Borska 1b
Rakovica, Beograd

Trocal Crvena linija

Firma "Crvena linija" nalazi se na Novom Beogradu u ulici Dušana Vukasovića broj 51. Posle više godina rada i sticanja iskustva prilikom izrade PVC i ALU stolarije, osnovali smo firmu čija će osnovna delatnost upravo to biti.
Pročitaj više

Dr Ivana Ribara 115a
Novi Beograd, Beograd

Trocal Grasing

Grasing se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 333, Beograd..
Pročitaj više

Izložbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a
Zvezdara, Beograd

Trocal je renomirani nemački proizvođač PVC profila, koji je davne 1954. godine prvi u svetu industrijski proizveo profil od PVC-a za serijsku proizvodnju prozora.

Ovi profili mogu biti petokomorni (širina 70 mm) i šestokomorni (širina 88mm) i time su najmasivniji na tržištu. Ekološki su sasvim ispravni i potpuno neškodljivi za životnu sredinu i naše zdravlje. Trocal PVC profili mogu zadovoljiti najviše standarde u zastakljivanju svih vrsta objekata. 

U procesu proizvodnje ovih profila koriste se sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum cinka, a ne olovo. PVC stolarija od ove vrste profila kovana je sa savremenim nemačkim okovom. PVC prozori su zastakljeni troslojnim nisko-emisionim staklom punjenim argonom.

Trocal stolarija iskustva

Navešćemo najvažnije karakteristike Trocal profila, koji bi mogli da vam pomognu u odluci šta je najbolje za vaš dom.

Šestokomorni PVC profili, poseduju poboljšanu toplotnu izolaciju sa optimalnim termičkim protocima. Imaju više prostora za zvučnu izolaciju, kao i veoma veliku konstruktivnu nosivost. Učvršćeni lim ključanonice pružiće vam visoko kvalitetnu zaštitu od provale. Trocal PVC stolariju karakterišu optimalna ekonomičnost kao i najviše tehničke vrednosti.  Odlikuje je takođe izuzetna funkcionalnost i lep dizajn, te lakoća i jednostavnost održavanja.

Petokomorni Trocal PVC profili, sprečavaju prolaz vazduha i omogućavaju prozoru izraženu stabilnost. Pri dubini ugradnje od 70 mm ispunjeni su svi zahtevi toplotne izolacije. Postoje dva nivoa dihtovanja, jedan unutrašnji i jedan spoljašnji. Trocal PVC profile karakteriše polusmaknuti raspored okvira i krila, dajući mu lep dizajn. Što se estetitke tiče, možete iskoristiti izbor različitih boja i tretmana površine. Ovakvi prozori se lako održavaju, čak i na mestima prevoja. Iako se standardno Trocal PVC profili naručuju u beloj boji, vi možete poručiti profile u boji drveta, ako želite dati notu vizuelne topline vašem domu. 

PVC prozori od profila Trocal mogu se uraditi u različitim sistemima, kao što su: okretni, nagibni, okretno-nagibni, otklopno klizni - kombi sistem, podizno klizni - klizna stena. 

Firme koje se bave proizvodnjom i ugradnjom ove vrste stolarije, u svom programu nude i ugradnju roletni, komarnika, okapnica, daski, venecijanera...

Trocal PVC profili cena

100 x 100 cm, 86, 5 evra (jednokrilni prozor), preko 120 x120 cm, 136, 5 evra (dvokrilni prozor), do 160 x 260 cm, 317, 5 (trokrilni prozor).

200 x 100 cm, 141 evro (jednokrilna balkonska vrata), preko 220 x 140 cm, 222 evra (dvokrilna balkonska vrata), do 230 x 260 cm, 426 evra (trokrilna balkonska vrata).

Cene zavise od dimenzija vaše stolarije, kao i da li su u pitanju petokomorni ili šestokomorni profili. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne podatke, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane