Dodaj firmu

Sobna vrata Beograd - cena:

Možete ih pronaći po cenama od 150 do 780 evra, a sve u zavisnosti od karakteristika koje poseduju, da li su tipska i uvezena, ili su domaće proizvodnje i izrađena po meri i slično.

  *Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta. 


Kada govorimo o unutrašnjem uređenju stana ili kuće, odnosno o enterijeru, veoma važnu stavku predstavljaju sobna vrata. Potrebno je da se svojim kvalitetom, odnosno materijalom izrade, bojom, uklapaju u sveukupnu atmosferu boje zidova, celokupnog nameštaja...

Kako odabrati sobna vrata?

Ako ste se odlučili za neke veće promene u svom domu, i potrebna su vam sobna vrata, znajte da ćete u ponudi pronaći vrata domaćih proizvođača, ali takođe i uvozna vrata, koja se uvoze gotova. 

Mogu se pronaći u više boja i dezena. Ona su visokokvalitetna, i pri tome poseduju elegantno zaobljene lajsne, kvake, brave, šarke; mogu se naći kao vrata punog krila ali i u varijanti sa staklom. 

Od čega su izrađena sobna vrata?

Naravno, svako ko kupuje vrata želi da zna kakav je materijal upotrebljen prilikom izrade. Najčešće ćete u ponudi naići na vrata koja su izrađena od punog drveta, imaju 6 mm medijapana sa obe spoljne strane, poseduju vakuumiranu foliju na 600 stepeni, što će reći da nema farbanja. 

Pored vrata od punog drveta, kao što smo napomenuli, moguće je birati modele sa staklom, koje deluje jako lepo i elegantno na sobnim vratima. Uvek se možete igrati, i poželeti vitraž, na primer, čime će vaš dom dobiti poseban šmek, i svi gosti će rado komentarisati takva vaša vrata.

Isporuka i ugradnja sobnih vrata

Dakle, posle više dana, možda i nedelja razgledanja raznih ponuda, upoređivanja vrata prema karakteristikama, odlučili ste se za nabavku. Sada vas zanimaju drugi detalji, kao što je isporuka ali i montaža sobnih vrata.

Potrebno je istaći da se sobna vrata isporučuju u kompletu sa štokovima. Veličine mogu biti od 10-13 cm i od 14 do 17 cm. Štok se može proširiti i do preko 30 centimetara. 

Zajedno sa štokovima, dobićete i tri komada čeličnih leptir šarki, kao i kvake sa bravom. 

Kada govorimo o sobnim vratima koja su domaće proizvodnje, uvek postoji mogućnost da se izrade po vašoj želji i meri, pored tipskih vrata kod kojih se mora proširivati štok ukoliko je manji.

Ako su vaši zahtevi nešto izraženiji i posebniji, saloni vam mogu ponuditi medijapan sobna vrata u varijantama sa folijom, kao i farbana poliuretanom. Možete birati klizna vrata, potom vrata sa nadsvetlom, mogu posedovati različite završne obrade kao što su melaminska folija, furnir i slično. 

Interesantna su sobna vrata koja imaju staklene otvore, takođe i šare na vratnom krilu, zatim ukrasne lajsne... 

Na web prezentacijama salona koji se bave prodajom i proizvodnjom sobnih i ostalih vrata, zateći ćete zanimljivu i bogatu ponudu. Posle toga, prilikom posete izložbenom salonu, lako ćete se odlučiti za varijantu koja zadovoljava sve vaše visoke kriterijume, a u isto vreme prati i sve moderne svetske trendove u uređenju enterijera.

Idi na vrh strane