Dodaj firmu

Sobna vrata Jela Mega

Kvalitetna sobna i ulazna sigrnosna vrata. Mogućnost montaže vrata kao i prateća oprema neophodna za montažu vrata.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 56
Voždovac, Beograd

Sobna vrata Rolo Pro Tim

Sigurnosna i sobna vrata po meri za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu
Pročitaj više

Požeška 111
Čukarica, Beograd

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Sobna vrata Doors Centar

Proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja sobnih i sigurnosnih vrata u Mladenovcu i okolini
Pročitaj više

Svetolika Rankovića 100a
Mladenovac, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Sobna vrata Enter

Rableova 17, TC Balkan, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Sobna vrata Beo Vrata Plus

Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac, Beograd

Stolarija vrata Torlački vis

Preduzeće Torlački vis već deset godina proizvodi unutrašnja i sobna vrata. Vrata radimo od medijapana, furniranog medijapana itd Naše reference su: M invest, AS Point Group, Mercedes Benz, sve poslovnice grčkih banaka na području Srbije i mnogi drugi. Naša maksima je: tačnost, kvalitet i umerene cene.
Pročitaj više

Torlački vis 3
Voždovac, Beograd


Sobna vrata mogu biti najlepši ukras vašeg doma ili poslovnog prostora. Pored najvažnije funkcije da vizuelno i funkcionalno odvoji jednu prostoriju od druge i pruži potrebnu privatnost i komfor, sobna vrata su danas mnogo funkcionalnija nego ranije.

Šta je važno kada birate sobna vrata?

Jedan od osnovnih parametara je materijal od kojih se sobna vrata prave. U zavisnosti od novca koji ste spremni da odvojite, možete izabrati sobna vrata od furnira, od medijapana, sobna vrata koji su jednim delom zastakljena, sobna vrata sa dodatnim sistemom zaštite.
Važno je i da debljinu i materijal vrata prilagodite debljini vašeg zida. Ako niste sigurni da li vrata koja ste odabrali mogu da se ugrade u vašem prostoru, konsultujte se sa majstorima koji ugrađuju vrata.

Svaka kvalitetna sobna vrata moraju imati opciju ugradnje kvake sa leve ili  desne strane, a pre ugradnej trebalo bi da odličite sa koje strane želite da se sobna vrata otvaraju.

Sobna vrata - kvalitet je u detaljima:

Ono na šta većina ljudi ne obraća pažnju, a veoma je važno jeste odabir kvalitetnih šarki. Nekvalitetne šarke vremenom su sklone propadanju, što može dovesti do odglavljivanja sobnih vrata i oštećenja koja sigurno ne želite, pa ćete morati da radite dodatne prepravke. Takođe, vodite računa o nijansi i dezenu vrata, da li će se uklopiti sa ostatkom enterijera.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane