Dodaj firmu

Popravka roletni Roletnar Boki

Roletnar Boki poseduje 25 godina iskustva i nudi Vam usluge ugradnje i servisa svih vrsta spoljnih roletni, zamenu gurtni, kao i popravku harmonika i rolo vrata. Odmah po Vašem pozivu, dolazimo na zadatu adresu i vršimo procenu posla, uz stručno mišljenje.
Pročitaj više


Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor popravka roletni

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Rolo Max Plus popravka roletni

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Popravka roletni DM ROLO PLUS

DM ROLO PLUS bavi se profesionalnom ugradnjom venecijanera i komarnika na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Šljivarska 12
Voždovac, Beograd

Popravka roletni Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Popravka roletni Rolo 011 PVC i ALU stolarija

Rolo 011 PVC I ALU stolarija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi prodaju, izradu, ugradnju I montažu PVC I ALU stoarije po najvišim standardima. Roletne, venecijaneri, komarnici, trakaste zavese, PVC stolarija je samo deo njihovog asortimana
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Popravka roletni Rolo 011

Osnovna delatnost preduzeća Rolo 011 je prodaja, montaža i servisiranje PVC stolarije, PVC i ALU roletni, venecijanera, raznih vrsta roletni i zavesa koji će ukrasiti i zaštiti Vaš dom. Usluge izrade i ugradnje svih proizvoda vršimo u najkraćem roku, na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Popravka roletni Sim Mont popravka ALU i PVC stolarije

Popravka i servis ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini, popravka vrata, prozora, roletni kao i kompletna usluga ugradnje
Pročitaj više

Trgovačka 10
Čukarica, Beograd

Popravka roletni J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

SHADOW COMPANY

Shadow Company bavi se izradom, montažom i servisom roletni, komarnika, venecijanera, zavesa, garažnih vrata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 6a/3
Zvezdara, Beograd

Popravka roletni Roletna servis Neša

Roletna servis Neša pruža usluge izrade i ugradnje roletni, venecijanera i komarnika!
Pročitaj više

Radoja Dakića 33
Novi Beograd, Beograd

Popravka roletni je vazna iz vise razloga. Roletne imaju višestruku funkciju u jednom domaćinstvu. Naime, najpre nas štite od neželjenih pogleda, dakle čuvaju privatnost, uz pomoć njih regulišemo koliko osvetljenja želimo u svom domu, a takođe je bitno i da roletne i te kako utiču na enterijer i eksterijer jednog objekta.

Ovo je priča o roletnama i roletnarima, njihovim uslugama, tako da možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije.

Šta radi roletnar?

Kao što mu ime kaže, ovaj zanatlija se bavi izradom i popravkom roletni, kao i komarnika. Međutim, usluge roletnara su veoma širokog sprektra, iz razloga što postoji više vrsta roletni, kao što su aluminijumske, plastične ili PVC, drvene roletne... Roletnar će zameniti gurtne, zameniti automat ili postaviti komarnik.

Popravka roletni

Gurtna je sastavni deo roletne, i drugačije se naziva traka. Služi tome da se pomoću nje roletna namotava na kotur. Automat je takođe jedan od delova roletne, a njegova uloga je da roletnu zaustavi na onom mestu na kome mi želimo. Neko voli spuštene roletne, dok drugi ljudi obožavaju da svetlost prodire u prostoriju samo delimično, čineći romantičnu atmosferu i u toku dana. Roletnari svaki kvar na ovom automatu mogu lako da otklone, ili da ceo automat zamene novim.

Popravka pokvareni roletni

Imati roletne na prozorima je izuzetno korisno i to iz više razloga. Naime, one pružaju odličnu zaštitu od uticaja spolja, a u isto vreme i štite vašu stolariju.

Popravka polovnih roletni

Uvek je najlakše rešenje da se nešto polovno zameni sasvim novim, ali zapitajte se, da li je to i najbolja odluka? Zbog toga postoje majstori koji se bave popravkom polovnih roletni, nakon čega se one dovode u ispravnu funkciju i nastavljate da ih nesmetano koristite.

Popravka se vrši na profesionalan način, bez obzira koliko su roletne stare. Može da se dogodi da su one teške za upravljanje, ili da estetski ne izgledaju više kao nekada. Pored same popravke dotrajalih roletni, biće vam ponuđene i druge usluge kao što su zamena lamelica onih koje su od PVC-a ili od aluminijuma. Majstori prilikom pregleda vaših roletni, utvrđuju da li je neophodna zamena gurtni, oklagija, stubova...

Popravka starih roletni

Ako se kvalitetno izvede popravka, vaše stare roletne mogu da postanu kao nove, a vi ćete na ovaj način uštedeti izvesnu količinu novca. Angažovanjem majstora, dobijate kompletnu uslugu, i rešili ste sve probleme koje ste imali sa starim, neispravnim roletnama.

Za svaki poslovni ili životni prostor, roletne su izuzetno važne. Njihova uloga je i estetska, pošto utiču na celokupan izgled eksterijera, a još važnija funkcija roletni jeste da imaju i zaštitnu ulogu. To je neophodno u svakom trenutku, pa je prevashodno iz tog razloga važno da vaše roletne uvek budu u ispravnom stanju.

Popravka PVC roletni

Iz svega što smo do sada pročitali, vidi se da o roletnama treba voditi računa, i da im je potrebno posvećivati naročitu pažnju. Sve što pravovremeno održavamo, to utiče na produžavanje životnog veka, i istovremeno odlaže novu kupovinu, koja košta daleko više od servisiranja i popravke, te zamene nekog dotrajalog dela.

Popravka drvenih roletni

Drvene roletne su izuzetno lepe, i jedno vreme su držale apsolutni primat, pre nego što su se pojavili ALU i PVC modeli. Međutim, drvo je živ materijal, tako da ga je potrebno redovno održavati, jer se pod uticajem spoljašnjih faktora, kao što su vremenski uslovi (kiša, vetar, sneg, itd), drvo iskrivljuje, gubi boju i vremenom nastaju velika oštećenja.

Popravka plastičnih roletni

Veoma je bitno da znate da se prilikom popravke roletni i zamene određenih delova, ugrađuju samo oni rezervni delovi koji su vrhunskog kvaliteta, od poznatih proizvođača, jer samo na taj način možete da budete sigurni da će roletne funkcionisati besprekorno u dužem vremenskom periodu.

Popravka aluminijumskih roletni

Zastor koji je od aluminijuma je ispunjen poliuretanom, dok su lamelice čepovane, pa je na ovaj način svaki strah od mogućeg zaglavljivanja otklonjen. Majstori nude mogućnost i da se ugrade nove metalne oklagije sa nosačima, i one se okreću preko kugličnih metalnih ležajeva.

Popravka roletni iskustva

Kao što vidimo iz celog teksta, ako uložite novac u redovno održavanje svojih roletni, time štedite novac, zbog toga što odlažete nabavku novih, za šta su izdaci mnogo veći. Pri tome, u majstore možete da imate potpuno poverenje, jer rade sa originalnim rezervnim delovima, tako da će vaše stare roletne još dugo moći da obavljaju sve svoje funkcije – zaštitu stolarije, zaštitu od spoljašnjih uticaja i slično.


Izrada roletni

U prethodnom delu teksta smo naveli od čega roletne mogu da budu napravljene. Aluminijumske roletne su visokog kvaliteta, izuzetno lagane, punjene su pur penom, i pri svemu tome poseduju toplotnu i zvučnu izolaciju. Velika prednost je što mogu da budu izrađene u različitim bojama, tako da savršeno mogu da se uklope u već postojeći eksterijer ili enterijer.

PVC roletne su sa nešto povoljnijom cenom, a uloga im je da štite prozore od raznih vremenskih nepogoda – kiša, sneg, grad... Takođe se mogu izraditi u više različitih boja.

Drvene roletne su izuzetno popularne jer daju prirodan izgled prozorima, iz razloga što je drvo živ materijal, tako da u svoj dom unosite duh prirode. Roletne se obično prave od drveta koje se naziva beli bor, a boje u kojima dolaze su mahagoni, boja čokolade, i boja svetlog drveta.

Popravka žaluzina

Žaluzine su efikasan sistem zaštite od toplote sunčeveih zraka i to tako što će onemogućiti da se pregreje staklo. Postoje spoljašnje i unutrašnje žaluzine. Takođe, moguće je da regulišete koliko svetlosti želite da bude u prostoriji.

Za sve eventualne popravke, možete se obratiti roletnarima.

Izrada žaluzina

Kao što smo naveli, spoljašnje žaluzine imaju tu prednost što se njihove lamele mogu potpuno zatvoriti, pa će tako omogućiti potpunu zaštitu od pogleda koji dolaze spolja, ali i od sunca i drugih vremenskih prilika.

Kod izrade žaluzina se vodi računa da oko lamela uvek može da postoji kruženje vazduha, čak i onda kada se one sasvim zatvore.

Popravljanje roletni za prozore i vrata

Kao što vidimo iz celog teksta, roletne koje se nalaze na prozoru ili na balkonskim vratima, u nekom trenutku mogu da se pokvare, tj. neki njihov deo, pošto je to jedan mali sistem i mehanizam. Serviseri omogućavaju čak i da slikate kvar i da sliku pošaljete putem e-maila, kako biste mogli da saznate približnu cenu popravke.

Restauracija starih roletni

Roletne koje su spoljne, izložene su svim vremenskim uticajima, kao što su jako sunce, kiša, sneg, grad... Naravno, vremenom propadaju, tj. menjaju svoj oblik i boju, a često se događa da i ne funkcionišu više kako treba. Od starih roletni moguće je dobiti sasvim nove, i to njihovom restauracijom.

Roletnar – cene:

Koliko ćete izdvojiti za uslugu roletnara, zavisi od toga šta vam je tačno potrebno. Zbog toga je najbolje da pozovete odabrani servis, i da opišete kvar koji imate, ili možda želite ugradnju novih roletni i sl. Kada majstori izađu na teren, tek tada će moći da vam saopšte konačnu cenu za svoju uslugu.

*Za sve precizne informacije, savetujemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane