Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Ivana Petrovic
Sto se mene licno tice, nema nista bolje od protivdimnih vrata.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, protivdimna vrata su jedna od boljih vrata. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. To je onda nesto sto je po meni potpuno normalno.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu bas onako kvalitetna vrata. Ako se bas za njih opredelite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Kada bih vec tolike pare davala na protivdimna vrata, onda bih se u svakom slucaju odlucila bas za neki ozbiljan kvalitet.
Milen Jovanovic
Ja kada bih tolike para davao bas za ova vrata, strogo bih vodio racuna o tome da ona imaju sve potrebne i neophodne sertifikate.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je protivdimna vrata uglavnom jesu kvlaitetna vrata ali da su ipak cene i vise nego problematicne. Sve je to po meni veoma skupo.
Simona Vucinic
Ako vec morate da kupite kalitetna protivdimna vrata, onda u svakom slucaju uvek treba da vodite racuna da ona budu uradjena po svim standardima i propisima.
Filip Milutinovic
Ako su vam vec potrebna kvalitetna protivdimna vrata, odmah treba da znate da je potrebno da ona imaju sve potrebne kvalitete i sertifikate.
Marta Dencevic
Ako vam vecpropisi nalazu da morate da imate protivdimna vrata, onda vec nemate sta da se brinete. Samo treba da izdvojite par hiljada eura i vise se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Po pitanju ove vrste vrata, veoma je vazno da ih kupite kod nekog ovlascenog prodavca, koji ima sve vrste licenci i sertifikate za rad.
Ljubinka Sreckovic
Zaista je idealno kada biste po pitanju protivdimnih vrata posetili firmu Nikon posto je ona zaista i vise nego poznata po kvalitetnim protivdimnim vratima.
Nikolina Pantelic
Ukoliko trazite kvalitetan protivdimna vrata mozete da posetite preduzece Alumark pa da se tamo raspitate od kog materijala se izradjuju.
Jana Stankovic
Ukoliko izvoze u inostranstvo onda definitivno moraju da budu neka kvalitetan firma. To im u samom startu daje jednu vrstu preporuke i nade da ce i vama posao da uvek urade kako treba.
Biljana Brankovic
Nikon je zaista fantastican firma. takodje sam cula i da je Nikon firma koja je veoma poznata po veoma kvalitetnim proizvodima koji se cak izvoze i u inostranstvo.
Todor Markovic
Nikon je koliko mi se cini jedna od prvih firmi u nasoj zemlji u oblasti proizvodnje sigurnosnih i protivdimnih vrata. I ja sam cuo dosta pozitivnih preporuka upravo za Nikon.
Janko Zivanovic
Po pitanju protivdimnih vrata najbolje je da posetite sigurnosna vrata Nikon i licno se uverite u njihov kvalitet.
Petar Jankovic
Koliko se samo nesrecnih slucajeva desilo u pojedinim nocnim klubovima bas iz razloga sto nisu postojala protivdimna vrata. Zbog toga drzava treba definitivno da uvede strogu kontrolu u ovoj oblasti.
Ivan Stojanovic
Upravo tako, zbog toga i jesta ta cena koja jeste. Da vam neko napravi ova vrata (podrazumeva se da to bude neko ko ima sertifikat za obavljanje tih poslova) i ili u krajnjem slucaju da kupite gotova ova vrta, cena je oko 1500 eura.
Marko Petrovic
Mislim da ovu nisu vrata koja su namenjena za porodicne kuce ili stanove. Ovu su pre svega vrata koja imaju primenu na nekim specificnim objektima kao sto su primera radi nocni klubovi. Takodje, mislim da je neophodno i da odredjeni tip objekata ima bas ovakva vrata, ukoliko zele da posluju po zakonu.
Dusan Markovic
Aena S je jedan od vrhunskih i vodecih proizvodjaca protivdimnih vrata na nasem trzistu. Cene za protivdimna vrata ovog proizvodjaca su poprilicno jake i zbog toga je potrebno da se dobro posavetujete pre bilo kakvo upustanje u zakljucenje poslovnog aramzmana.
Petar Jankulovski
Moze li neko da mi objasni tacno sta su prodivdimna vrata? Nije mi bas najjasnije. Znam sta su protivpozarna vrata ali ova druga nema predstavu sta predstavljaju niti sam ih ikada video uzivo.