Dodaj firmu

Zastakljivanje terase Miniroloplast

Ukoliko želite da terasu da koristite tokom cele godine, zastakljivanje Miniroloplast je pravo rešenje za Vas. Zahvaljujući različitim sistemima zastakljivanja, naš stručni tim će u kratkom roku pretvoriti Vašu terasu u sobu, ali tako da ona ne izgubi svoju funkciju.
Pročitaj više

Bosanska 7v,
Zvezdara, Beograd

Zastakljivanje terase Rolo Pro Tim

Zastakljivanje objekata, zastakljivanje terasa i bašti kafića u Beogradu
Pročitaj više

Požeška 111
Čukarica, Beograd

A Tim Miloš ALU i PVC stolarija i zastakljivanje terase

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Zastakljivanje terase Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Zastakljivanje terase Bogdanović

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i bezbednost Vašem objektu
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

Stolarija Petković

Ulepšajte Vaš dom ili poslovni prostor PVC i ALU stolarijom najvišeg kvaliteta, izaberite firmu Stolarija Petković. Naša delatnost obuhvata izradu i ugradnju vrata, prozora, roletni i komarnika izrađenih od materijala vodećih proizvođača: INOUTIC, ALUMIL, SIEGENIA
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 153d
Rakovica, Beograd

Maksa Gradnja 2020 Beograd zastakljivanje terase

Kompletne adaptacije prostora, rušenje objekata, sve vrste radova u Beogradu.
Pročitaj više


Beograd

SLIDING WINDOWS zastakljivanje terase

Zastakljivanje terasa, balkona, tuš kabina, kafića i drugih ugostiteljskih objekata u Beogradu. Precizna izrada i montaža u zemlji i regionu.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Zastakljivanje terase Vin Plast

Vin Plast je firma koja se profesionalno bavi ugrdnjom Pvc i Alu stolarije. Ovde možete dobiti i usluge zastakljivanja terasa,ugraditi klizne sisteme za vrata kao i ugraditi roletne i komarnike.
Pročitaj više

Negotinska 12
Rakovica, Beograd

Zastakljivanje terase Fit In

Uživajte na Vašoj terasi tokom cele godine, bez obzira na godišnje doba, izaberite Fit In sistem za zastakljivanje terasa. U našem radu koristimo delove vodećih proizvođača Vizyon, TodoCristal i Acristalia sistem, a svim klijentima obezbeđujemo besplatan servis
Pročitaj više

Vojvodjanska 372b
Surčin, Beograd

Pvc i Alu Stolarija Banko Sistemi

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Zastakljivanje terase ima svoju jasnu svrhu i namenu. Terasa je veoma lepa i praktična tokom leta, kada možemo da na otvorenom popijemo kafu, doručkujemo, sedimo sa prijateljima... Međutim, ista ta terasa ume da bude izvor hladnoće, kada dođu ledeni zimski meseci, i zbog toga mnogo ljudi pribegava varijanti zastakljivanja.

U našem tekstu možete da saznate sve o usluzi zastakljivanja terasa, na koje načine se to radi, koje su cene za taj posao kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Zastakljivanje terasa harmonika sistem

Pored svih prednosti, terasa može biti izvor buke, prašine, uvek na udaru vetra... Ako smatrate da je to problem, onda ga možete lako rešiti zastakljivanjem.

Terasa se može zastakliti na više načina, a jedan od njih je harmonika sistem. Posebno je interesantno što su to providna harmo vrata, tako da će to pružiti dodatnu estetiku prostoru.

Zatvaranje terase

Ukoliko živite u prizemlju, verovatno će vaša prva odluka kod opremanja stana biti da terasu zatvorite. Na taj način ste postigli i sigurnost i bezbednost, a i svoj dom ste učinili dodatno toplijim.

Zastakljivanje terase PVC profilima

Terasu možete da zastaklite tako što će na njoj biti PVC prozori. PVC i ALU stolarija je odavno postala veoma popularna zbog niza prednosti nad klasičnom drvenom.

Mehanizmi zastakljivanja su prozori sa šarkama i kipujućim mehanizmima sa dvoslojnim izopan staklom. To je takozvano vakuum staklo. U odnosu na ALU prozore, ovde je toplotna izolacija bolja.

Zastakljivanje terase aluminijumskim profilima

Način zastakljivanja je isti kao kod PVC profila, a moguće je odlučiti se za sledeće varijante:

-          Bez termo prekida – ovde je reč o najnižoj ceni, gde je toplotna izolacija nešto slabija;

-          Sa termo prekidom – ovde je između dva aluminijuma stavljen PVC profil, pa je izolacija dosta bolja.

-          Kombinacija drvo-aluminijum – u ovom primeru, aluminijum je ušrafljen na drvo, koje je noseće.

-          Kombinacija aluminijum-drvo – drvo je iznutra, dok je aluminijum noseći.

Zastakljivanje terasa kliznim vratima

U pitanju su klizni sistemi, koji su jako praktični, jer se pomoću njih štedi na prostoru, pošto se vrata otvaraju bez luka. Na krajevima ovakvih vrata se nalaze stakla koja nisu pokretna, dok sredina stakla kliza pored njih sa spoljašnje strane.

Mana ovog sistema je u tome što kada otvorite vrata do kraja, biće otvoreno manje od pedeset posto terase, a stakla koje su nepokretna ne možete da očistite sa spoljne strane, pa se ova varijanta ipak najčešće savetuje ljudima koji žive u prizemlju.

Zastakljivanje terase iskustva

Kao što vidimo iz opisanog, trebalo bi da se upoznate sa svim načinima na koje je moguće zastakliti terasu, da biste odabrali onaj pravi, jer svaki ima svoje prednosti i mane – kada je u pitanju izolacija, mogućnosti održavanja, ušteda prostora, cena i slično.

Pri svemu, vodite računa o tome, da terasa treba da zadrži svoju namenu koju je imala u startu a to je da bude dvorište, odnosno bašta vašeg stana.

Zastakljivanje terasa cena:

Koliko ćete platiti da biste zastaklili terasu, zavisi od više faktora. Najpre, svaka terasa je različite veličine, a veoma je važno i za koji način zastakljivanja ste se odlučili.

Primera radi, ako se odlučite za ALU prozore, cena je od 100 do 200 evra po m2; PVC je od 80 do 160 evra/m2, klizni sistemi su od 100 do 200 evra po kvadratnom metru... Sve prikazane cene su sa montažom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane