Dodaj firmu

Harmonika vrata Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Harmonika vrata Rollomonter

Porodična firma Rollomonter iz Beograda bavi se izradom i montažom sledećih proizvoda po meri: zavese (zebra, rolo i trakaste), harmonika vrata (jednodelna i dvodelna), komarnici (plise, rolo i fiskni), podprozorske daske
Pročitaj više

Borisavljevićeva 69
Voždovac, Beograd

A Tim Miloš ALU i PVC stolarija harmonika vrata

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Harmonika vrata Lukić Rolet

Nudimo Vam ručnu izradu opreme za prozore i druge staklene površine. Mi smo porodična firma sa tradicijom od 15 godina i naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, izdržljivi, elegantni i jedinstveni
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Harmonika vrata A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Harmonika vrata J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

TIŠLER STOLARIJA

Mali tim firme Tišler sa sedištem u Kotežu bavi se izradom stolarije, fasadne stolarije, nameštaja od drveta i izradom prozora, ulaznih i sobnih vrata.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Harmonika vrata DM ROLO PLUS

DM ROLO PLUS bavi se profesionalnom ugradnjom venecijanera i komarnika na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Šljivarska 12
Voždovac, Beograd

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Harmonika vrata La Finestra

La Finestra PVC stolarija nalazi se na Novom beogradu. Ima svoju proizvodnju i kompletni pogon sa mašinama ,a osum prouzvodnje radi ugradnju, montažu i popravku PVC stolarije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 269
Novi Beograd, Beograd

Harmonika vrata Rolten-Rolo Sistem

Rolten Rolo Sistem nalazi se u Beogradu. Firma se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom zavesa i garnišni..
Pročitaj više

Lazarevački drum ll deo 5
Čukarica, Beograd

Harmonika vrata Rolo 011 PVC i ALU stolarija

Rolo 011 PVC I ALU stolarija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi prodaju, izradu, ugradnju I montažu PVC I ALU stoarije po najvišim standardima. Roletne, venecijaneri, komarnici, trakaste zavese, PVC stolarija je samo deo njihovog asortimana
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Harmonika vrata Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Harmonika vrata Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

ALU i PVC stolarija Mirax

Izaberite najkvalitetniju PVC i ALU stolariju za Vaš dom ili poslovni objekat, izaberite MIRAX. U našoj ponudi nalazi se široka paleta proizvoda koji se izrađuju od profila renomiranih proizvođača, a za sve proizvode obezbeđeni su garancija i profesionalna montaža.
Pročitaj više

Put za Ovču 55a
Borča, Beograd

Harmonika vrata Miniroloplast

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu ALU stolarije od Alumil i Elvial profila.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

SHADOW COMPANY

Shadow Company bavi se izradom, montažom i servisom roletni, komarnika, venecijanera, zavesa, garažnih vrata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 6a/3
Zvezdara, Beograd

Harmonika vrata DeRolo

Proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem stolarije bavimo se više od 20 godina, što je, verujemo, i garancija da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Pendžer PVC Stolarija

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i brza montaža, bez nereda.
Pročitaj više

Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Voždovac, Beograd

Kada su harmonika vrata najbolje resenje? Recimo da imate ogromnu dnevnu sobu veličine prosečne garsonjere, od npr. 35 kvadrata. Činjenica je da je lepo imati velik životni prostor sa ogromnom količinom svetlosti, jer se tada čovek oseća prijatno i nesputano, ali ipak iz različitih razloga može da se pojavi potreba da se prostor podeli na dva dela.

To može da se dogodi u situaciji kada proširite porodicu rođenjem novih članova, pa od ogromne dnevne sobe, možete načiniti dve dečije. 

U tim situacijama, ljudi ne vole podizanje zidova, jer će u nekom trenutku možda ponovo poželeti da imaju nepodeljen prostor. Zato je najbolje rešenje ugraditi harmonika vrata.

Harmonika vrata – cena

Kod svake kupovine, ili kod montaže ili ugradnje, ljude najviše zanima koliko je novca potrebno da izdvoje za te akcije. 

Cena kod kupovine i ugradnje harmonika vrata zavisi od repro materijala koji se koristi kao i od sistema njihovog otvaranja i zatvaranja.

Minimalna obračunska mera je 2 metra kvadratna. 

Harmonika vrata – cene

Dakle, od veličine prostora koji treba da se pregradi, između ostalog, zavisiće i cena harmonika vrata, U tom smislu, ona se kreće od 35 do 50 evra po metru kvadratnom samih vrata. Tu uzmite u obzir širinu i visinu.

Nemojte sami računati cene napamet, već je najbolje da pozovete majstore da prostor premere pa da vam kažu tačan iznos koji je potrebno da izdvojite.

Harmonika vrata PVC

Harmonika vrata se izrađuju od tvrdog PVC materijala, odnosno od PVC lamela. Kao što smo naveli u tekstu iznad, mogu se koristiti kod pregrađivanja velikih prostorija, ali takođe svoju primenu imaju kod prostora malih dimenzija, gde bi otvaranje i zatvaranje klasičnih vrata dodatno oduzelo na prostoru. To je slučaj kod ostava, podruma, plakara, kupatila...

Kako se izrađuju harmonika vrata?

Njih možete pronaći u varijantama kao jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim klizačima i viseća bez donjih klizača. Takođe, u ponudi su modeli sa plastificiranim Al pragom, u bojama bela, boja čokolade i siva, ili sa nefarbanim, odnosno, sirovim aluminijumskim pragom. Druga varijanta je da odaberete PVC prag.

Osnovne karakteristike harmonika vrata

Ona su idealna zamena klasičnim sobnim vratima, i sjajno rešenje ako privremeno želimo da odvojimo neki deo prostorije, ili da od jednog velikog prostora, načinimo više manjih. 

Viseća izvedba, jednostavno pomeranje i dekorativna uloga, kao i otvaranje na jednu stranu ili na obe sa spajanjem u sredini, čine harmonika vrata vašim prvim izborom ako cenite ekonomičnost i funkcionalnost. 

Izrađuju se po meri, odnosno po dimenzijama prostora i lako se montiraju, a odabir različitih boja i dezena čini da ne morate brinuti kako će se nova vrata uklopiti u vaš već postojeći enterijer. 

Pored svega navedenog, još jedna bitna prednost je da postoji mogućnost ugradnje brave i ključa, kao i jednostavna ugradnja aluminijumskog praga čiji je dizajn maksimalno prilagodljiv svim vrstama podova.

Harmonika vrata po meri

Ovo je možda i najveća prednost i najglavnija karakteristika harmonika vrata, jer je svaki prostor koji bi trebalo pregraditi drugačiji. Nije isto da li je soba tri sa tri, ili je sedam puta pet metara. 

Dakle, kada pozovete majstora da vam premeri prostor, vrata će biti izrađena prema tim dimezijama. Takođe, boje koje su dostupne su bela, boja drveta i mahagoni, ali mogu biti i lakirana sa linijama ili čvorovima, što predstavlja teksuturu drveta.

Harmonika vrata za kupatilo

Kao što smo naveli, veoma važna osobina harmonika vrata je to što štede na prostoru. Jer, mnogo je lakše vrata povući levo ili desno i ući u kupatilo, nego klasičnim vratima načiniti luk, za koji možda i nema mesta, ili se značajno gubi na prostoru, koji se može iskoristiti na drugi način.

Vaše kupatilo, koje ima neklasična vrata, svakako će dobiti na dodatnoj atraktivnosti.

Harmonika vrata od stakla

Pošto su od stakla, svima nam je jasno da se ovde radi o vratima koja se nalaze na balkonima i terasama. Harmonika vrata, u ovom slučaju, namenjena su za široke površine koje je potrebno zastakliti i potpuno otvoriti. U zavisnosti od širine, izrađuju se 3, 4, 5, 6 ili 7 krila, u više varijanti otvaranja. 

Moguće je otvoriti i kompletnu harmoniku, i krila složiti u stranu da nam ne smetaju. Zvučna i toplotna izolacija zavisi od profila od kojih se prave. Harmonika vrata od stakla su pogodna za ugostiteljske objekte, kada je potrebno velike površine po lepom vremenu otvoriti za izlazak na terasu, ali i po potrebi zatvoriti. 

Harmonika vrata za tuš kabine

I u ovom slučaju će harmonika vrata doprineti uštedi prostora. Harmonika vrata za tuš kabine se izrađuju po merama vašeg prostora ili po standardnim dimenzijama. Izvode se u nekoliko varijanti: kao tuš vrata oivičena sa tri zida, kao klasična pravougaona tuš kabina sa bočnim staklom i harmonika vratima ili kao paravan za kadu.

Tuš kabine mogu biti providne i neprovidne. Postoji više mogućnosti za montažu, tj. imaju više oblika i mogu se montirati kao “L“ na tuš kadu, dvodelna „U“ na tuš kadu, trodelna „U“ na tuš kadu, jednodelna prednji deo na kadu, dvodelna prednji deo na kadu, dvodelna „L“ na kadu, trodelna „L“ na kadu. 

Harmonika vrata – iskustva

Kao što vidimo, harmonika vrata su vrlo zahvalna za ugradnju u stambenim prostorima, ali isto tako svoju primenu nalaze i u poslovnim objektima, lokalima, kancelarijama... Postoji veliki broj boja i dezena, a vrata se mogu birati iz jednog i dva dela. Aluminijumski prag ima oborene ivice, dok boja gornjih vođica i ukrasnih lajsni je identična boji samih vrata. 

Zaključićemo na kraju da izborom harmonika vrata dobijate funkcionalno i dekorativno rešenje kada je u pitanju podela ili ušteda prostora.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane