Dodaj firmu

Reiner plast A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Reiner plast J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Sta je to Reiner plast? PVC stolarija je uvek dobar izbor za vaš dom ako želite najbolje i imate visoke kriterijume u pogledu termo i zvučne izolovanosti, protivprovalne zaštite, te dugotrajnosti i kvaliteta, lakog održavanja. PVC profili su izrađeni od veštačkih materijala koji se 100% recikliraju, pa je i ekološki uslov kod njih ispunjen.

Odlikuje ih znatno niža cena u odnosu na ALU profile, kao i na tradicionalnu kvalitetnu drvenu stolariju, dok u pogledu funkcionalnosti i estetike, ispunjavaju sve visoke standarde. Sa PVC profilima najviše dobijate u odnosu cena spram kvaliteta. 

Reiner plast stolarija

Reiner plast je nemačka firma sa sedištem u Minhenu. Oni su relativno nedavno predstavljeni kao „Novi Nemac na tržištu PVC profila u Srbiji“. Kao prioritet u svom radu, ova firma je stavila kvalitet svojih proizvoda kao i spremnost da se u svakom trenutku odgovori i najzahtevnijim kupcima.

U njihovom proizvodnom programu možemo pronaći profile za prozore i vrata, sa različitim karakteristikama, kao što su širina profila ili broj komora... Možete birati Rainer PVC profile u različitim bojama, kao i u mnogo zanimljivih varijacija kada je dizajn u pitanju. 

Reiner plast prozori i vrata

Ako se odlučite za Reiner plast prozor, dobićete kvalitetan proizvod u smislu dubine profila od 82 mm. Izuzetna toplotna i zvučna izolacija biće vam zagarantovana uz sedam izolacionih komora unutar profila, uz pomenutu veliku dubinu. Vizuelno, ovaj prozorski sistem zadovoljava sve visoke estetske kriterijume zahvaljujući svom filigranskom dizajnu.

Prozorski sistemi su ekstrudirani od čistog PVC materijala, poseduju lajsnu koja omogućuje instalaciju staklo paketa od 52 mm i tako dostižu izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti.

Reiner PVC stolarija cene

PVC prozor jednokrilni, 100 x 100 cm, troslojno staklo, 99 evra, sa ugradnjom 115 evra

PVC jednokrilna balkonska vrata, 200 x 100 cm, troslojno staklo, 168 evra, sa ugradnjom 183 evra.

Cena Rainer PVC prozora i vrata, zavisi od njihovih dimenzija, od toga da li je staklo dvoslojno ili troslojno, kao i od još nekih kriterijuma.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane