Dodaj firmu

Komarnici Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Komarnici Rollomonter

Porodična firma Rollomonter iz Beograda bavi se izradom i montažom sledećih proizvoda po meri: zavese (zebra, rolo i trakaste), harmonika vrata (jednodelna i dvodelna), komarnici (plise, rolo i fiskni), podprozorske daske
Pročitaj više

Borisavljevićeva 69
Voždovac, Beograd

Banko Sistemi komarnici

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Rolo Max Plus komarnici

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Komarnici Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Komarnici A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Komarnici J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Markiza - sistemi roletni i zavesa

Preduzeće Markiza bavi se proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i ugradnjom venecijanera, roletni, tendi, rolo zavesa, komarnika
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 28
Voždovac, Beograd

Komarnici Aluklasik

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije u Aluklasik firmi u Zemunu. Kvalitetni materijali i ALU profili uz stručan tim i uslugu
Pročitaj više

Joze Laurenčića 6, Altina
Zemun, Beograd

Komarnici DM ROLO PLUS

DM ROLO PLUS bavi se profesionalnom ugradnjom venecijanera i komarnika na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Šljivarska 12
Voždovac, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Komarnici La Finestra

La Finestra PVC stolarija nalazi se na Novom beogradu. Ima svoju proizvodnju i kompletni pogon sa mašinama ,a osum prouzvodnje radi ugradnju, montažu i popravku PVC stolarije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 269
Novi Beograd, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Ideco Alu Sistemi komarnici

„Ideco“ ALU sistemi komarnici je kompanija koja se bavi proozvodnjom sertifikovanih proizvoda iz matične zemlje Grčke. Prestavništvo za Srbiju nalazi se u Zemunu
Pročitaj više

Pavla Vujisica 92b, Altina
Zemun, Beograd

Komarnici Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Krka Aluplast alu i pvc stolarija

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.
Pročitaj više

Temerinska 28
Zemun, Beograd

PVC stolarija Šepšinac

U ALU i PVC stolariji „Šepšinac“ radi iskusan tim stolara, koji od 2006.godine izrađuje samo najkvalitetniju stolariju, koja je otporna na vremenske uslove a njene najvažnije prednosti su dobra izolacija i kvalitet
Pročitaj više

Selevac
Mladenovac, Beograd

Komarnici DeRolo

Proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem stolarije bavimo se više od 20 godina, što je, verujemo, i garancija da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Komarnici Lukić Rolet

Nudimo Vam ručnu izradu opreme za prozore i druge staklene površine. Mi smo porodična firma sa tradicijom od 15 godina i naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, izdržljivi, elegantni i jedinstveni
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Komarnici Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Komarnici su najbolji saveznici tokom letnjih dana. Ko misli da sitnice nisu bitne, sigurno nije imao komarca u sobi. Ili, možda roj komaraca, u gorem slučaju. Šalu na stranu, pored upotrebe raznih hemijskih sredstava za suzbijanje ovih dosadnih stvorenja kao i muva, i svega neželjenog što može da uleti kroz vaš prozor ili vrata, najbolja je, kao i uvek – preventiva. 

Komarnici su jednostavno i najefikasnije rešenje, jer sve vreme vaši prozori i vrata mogu biti širom otvoreni, i vazduh lepo da cirkuliše, a vi ste zaštićeni od prodora insekata u unutrašnjost vašeg doma.

PVC komarnici

Ako postoji nešto zaista dosadno, onda su to komarci i muve koji po vrelim letnjim danima ili večerima, pokušavaju da vam uđu u dom i tamo da vas natenane gnjave. Pored njih, u vašu kuću mogu prodreti i drugi insekti, kao što su paukovi, recimo, čiji ubod nije nimalo naivan.

PVC komarnici vam pružaju zaštitu od svih tih napasti, na najbolji mogući način, tako što ih sprečavaju da uopšte uđu unutra.

Vidljivost prozora neće biti smanjena, a domaćice mogu da odahnu, jer PVC komarnicima nije potrebno nikakvo odžavanje.

Komarnici za prozore

Znate za onaj vic, zašto je bolje imati novine u štampanom izdanju nego one u elektronskom obliku? Pa, zato što internet izdanjem ne možete da ubijate muve!

Mi se malo šalimo sa vama, ali problem je ozbiljan: komarci i muve prete, da vas ujedu, da vam naruše san, da budete cele noći nervozni, a možda se i zbog svega toga uspavate, pa sutra zakasnite na posao...

Nemojte se mučiti, već jednostavno sasecite problem u korenu, odnosno stavite na svoje prozore komarnike, i sprečite dosadne insekte u njihovoj podloj nameri da se uvuku u vašu kuću.

Sa komarnicima na prozorima vidljivost u domu nije narušena, održavanje im nije potrebno, vazduh jednako dobro cirkuliše.

Komarnici za vrata

Komarci su zaista nepoželjni insekti i zbog toga bi trebalo svoj životni ili radni prostor zaštititi od njih. Izaberite takve komarnike koji omogućavaju cirkulaciju svežeg vazduha, dok vas istovremeno štite od prodora neželjenih gostiju – muva i svih drugih insekata.

Komarnici mogu da se postave i na vrata, zbog čega prostorije postaju ugodne za boravak i u najtoplijim letnjim mesecima. 

Komarnici za PVC vrata

Ako se odlučite za komarnike, tada ste odabrali ekološki, efikasan i zdrav način da se zaštitite od insekata za razliku od mnogih hemijskih sredstava koja isparavaju i koje udišemo. Komarnici za PVC vrata mogu da se postave na sve tipove otvora, novih ili renoviranih zgrada.

Kada se izrađuju komarnici, koriste se najkvalitetniji materijali, kako bi bila osigurana dugotrajna i efikasna zaštita.

Komarnici za drvena vrata

Pored ostalih tipova komarnika, postoje i komarnici na šarke. Oni su zapravo, tradicionalno rešenje za vrata, i moguće ih je napraviti u dve varijante a to su – američki i standardni. Njih odlikuju veoma napredna tehnička rešenja.

Komarnici za ALU vrata

ALU vrata su veoma popularna i kvalitetna, a kompletna su samo ako na njih postavite komarnike. Ljude često zanima cena i pitanje od čega ona zavisi? Naime, cena varira ako postoje neke specifičnosti, ili ako ALU vrata odstupaju od klasičnih – standardnih dimenzija, odnosno ako su napravljena po meri i želji kupca. 

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici mogu biti izrađeni od aluminijumskih profila, i poseduju gotovo nevidljivu plastificiranu mrežicu od staklenih vlakana. Ne morate se brinuti da će ovu mrežicu oštetiti jaki udari vetra, kiša, sneg ili sunce, jer je ona otporna na sve vremenske uslove.

Fiksni komarnici se montiraju tako što se pričvršćuju sa vijkom ili PVC kukicama. Pošto se radi o aluminijumskom okviru komarnika, možete birati nekoliko nijansi boja.

Fiksni komarnik

Drugi naziv za fiksni komarnik je statični komarnik. Oni su namenjeni za prozore kod kojih se ne planira pomeranje mreža. Ipak, postoji mogućnost da se postavljaju i skidaju kako sezona insekata prođe.

Aluminijumski okvir je opremljen šarkama koje će omogućiti laku montažu, ali i demontažu. Mreža je izrađena od fiberglasa, ali se po potrebi može iskoristiti i aluminijumska mreža, da bi se povećala izdržljivost.

Komarnici za PVC prozore

Razne bube, leptiri, ose, komarci, muve svakako nisu rado viđeni gosti u vašem domu. Ipak, oni uporno pokušavaju da uđu unutra. A kada u toj nameri uspeju, ne žele da izađu. Vi ne želite da ostanu i tako kreće rat.

Imamo savet za vas: uštedite sebi živce, ugradite komarnike za PVC prozore. Ovo je jednostavno rešenje kojim ne gubite ništa, u smislu da će vazduh i svetlost normalno prodirati u vaš dom, a dobijate spokojan san bez dosadnih insekata.

Komarnici za PVC stolariju

Najbitnije karakteristike komarnika za PVC stolariju su:

- univerzalna zaštita od svih vrsta insekata;

- prozirna mrežica UV stabilna i samogasiva;

- jednostavna montaža i održavanje;

- mogućnost ugradnje različitih tipova komarnika;

- slobodan protok vazduha;

- nesmanjena količina svetlosti u vašem domu.

Komarnici se mogu ugraditi na PVC balkonska vrata i na prozore, čime ste sasvim osigurani i zaštićeni od iritantnih i krvožednih insekata. 

Rolo komarnici

Rolo komarnici su pravo rešenje ukoliko ćete svoje prozore koristiti kao i pre postavljanja komarnika (sunčati posteljinu, zalivati cveće, hraniti golubove...). Isto važi i za vrata kroz koja se stalno ulazi i izlazi.

Kao što mu ime kaže, rolo komarnik se kao roletna namota u kutiju kada ga podignete. Mrežica komarnika vam obećava optimalnu zategnutost i otpornost na sve vremenske prilike, jer je sačinjena od posebnih staklenih vlakana. Rolo komarnici se mogu otvarati horizontalno i vertikalno.

Fiksni komarnici

Suprotno od rolo komarnika, fiksni komarnici se koriste za prozore gde nije potreban prolaz. Montiraju se direktno na prozorski okvir, a ukoliko želite možete ih skinuti, na primer, radi čišćenja prozora, i kasnije vratiti natrag. 

PVC komarnici

Ovi komarnici mogu biti svih veličina, odnosno prilagođavaju se veličini vaših prozora i vrata. PVC komarnici nimalo ne narušavaju estetiku vaših prozora i jednostavno se montiraju.

Komarnici za balkonska vrata

Spomenimo komarnike sa šarkama koji su izrađeni od aluminijumskih profila u koje je gumenim profilom pričvršćena skoro sasvim nevidljiva plastificirana mreža od staklenih vlakana koja poseduju UV zaštitu. Poprečni aluminijumski profil sa ručkom za otvaranje, nalazi se u visini otvaranja vrata. Na dnu vrata je aluminijumski profil koji obezbeđuje dugotrajnost i fiksiranost komarnika.

Rolo i fiksne komarnike možete pronaći u raznim bojama, dok su komarnici od aluminijumskih profila izrađeni u beloj, sivoj i braon boji. 

Komarnici cene:

Od 36 do 75 evra po metru kvadratnom, cena je sa montažom.

Komarnici za balkonska vrata, cene:

Od 7245 do 8050 dinara kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane