Dodaj firmu

Tende ćemo često susresti u baštama, dvorištima, kao i na terasama. Njihova osnovna uloga jeste zaštita od sunca. Same po sebi, predstavljaju sjajnu investiciju u budućnost, pošto one nisu nešto što ćete kupovati i ugrađivati „svakoga dana“.

U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima o tendama, gde ih je moguće nabaviti, po kojim cenama i slično. Nastavite da nas čitate.

Tende za terase

Ako živite u stambenoj zgradi, tada je vaša terasa samo jedna od mnogih. Pokušajte da budete drugačiji, unikatni i jedinstveni, i ugradite tendu. Tenda će vas štititi leti od sunčevih zraka i moći ćete i u najtoplijem delu dana da uživate ispijajući kafu na svojoj terasi. Osim toga, pogledi svih slučajnih prolaznika, padaće baš na vaš stan, jer ga krasi lepo dizajnirana tenda.

Tenda za terasu

Boju i dizajn tende bi trebalo birati u odnosu na eksterijer zgrade u kojoj živite, na primer, za zgrade sa belom fasadnom ciglom lepo je izabrati belu tendu, ali to ne mora da bude pravilo. Svaki drugi dizajn i dezen, ako je ukusno odabran, lepo će se uklopiti u celinu koja već postoji.

Tende za dvorište

Tende imaju svoju veoma široku primenu kako u domaćinstvima, tako i u ugostiteljskim objektima. Niko ne želi da ga prži vrelo letnje sunce, i da od tog odsjaja ne može da normalno posmatra okolinu. Sve ovo će za vas postati prošlost ako se odlučite na kupovinu i ugradnju tende.

Njihov mehanizam se sastoji od pogona koji poseduje elektro-motor, ili se može kontrolisati uz pomoć kurble. Sve ovo zavisi od vaših potreba, želja i mogućnosti.

Tende za bašte

Bašte kafića i poslastičarnica su skoro nezamislive bez tendi. Firme koje se bave proizvodnjom, prodajom i ugradnjom tendi imaju širok asortiman, i kada su u pitanju materijali izrade, i kada je reč o dezenima. Kada birate kvalitet, onda se može reći da ulažete u budućnost, odnosno, pravite sigurnu investiciju za godine koje dolaze.

Materijali od kojih se prave tende su izrađeni po najvišim svetskim standardima.

Tende za balkone

Svi znamo da previše sunca nikada nije dobro i da ga loše podnose i ljudi i njihovi kućni ljubimci. Tu pre svega mislimo na štetnost UV zračenja. Osim toga, osunčanost prostora, osim visoke temperature, vodi i ka propadanju nameštaja koji se tu nalazi.

Tenda na balkonima će, osim izuzetnog estetskog utiska, pružiti veoma efikasnu zaštitu od sunčevih zraka.

Tende za kafiće i restorane

Zamislite da jedete sladoled u bašti poslastičarnice koja nije natkrivena tendom. Verovatno bi se, u tom slučaju, sladoled otopio pre nego što i počnete da uživate, ako biste i mogli da se opustite na visokoj temperaturi. Zbog toga su tende čest izbor ugostiteljskih objekata, i oni su praktično bez njih nezamislivi.

Rolo tende

U ponudi firmi koje se bave prodajom tendi moguće je pronaći različite modele, pa tako i rolo tende. One dolaze u kombinaciji sa preko četrdesetak dezena platna koja mogu da budu jednobojna ili u više boja.

Pokretne tende

U prethodnom delu teksta smo naveli da se tende pokreću zahvaljujući ugrađenom elektro mogoru ili kurbli. Konstrukcija može da se širi levo i desno.

Tende prodaja

Izbor tendi možete da pogledate kod firmi koje su oglašene na stranici na kojoj čitate naš tekst. Ponuda je veoma bogata, tako da ćete zasigurno pronaći model i dezen koji se uklapa u vaš eksterijer.

Tende – cena:

Koliko ćete novca da izdvojite za tendu, pre svega zavisi od modela. Postoje polukružne, kupolaste, zglobne, vertikalne tende, i slično. Takođe, cena zavisi i od načina pokretanja tende, odnosno, da li ima elektro motor ili se pokreće zahvaljujući kurbli.

Moguće je čak i da se ugradi senzor koji prepoznaje dan i noć. Kada vam majstori budu rekli cenu, ona će uključivati izlazak na teren, merenje, izradu tende i na kraju, njenu montažu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane