Dodaj firmu

Pergola Lim Koncept Pro

Lim Koncept Pro iz Beograda, bavi se izradom građevinske bravarije, pre svega izradom nadstrešnica, metalnih konstrukcija, hala, kapija i ograda
Pročitaj više

Ratka Resanovića 6a
Čukarica, Beograd

Pergola A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Pergola Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Pergola J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

SHADOW COMPANY

Shadow Company bavi se izradom, montažom i servisom roletni, komarnika, venecijanera, zavesa, garažnih vrata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 6a/3
Zvezdara, Beograd

Pergola Fit In

Uživajte na Vašoj terasi tokom cele godine, bez obzira na godišnje doba, izaberite Fit In sistem za zastakljivanje terasa. U našem radu koristimo delove vodećih proizvođača Vizyon, TodoCristal i Acristalia sistem, a svim klijentima obezbeđujemo besplatan servis
Pročitaj više

Vojvodjanska 372b
Surčin, Beograd

Verovatno ste svi čuli za pojam pergola, ali možda ne znate tačno šta on znači. Pergola je zapravo savremen i moderan pokretan krovni sistem. Ukoliko posedujete restoran ili kafić, ovaj sistem bi bio idealan za zaštitu od sunca i spoljnih uticaja.

Pergole

Iako ćemo pergole najčešće viđati u sklopu ugostiteljskih objekata, to ne mora da bude pravilo, jer njih možete da ugradite i u okviru svog doma. One će predstavljati prošireni deo vaše kuće, odnosno imaćete savršen otvoreni prostor koji ima svoju praktičnu ali i izuzetnu estetsku ulogu.

Pergola sistemi

Pergole poseduju aluminijumski ram, krasi ih visok stepen izdržljivosti, kao i pogodnost za najrazličitije vremenske uslove. Kiša više neće predstavljati nikakav problem. Ovakvi sistemi imaju besprekornu tkaninu i PVC tehnologiju konstrukcija, te mogu da podnesu razne vremenske prilike.

Pergole su vodootporne i izrađene od nerđajućeg i antikorozivnog materijala.

Pergola tende

Ako bismo naveli jednu reč koja najbolje opisuje pergola tende, onda bi ta reč bila – izdržljivost. Zbog toga što se prilikom izrade koriste izuzetno kvalitetni materijali, pergola sistemi su u stanju da izdrže jake vetrove i trideset centimetara snega.

Sa druge strane, pergola tende su veoma otporne i na visoke temperature tokom leta.

Pergole za terase

Dugo vremena smo viđali samo standardne tende ili suncobrane, a oni sada svoje mesto polako ustupaju pergolama. Pergole postaju sve popularniji sistem pokretnog krova, i sve više ljudi se odlučuje za isti.

Terasu je potrebno zaštititi, odnosno obaviti njeno natkrivanje. U tom smislu, u asortimanu firmi koje se bave ovom delatnošću, možete pronaći pergole najrazličitijih dimenzija, kao i mnogobrojne mogućnosti postavljanja.

Osim toga, veoma se vodi računa o estetskim karakteristikama, tako da je moguće birati određenu boju po vašem ukusu, tako da će i najzahtevniji kupci biti zadovoljni.

Pergole iskustva

Vrlo je bitno da imate pokretni krov koji omogućava lako upravljanje elementima, tako da možete da računate i na automatizaciju i daljinsko upravljanje. Pergole imaju različite dimenzije, tako da će lako biti ugrađene u bilo koji objekat. Poseban estetski aluminijum se koristi za odvode za kišu, a takođe postoje i LED reflektori, koji se uz pomoć daljinskog upravljača mogu regulisati postepeno.

Najvažnija prednost pergola sistema je u tome što su one izdržljive, tako da ste sasvim sigurni prilikom raznih vremenskih prilika – kiša, sneg, jak vetar, sunce i visoke temperature... I leti i zimi, vaš prostor će delovati izuzetno dekorativno, i vaši gosti će se u njemu osećati veoma prijatno.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje vrše prodaju i ugradnju pergola, možete da pogledate već urađene modele, i da se odlučite za neki sličan, koji bi zadovoljio vaše potrebe. Na ugrađene pergole dobijate garanciju koja obično iznosi pet godina.

Pergola – cene:

Koliko novca ćete izdvojiti za pergolu, zavisi od njenih karakteristika, kao što su: širina u metrima, izbačaj u metrima, veličina akrilnog platna, da li želite mogućnost daljinskog upravljanja, LED reflektore i slično.

* Za sve precizne informacije u vezi cena pergola, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane