Dodaj firmu

Verovatno ste svi čuli za pojam pergola, ali možda ne znate tačno šta on znači. Pergola je zapravo savremen i moderan pokretan krovni sistem. Ukoliko posedujete restoran ili kafić, ovaj sistem bi bio idealan za zaštitu od sunca i spoljnih uticaja.

Pergole

Iako ćemo pergole najčešće viđati u sklopu ugostiteljskih objekata, to ne mora da bude pravilo, jer njih možete da ugradite i u okviru svog doma. One će predstavljati prošireni deo vaše kuće, odnosno imaćete savršen otvoreni prostor koji ima svoju praktičnu ali i izuzetnu estetsku ulogu.

Pergola sistemi

Pergole poseduju aluminijumski ram, krasi ih visok stepen izdržljivosti, kao i pogodnost za najrazličitije vremenske uslove. Kiša više neće predstavljati nikakav problem. Ovakvi sistemi imaju besprekornu tkaninu i PVC tehnologiju konstrukcija, te mogu da podnesu razne vremenske prilike.

Pergole su vodootporne i izrađene od nerđajućeg i antikorozivnog materijala.

Pergola tende

Ako bismo naveli jednu reč koja najbolje opisuje pergola tende, onda bi ta reč bila – izdržljivost. Zbog toga što se prilikom izrade koriste izuzetno kvalitetni materijali, pergola sistemi su u stanju da izdrže jake vetrove i trideset centimetara snega.

Sa druge strane, pergola tende su veoma otporne i na visoke temperature tokom leta.

Pergole za terase

Dugo vremena smo viđali samo standardne tende ili suncobrane, a oni sada svoje mesto polako ustupaju pergolama. Pergole postaju sve popularniji sistem pokretnog krova, i sve više ljudi se odlučuje za isti.

Terasu je potrebno zaštititi, odnosno obaviti njeno natkrivanje. U tom smislu, u asortimanu firmi koje se bave ovom delatnošću, možete pronaći pergole najrazličitijih dimenzija, kao i mnogobrojne mogućnosti postavljanja.

Osim toga, veoma se vodi računa o estetskim karakteristikama, tako da je moguće birati određenu boju po vašem ukusu, tako da će i najzahtevniji kupci biti zadovoljni.

Pergole iskustva

Vrlo je bitno da imate pokretni krov koji omogućava lako upravljanje elementima, tako da možete da računate i na automatizaciju i daljinsko upravljanje. Pergole imaju različite dimenzije, tako da će lako biti ugrađene u bilo koji objekat. Poseban estetski aluminijum se koristi za odvode za kišu, a takođe postoje i LED reflektori, koji se uz pomoć daljinskog upravljača mogu regulisati postepeno.

Najvažnija prednost pergola sistema je u tome što su one izdržljive, tako da ste sasvim sigurni prilikom raznih vremenskih prilika – kiša, sneg, jak vetar, sunce i visoke temperature... I leti i zimi, vaš prostor će delovati izuzetno dekorativno, i vaši gosti će se u njemu osećati veoma prijatno.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje vrše prodaju i ugradnju pergola, možete da pogledate već urađene modele, i da se odlučite za neki sličan, koji bi zadovoljio vaše potrebe. Na ugrađene pergole dobijate garanciju koja obično iznosi pet godina.

Pergola – cene:

Koliko novca ćete izdvojiti za pergolu, zavisi od njenih karakteristika, kao što su: širina u metrima, izbačaj u metrima, veličina akrilnog platna, da li želite mogućnost daljinskog upravljanja, LED reflektore i slično.

* Za sve precizne informacije u vezi cena pergola, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane