Dodaj firmu

Motori za roletne Beograd

Markiza - sistemi roletni i zavesa

Preduzeće Markiza bavi se proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i ugradnjom venecijanera, roletni, tendi, rolo zavesa, komarnika
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 28
Voždovac, Beograd

A Tim Miloš ALU i PVC stolarija motori za roletne

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Motori za roletne J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Motori za roletne Rolten-Rolo Sistem

Rolten Rolo Sistem nalazi se u Beogradu. Firma se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom zavesa i garnišni..
Pročitaj više

Lazarevački drum ll deo 5
Čukarica, Beograd

Motori za roletne Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Motori za roletne A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Krka Aluplast alu i pvc stolarija

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.
Pročitaj više

Temerinska 28
Zemun, Beograd

Motori za roletne Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

SHADOW COMPANY

Shadow Company bavi se izradom, montažom i servisom roletni, komarnika, venecijanera, zavesa, garažnih vrata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 6a/3
Zvezdara, Beograd

Motori za roletne su tu da pruze kompletan dozivlja hedonizma. U svom stambenom ili poslovnom prostoru želimo pre svega, privatnost, odnosno, zaštićenost od radoznalih pogleda, ali isto tako i optimalnu temperaturu u prostorijama, dakle, smanjen prodor sunčevih zraka. Za sve to nam služe roletne, ali ne bi trebalo zaboraviti i njihovu estetsku ulogu, i kada je u pitanju enterijer, i kada je reč o eksterijeru, tj. o spoljašnjem izgledu nekog objekta.

Motori za roletne prodaja

Roletne se najčešće podižu uz pomoć gurtni, ali je to moguće zameniti motorom, što znači da ćete roletne spuštati ili podizati uz pomoć prekidača koji se nalazi na zidu, ili koristeći daljinski upravljač.

Ukoliko se odlučite za ovu investiciju, onda je najbolje da pozovete firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici i da ih pozovete da dođu u vaše boravište, kako bi na licu mesta znali o kakvom tipu roletni se radi, koje su tačne mere i slično.

Motori za aluminijumske roletne

Unutar aluminijumske roletne postavlja se motor, a ako upravljanje vršite preko prekidača, on se najčešće montira u neposrednoj blizini prozora.

Međutim, potrebno je da se ispune neki uslovi kako bi dizanje i spuštanje roletni na ovaj način funkcionisalo kako treba.

Da bi postojala kontrola daljinskim upravljačem, do roletne je potrebno dovesti napajanje od 230 v. Takođe, neophodno je da sistem poseduje prijemnik čija je uloga da primi komandu od upravljača.

Takođe, postoji još jedna varijanta, koja je finansijski povoljnija, međutim, tada je potrebno da se pored napajanja od 230 v omoguće i kablovi i to do mesta gde će se postaviti prekidači koji služe za komandovanje – spuštanje i podizanje roletni.

Motori za PVC roletne

Motori za PVC roletne se ugrađuju kada se gradi i novi stambeni objekat, tako da se do prozora dovede napojni kabal iz razvodne kutije. On se postavi na odvojeni osigurač.

Takođe, postoji situacija kada je zgrada već izgrađena, ali se radi renoviranje objekta, i tom prilikom se žele promeniti roletne, tj. ugraditi motor u njih, pa se tada napojni kabal obezbeđuje iz razvodne kutije koja je najbliža.

Sistemi za roletne su doživeli raznorazne inovacije, tako da je moguće da kontrolišete automatskim putem uz pomoć senzora, koliko će dnevne svetlosti ući u vaš dom. Pored senzora, moguće je podešavanje vremenske odrednice, kao i položaj roletni, a da biste to postigli, potrebno je da kupite skuplje kontrolne uređaje.

Motori za roletne – cena:

Ukoliko želite motore za roletne, tada je neophodno da izdvojite između 50 i 110 evra. Cena od 50 evra je za one roletne kojima se upravlja putem prekidača, dok 110 evra treba platiti za roletne koje se podižu i spuštaju pomoću daljinskog upravljača.

Takođe, preciznu cenu je teško odrediti, pošto ona zavisi od površine roletne, kao i od proizvođača motora.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane