Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za izradu i ugradnju ALUMINIJUMSKIH VRATA

Aluminijumska vrata Miniroloplast

Bosanska 7v

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu ALU stolarije od Alumil i Elvial profila.
Pročitaj više

Aluminijumska vrata A&T Badex ALU i PVC stolarija

Vojvode Plamenca 70

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

J&Z Alu i Pvc stolarija

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Šarković AS PVC i ALU stolarija

Milutina Borisavljevića 163m

Šarković AS radi profesionalnu izradu i montažu ALU i PVC stolarije na teritoriji Beograda ali i cele zemlje. Komarnici, roletne, prozori i vrata po vašoj meri
Pročitaj više

ENTERIJER BAJIĆ

Janka Gagića 14, Boleč

Enterijer Bajić nalazi se na opštini Grocka. Bavi se kompletnom uslugom izrade, montaže i demontaže kako zebra i rolo zavesa tako i kompletne ALU i PVC stolarije.

Mb Enterijeri - ALU i PVC stolarija

Slanački put 123a

Kvalitetna izrada i ugradnja PVC stolarije, PVC vrata i PVC prozora na teritoriji Beograda i okoline. Kvaltetni okovi, materijal i usluga omogućavaju Vam udobnost u Vašem stambenom ili poslovnom objektu.

Masia alu i pvc stolarija

Osmog marta 4

Firma “Masia” iz Boleča bavi se prodajom, distribucijom i ugradnjom visoko kvalitetne ALU i PVC stolarije, ALU i PVC prozora, vrata po dimenziji kupca

TIŠLER STOLARIJA

Boljetinska 251d

Mali tim firme Tišler sa sedištem u Kotežu bavi se izradom stolarije, fasadne stolarije, nameštaja od drveta i izradom prozora, ulaznih i sobnih vrata.

PVC stolarija Šepšinac

Selevac

U ALU i PVC stolariji „Šepšinac“ radi iskusan tim stolara, koji od 2006.godine izrađuje samo najkvalitetniju stolariju, koja je otporna na vremenske uslove a njene najvažnije prednosti su dobra izolacija i kvalitet

Aluminijumska vrata Aluklasik

Joze Laurenčića 6, Altina

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije u Aluklasik firmi u Zemunu. Kvalitetni materijali i ALU profili uz stručan tim i uslugu

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

Mite Binjiša 7a

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.

Tehnal alu i pvc stolarija

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Milovana Vidakovića 10

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda

ALU i PVC stolarija Spartan

Maršala Tita 148

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja

Krka Aluplast alu i pvc stolarija

Temerinska 28

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.

PVC i ALU stolarija Kumont

Žitomislička 10/Lokal br.3

Nudimo Vam PVC i ALU stolariju visokog kvaliteta i garanciju u trajanju od deset godina. PVC i ALU proizvodimo od repromaterijala iz Nemačke.

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija

Kralja Petra I 72

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice

Pendžer PVC Stolarija

Vukosave Oljače 23k, Jajinci

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i brza montaža, bez nereda.

ALU i PVC stolarija Bogdanović

Jovanke Radakovic 51b

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i bezbednost Vašem objektu

Stolarija Petković

Patrijarha Dimitrija 153d

Ulepšajte Vaš dom ili poslovni prostor PVC i ALU stolarijom najvišeg kvaliteta, izaberite firmu Stolarija Petković. Naša delatnost obuhvata izradu i ugradnju vrata, prozora, roletni i komarnika izrađenih od materijala vodećih proizvođača: INOUTIC, ALUMIL, SIEGENIA

Alwin aluminijumska i PVC stolarija

Jeličićev venac 25a

Osnovna delatnost preduzeća Alwin iz Sremčice je proizvodnja ALU i PVC stolarije, izrada i ugradnja ALU gelendera, kao i obrada i ugradnja aluminijumskih kompozitnih panela. Pored Srbije, uspešno poslujemo i u zemljama regiona (Crna Gora, BIH)

Profiplast - PVC i ALU stolarija

Zrenjaninski put 84r

Profiplast PVC i aluminijumska stolarija nalazi se u Beogradu i bavi se proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije. PVC stolarija nemačkog brenda REHAU i ALU stolarija grčkog proizvođača ALUMIL

DeRolo PVC STOLARIJA

Proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem stolarije bavimo se više od 20 godina, što je, verujemo, i garancija da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Aena S aluminijumska stolarija

Braće Novaković 27

Jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu, Aena S izdvaja se svojom ponudom kućnih i garažnih vrata, kao i motora za klizne i krilne kapije, vodećih svetskih proizvođača. Da bi se osigurao besprekoran rad nudimo usluge redovnog održavanja i servisiranja proizvoda

Grasing

Izlozbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a

Zasto su aluminijumska vrata tako popularna? Svi mi želimo ostaviti dobar prvi utisak na ljude koji po prvi put dolaze u naš dom, a ulazna vrata su nešto što će najpre primetiti. Lepa vrata, modernog i atraktivnog dizajna svakako će im ostati u sećanju kada ih sa osmehom otvorite.

Kada je reč o funkcionalnosti i tehničkim karakteristikama, to su vrata visokog kvaliteta i odlične završne obrade. Ulazna aluminijumska vrata mogu se izraditi sa ukrasnim panelom različitih modela i izgleda. Moguća je i kombinacija ravan aluminijumski panel i staklo podeljeno prečkama. Što se tiče same boje, ako želite notu elegantnosti i topline u vašem domu, možete se odlučiti za imitaciju boje drveta. Takođe, aluminijumska vrata mogu biti u bilo kojoj boji po RAL paleti. 

Što se tiče vaše sigurnosti, postoji mogućnost kratke obične ili produžene trozatvorne brave. Po svojoj želji birate jednokrilna, dvokrilna, trokrilna ili višekrilna vrata. Ona mogu imati nadsvetlo i fiksna polja. Ukrasne panele ćete odabrati prema katalogu. 

Staklo za vaša ulazna ALU vrata birate između nekoliko varijanti: delta, peskirano, stop-sol, nisko emisiono, griz.

Alu vrata iskustva

Ukoliko imate tradicionalna drvena vrata, svakako ih morate održavati, odnosno barem jednom u pet godina, vi ih morate farbati, i štititi sredstvima za drvo. Ovo iziskuje osim vašeg truda, i određena novčana sredstva. Aluminijuska vrata pružiće vam otpornost na štetne spoljne uticaje (kiša, sneg, vetar, sunce...) i nikakvo posebno održavanje nije potrebno, a ona su veoma dugovečna. Pored toga, imate dobru termo i zvučnu izolaciju. Alu vrata izuzetno dihtuju, i smanjuju buku na minimum. Kada već govorimo o termo izolaciji, preporučuju se Alu profili sa prekinutim termo mostom, jer su oni bolji toplotni izolatori. Za unutrašnja Alu vrata, možete koristiti vrata izađena od profila bez prekinutog termo mosta. 

Aluminijumska vrata imaju zaista raznovrsnu primenu u građevinarstvu. Kada je konstrukcija većih dimenzija, a želimo da bude lagana, čvrsta i postojana, biramo aluminijumske profile za njenu izradu. 

Aluminijumska vrata karakteristike

Dostupna su u širinama od 80 do 180 cm, i u visinama od 180 do 240 cm. Ako se radi o ulaznim vratima, koristi se kvalitetan aluminijum sa termoprekidom. Najčešće se ugrađuju dvokrilna vrata koja radi estetike, obično imaju jedno manje i jedno veće krilo. Praksa je da se na jednokrilna vrata ugrađuje jedan veći panel. Kada kupujete dvokrilna vrata, imate mogućnost pravljenja kombinacija između malih i velikih panela, po vašoj želji. Ukoliko birate vrata za kuću, možete izabrati boje, kao što su zlatni hrast, crna trešnja i mnogo drugih po RAL paleti.

Ukoliko se odlučite za Alu vrata, vaš dom biće oplemenjen njihovim elegantnim izgledom i dizajnom, a vi ćete biti zadovoljni dugoročnom investicijom koja se kroz vreme vraća u svakom smislu. 

Alu vrata cene:

Jednokrilna balkonska vrata, od 220 do 300 evra;

Dvokrilna balkonska vrata, od 330 do 470 evra;

Zastakljivanje terasa – klizni sistem, od 320 do 880 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, jednokrilna, od 300 do 350 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, dvokrilna, od 545 do 645 evra.

Cene zavise od dimenzija vrata, da li želite sa ugradnjom ili bez.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane