Dodaj firmu

Aluminijumska vrata Miniroloplast

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu...
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Banko Sistemi aluminijumska vrata

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Rolo Max Plus aluminijumska vrata

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Aluminijumska vrata Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Aluminijumska vrata A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Aluminijumska vrata J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Aluminijumska vrata ENTERIJER BAJIĆ

Enterijer Bajić nalazi se na opštini Grocka. Bavi se kompletnom uslugom izrade, montaže i demontaže kako zebra i rolo zavesa tako i kompletne ALU i PVC stolarije.
Pročitaj više

Janka Gagića 14, Boleč
Grocka, Beograd

Masia alu i pvc stolarija

Firma “Masia” iz Boleča bavi se prodajom, distribucijom i ugradnjom visoko kvalitetne ALU i PVC stolarije, ALU i PVC prozora, vrata po dimenziji kupca
Pročitaj više

Osmog marta 4
Grocka, Beograd

TIŠLER STOLARIJA

Mali tim firme Tišler sa sedištem u Kotežu bavi se izradom stolarije, fasadne stolarije, nameštaja od drveta i izradom prozora, ulaznih i sobnih vrata.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

PVC stolarija Šepšinac

U ALU i PVC stolariji „Šepšinac“ radi iskusan tim stolara, koji od 2006. godine izrađuje samo najkvalitetniju stolariju, koja je otporna na vremenske uslove a njene najvažnije prednosti su dobra izolacija i kvalitet
Pročitaj više

Selevac
Mladenovac, Beograd

Aluminijumska vrata Aluklasik

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije u Aluklasik firmi u Zemunu. Kvalitetni materijali i ALU profili uz stručan tim i uslugu
Pročitaj više

Joze Laurenčića 6, Altina
Zemun, Beograd

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Aluminijumska vrata Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Krka Aluplast alu i pvc stolarija

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.
Pročitaj više

Temerinska 28
Zemun, Beograd

PVC i ALU stolarija Kumont

Nudimo Vam PVC i ALU stolariju visokog kvaliteta i garanciju u trajanju od deset godina. PVC i ALU proizvodimo od repromaterijala iz Nemačke.
Pročitaj više

Žitomislička 10/Lokal br.3
Čukarica, Beograd

Aluminijumska vrata Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaner...
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Pendžer PVC Stolarija

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i ...
Pročitaj više

Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Voždovac, Beograd

Aluminijumska vrata Bogdanović

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i be...
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

Zasto su aluminijumska vrata tako popularna? Svi mi želimo ostaviti dobar prvi utisak na ljude koji po prvi put dolaze u naš dom, a ulazna vrata su nešto što će najpre primetiti. Lepa vrata, modernog i atraktivnog dizajna svakako će im ostati u sećanju kada ih sa osmehom otvorite.

Kada je reč o funkcionalnosti i tehničkim karakteristikama, to su vrata visokog kvaliteta i odlične završne obrade. Ulazna aluminijumska vrata mogu se izraditi sa ukrasnim panelom različitih modela i izgleda. Moguća je i kombinacija ravan aluminijumski panel i staklo podeljeno prečkama. Što se tiče same boje, ako želite notu elegantnosti i topline u vašem domu, možete se odlučiti za imitaciju boje drveta. Takođe, aluminijumska vrata mogu biti u bilo kojoj boji po RAL paleti. 

Što se tiče vaše sigurnosti, postoji mogućnost kratke obične ili produžene trozatvorne brave. Po svojoj želji birate jednokrilna, dvokrilna, trokrilna ili višekrilna vrata. Ona mogu imati nadsvetlo i fiksna polja. Ukrasne panele ćete odabrati prema katalogu. 

Staklo za vaša ulazna ALU vrata birate između nekoliko varijanti: delta, peskirano, stop-sol, nisko emisiono, griz.

Alu vrata iskustva

Ukoliko imate tradicionalna drvena vrata, svakako ih morate održavati, odnosno barem jednom u pet godina, vi ih morate farbati, i štititi sredstvima za drvo. Ovo iziskuje osim vašeg truda, i određena novčana sredstva. Aluminijuska vrata pružiće vam otpornost na štetne spoljne uticaje (kiša, sneg, vetar, sunce...) i nikakvo posebno održavanje nije potrebno, a ona su veoma dugovečna. Pored toga, imate dobru termo i zvučnu izolaciju. Alu vrata izuzetno dihtuju, i smanjuju buku na minimum. Kada već govorimo o termo izolaciji, preporučuju se Alu profili sa prekinutim termo mostom, jer su oni bolji toplotni izolatori. Za unutrašnja Alu vrata, možete koristiti vrata izađena od profila bez prekinutog termo mosta. 

Aluminijumska vrata imaju zaista raznovrsnu primenu u građevinarstvu. Kada je konstrukcija većih dimenzija, a želimo da bude lagana, čvrsta i postojana, biramo aluminijumske profile za njenu izradu. 

Aluminijumska vrata karakteristike

Dostupna su u širinama od 80 do 180 cm, i u visinama od 180 do 240 cm. Ako se radi o ulaznim vratima, koristi se kvalitetan aluminijum sa termoprekidom. Najčešće se ugrađuju dvokrilna vrata koja radi estetike, obično imaju jedno manje i jedno veće krilo. Praksa je da se na jednokrilna vrata ugrađuje jedan veći panel. Kada kupujete dvokrilna vrata, imate mogućnost pravljenja kombinacija između malih i velikih panela, po vašoj želji. Ukoliko birate vrata za kuću, možete izabrati boje, kao što su zlatni hrast, crna trešnja i mnogo drugih po RAL paleti.

Ukoliko se odlučite za Alu vrata, vaš dom biće oplemenjen njihovim elegantnim izgledom i dizajnom, a vi ćete biti zadovoljni dugoročnom investicijom koja se kroz vreme vraća u svakom smislu. 

Alu vrata cene:

Jednokrilna balkonska vrata, od 220 do 300 evra;

Dvokrilna balkonska vrata, od 330 do 470 evra;

Zastakljivanje terasa – klizni sistem, od 320 do 880 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, jednokrilna, od 300 do 350 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, dvokrilna, od 545 do 645 evra.

Cene zavise od dimenzija vrata, da li želite sa ugradnjom ili bez.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane