Dodaj firmu

Aluminijumske ograde Antić

Aluminijumske ograde i kapije za sva vremena - "Antić Ograde d.o.o."!
Pročitaj više

Steve Jovanovića 36, Dobanovci
Zemun, Beograd

Aluminijumske ograde - Nemanja

Montaža i postavka 2D i 3D panela, ograda, kapija i žičanih ograda u Beogradu i okolini.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Aluminijumske ograde Rolo Pro Tim

Proizvodnja, montaža i demontaža ALU i PVC stolarije, vrata, prozora, komarnika na svim stambenim i poslovnim objektima u Beogradu.
Pročitaj više

Požeška 111, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Aluminijumske ograde Rolo Pro Tim

PVC stolarija Rolo Pro Tim je najzastupljeniji i najtraženiji tip stolarije. Ovakva stolarija ima dobre izolacione osobine, smanjuje spolju buku i njenom ugradnjom učinićete dodatne uštede u troškovima za grejanje. Trajna je, ne deformiše se poput drvene stolarije pod uticajem vremenskih uslova i može da traje dugi niz godina.
Pročitaj više

Put za Trešnju 49, Ripanj
Voždovac, Beograd

Aluminijumske ograde J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Rollux ograde i kapije

Rollux iz Mladenovca proizvodi i montira ograde i kapije od aluminijuma i metala, kao i automatizovane sisteme za otvaranje i zatvaranje kapija
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Aluminijumske ograde Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Aluminijumske ograde Savalux

„Savalux“ je firma koja se već godinama uspešno bavi dizajniranjem i proizvodnjom aluminijumskih ograda i kapija , kao i baštenskog nameštaja od aluminijuma u bojama drveta.
Pročitaj više

Đuje i Dragoljuba 2a
Rakovica, Beograd

Aluminijumske ograde DeRolo

Proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem stolarije bavimo se više od 20 godina, što je, verujemo, i garancija da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Aluminijumske ograde Bogdanović

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i bezbednost Vašem objektu
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

Pendžer PVC Stolarija

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i brza montaža, bez nereda.
Pročitaj više

Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Voždovac, Beograd

Alu profil-sigurnosna vrata, aluminijumske lajsne i gelenderi

Firma Alu profil bavi se maloprodajom i veleprodajom aluminijumskih profila, ograda i gelendera, PVC lajsni, leksan ploča (sečenje na meru). Veliki izbor sigurnosnih vrata različitog kvaliteta i cena
Pročitaj više

Dunavski Kej 15 - Dorćol
Stari grad, Beograd

Aena S aluminijumska stolarija

Jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu, Aena S izdvaja se svojom ponudom kućnih i garažnih vrata, kao i motora za klizne i krilne kapije, vodećih svetskih proizvođača. Da bi se osigurao besprekoran rad nudimo usluge redovnog održavanja i servisiranja proizvoda
Pročitaj više

Braće Novaković 27
Surčin, Beograd

Alumark - ALU i PVC stolarija

Firma Alumark bavi se proizvodnjom, prodajom, montažom/demontažom ALU i PVC stolarije na teritoriji Beograda i cele Srbije. Petokomorni i šestokomorni profili INOUTIC. Roletne, komarnici, ALU i PVC okapnice, rolo vrata
Pročitaj više

Kapadokijska 2
Borča, Beograd

Aluminijumske ograde su prilicno popularne. Kao što je najvažnija sporedna stvar na svetu fudbal, za građevinarstvo slobodno možemo reći, da je najvažnija sporedna stvar jednog objekta – ograda. Zamislite jedan balkon bez ograde. To bi bio prilično nedovršen prizor, zar ne? Tek kada se postavi ograda, mi postajemo svesni koliko je ona zapravo važna, ne samo zbog sigurnosti koju pruža, već svojim oblikom i meterijalom od koga je izrađena daje „šmek“, završnu notu i lepotu celokupnom vašem objektu.

Alu ograde iskustva

Aluminijumske ograde su savršeno rešenje iz nekoliko razloga. Najpre, njihova instalacija je veoma jednostavna, one su izuzetno dugotrajne, i lako se održavaju. U smislu korišćenja, veoma su sigurne i postojane.

Ako  imate metalnu ogradu, onda znate i koliko ju je bilo teško postaviti i koliko je komplikovana i nezahvalna za održavanje. 

Ukoliko ste kreativni i imate instančan ukus koji nepogrešivo prepoznaje lepotu dizajna, aluminijumske ograde su pravi izbor za vas. Pošto je aluminijum metal koga je lako oblikovati, Alu ograde su modernog oblika i atraktivne, i predstavljaju idealno estetsko i idejno rešenje za vašu arhitekturu. 

Par reči o izradi, pored estetike, ne bi bilo na odmet, jer ipak je kvalitet proizvoda ono što je presudno pri izboru. Aluminijumske ograde su izrađene od visokokvalitetnog alumijuma koji je otporan na sve negativne spoljne uticaje, kao što su vlaga, korozija, so, sunce, vetar... Lake su za održavanje, jer nije potrebna neka naknadna zaštita, ponovno bojenje i slično. Postavljanje se vrši bez dodatne obrade elemenata ograde, čime ona zadržava svoju postojanost. 

Postoje aluminijumske ograde za unutrašnje kao i za spoljašnje postavljanje. One su prilagođene svim mestima i svim uslovima ugradnje.

Elementi su eloksirani i plastificirani, što omogućava da vaša ograda bude u raznim bojama:

  • Visoki sjaj, odnosno srebrna boja
  • Tamno siva boja, Inox boja
  • Mat eloks prirodna boja eloksiranog aluminijuma
  • Zlatna boja – visoki sjaj
  • Efekat drvenih ograda (tamni orah, zlatni hrast, mahagoni)
  • Crna boja, koja se kombinuje sa srebrnim i zlatnim elementima.

Ukoliko želite aluminijumski balkon lučnog oblika, to se lako može postići uz pomoć mašina za savijanje.

Moderna arhitektura zahteva od nas da svom objektu damo lični pečat, a sa aluminijumskim ogradama taj cilj ćete apsolutno postići.

Cene aluminijumskih ograda

U zavisnosti od oblika i delova koji će biti korišteni, cene se kreću od 50 do 70 evra po metru dužnom, pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane