Dodaj firmu

Bogdanović klizna vrata

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i bezbednost Vašem objektu
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

A Tim Miloš ALU i PVC stolarija klizna vrata

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

J&Z klizna vrata

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Banko Sistemi klizna vrata

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Max Distribucija klizna vrata

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

A&T Badex klizna vrata

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Rolohouse alu i pvc klizna vrata

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Masia alu i pvc klizna vrata

Firma “Masia” iz Boleča bavi se prodajom, distribucijom i ugradnjom visoko kvalitetne ALU i PVC stolarije, ALU i PVC prozora, vrata po dimenziji kupca
Pročitaj više

Osmog marta 4
Grocka, Beograd

TIŠLER STOLARIJA klizna vrata

Mali tim firme Tišler sa sedištem u Kotežu bavi se izradom stolarije, fasadne stolarije, nameštaja od drveta i izradom prozora, ulaznih i sobnih vrata.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Simon Glass klizna vrata

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc klizna vrata

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Krka Aluplast alu i pvc klizna vrata

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.
Pročitaj više

Temerinska 28
Zemun, Beograd

Spartan klizna vrata

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Šepšinac klizna vrata

U ALU i PVC stolariji „Šepšinac“ radi iskusan tim stolara, koji od 2006.godine izrađuje samo najkvalitetniju stolariju, koja je otporna na vremenske uslove a njene najvažnije prednosti su dobra izolacija i kvalitet
Pročitaj više

Selevac
Mladenovac, Beograd

Klizna vrata Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Stil Stolarija klizna vrata

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Pendžer PVC Stolarija klizna vrata

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i brza montaža, bez nereda.
Pročitaj više

Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Voždovac, Beograd

Miniroloplast klizna vrata

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu ALU stolarije od Alumil i Elvial profila.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Mirax klizna vrata

Izaberite najkvalitetniju PVC i ALU stolariju za Vaš dom ili poslovni objekat, izaberite MIRAX. U našoj ponudi nalazi se široka paleta proizvoda koji se izrađuju od profila renomiranih proizvođača, a za sve proizvode obezbeđeni su garancija i profesionalna montaža.
Pročitaj više

Put za Ovču 55a
Borča, Beograd

La Finestra klizna vrata

La Finestra PVC stolarija nalazi se na Novom beogradu. Ima svoju proizvodnju i kompletni pogon sa mašinama ,a osum prouzvodnje radi ugradnju, montažu i popravku PVC stolarije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 269
Novi Beograd, Beograd

Cesto nailazimo na klizna vrata. Neko ima stan ili kuću manje kvadrature, a neko se može pohvaliti velikom površinom. Znate li na šta se žale i jedni i drugi? Na nedostatak prostora!

Prvi, iz sasvim opravdanih razloga, dok drugi možda i ne, ali je činjenica da svaki čovek teži što prostranijem životnom ili radnom prostoru. U tom smislu, svi se mi trudimo da uštedimo svaki milimetar i da ga korisno upotrebimo.

Jedan od načina da dobijete veći prostor, jeste da ugradite klizna vrata. Jer, da li ste ikada pomislili, da luk koji pri otvaranju i zatvaranju naprave klasična vrata, zapravo uzima barem jedan kvadratni metar vašeg prostora?

PVC klizna vrata

PVC je veoma popularan materijal, i često se koristi pri izradi stolarije. U tom smislu možemo reći da klizni otvori predstavljaju idealno rešenje za povezanost određenih delova vašeg stana ili kuće. Na primer, na taj način savršeno možete spojiti dnevnu sobu i terasu, na primer. Zamislite, koliko je lepo obedovati sa porodicom, dok su klizna vrata na terasi otvorena širom i sa koje puca pogled u daljinu?

Dakle, pored glavne karakteristike da zauzimaju vrlo malo prostora za otvaranje, navešćemo da je ukupan otvor podeljen na dva dela, od kojih je jedan deo statičan, to jest fiksni, dok je na drugom delu krilo, koje se može kompletno otklizati na fiksni deo.

ALU klizna vrata

Prednosti aluminijumskih kliznih sistema, u odnosu na klasične sisteme sa okretnim krilima, prikazuju se u povećanoj veličini krila, a shodno tome, i u većim staklenim površinama. Svako od nas želi što više svetlosti u svom domu ili radnom prostoru, tako da ćete zahvaljujući ALU kliznim vratima, „otvoriti“ unutrašnji prostor i dati mu atraktivan i moderan izgled. 

Neke od karakteristika ALU kliznih vrata su visok nivo toplotne izolacije; moguće je takođe višestruko zaključavanje radi bolje sigurnosti; klizna vrata poseduju nerđajuće vođice; skriveni profil praga je u nivou poda; poseduju inteligentan sistem odvođenja vode, koji je idealan pri jakim pljuskovima...

Klizna balkonska vrata

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, klizna vrata predstavljaju savršenu povezanost terase i dnevne sobe. Svoju primenu nalaze u privatnim i poslovnim objektima, jer klizni sistemi otvaranja posebno su pogodni za balkonska vrata koja su većih dimenzija, a pri tome mogu da se koriste i kod zastakljivanja terasa, pregradnih vrata, pregradnih zidova i slično.

Klizna vrata za terasu

Veoma je lepo napraviti samo jedan pokret rukom, na levo ili na desno, i otvoriti klizna vrata koja vode na terasu. Ovaj deo stana je jako važan, iz prostog razloga što smo u gradovima, na neki način, „zarobljeni“ u zatvorenim prostorima, pa terasa „otvara“ naš stan i često predstavlja omiljeno mesto u domu.

Za najdraži kutak u stanu, potrebno je da imamo i savremena vrata, pa će u tom smislu, klizni sistemi biti pravi izbor. Da bi se postigao što veći prodor svetlosti ka unutra, vrata za terasu su obično cela u staklu. 

Klizna vrata po meri

Naravno, svaki stan ili kuća su drugačiji, a smisao kliznih vrata jeste da se iskoristi svaki milimetar prostora. Upravo iz tog razloga, ona se izrađuju po vašim merama i dimenzijama. 

U tom smislu, ona mogu biti od zida do zida, od poda do plafona, u uglovima...

Klizna vrata – cena:

Cena kliznih vrata zavisi od više faktora, kao što su dimenzije samih vrata, a potom i sistemi koji se koriste za otvaranje i zatvaranje, gde možemo razlikovati kombi sistem, harmo sistem i slično; takođe, cenu diktira i materijal izrade, da li je u pitanju PVC ili aluminijum, kao i druge karakteristike. 

Ipak, radi vaše orijentacije, za klizna vrata dimenzija od 4, 5 metara širine i 2, 5 metara visine, cena se kreće od 2000 do 2400 evra; u cenu je uključena montaža. Za klizna vrata koja su manjih dimenzija, dovoljno je izdvojiti od 350 do 450 evra po krilu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane