O nama - ALU I PVC STOLARIJA BOGDANOVIĆ

Stolarija Bogdanović Beograd već 8 godina uspešno se bavi izradom i montažom ALU i PVC stolarije za Vaš dom ili poslovni prostor. Raznovrstan asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, profesionalna i efikasna usluga, kao i pristupačne cene, preporučili su nas kod velikog broja klijenata čije objekte krase naši prozori, vrata, roletne i komarnici.

Bilo da gradite novi objekat ili renovirate postojeći, ALU i PVC stolarija Bogdanović je pravo rešenje za Vas. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača, stolarija iz naše ponude pruža maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, stabilnost i bezbednost Vašem objektu.

PVC stolarija Bogdanović izrađuje se od 6-komornih nemačkih profila GEALAN (Veka profil). Izborom GEALAN profila koji je jedan od najvećih proizvođača u Evropi, učinićete Vaš dom jedinstvenim u okruženju, a ukućanima obezbediti preko potrebnu toplinu i zaštitu.

Ako ste se odlučili za ALU stolariju, firma Bogdanović nudi napredne aluminijumske sisteme renomiranog grčkog proizvođača ELVIAL. ALU stolarija Bogdanović proizvodi se od profila sa poliuretanskom ispunom, što garantuje odličnu izolaciju.

Za maksimalnu zaštitu Vaše stolarije od različitih vremenskih neprilika, kao što su: sunce, kiša, sneg, vetar..., u našem proizvodnom programu nalaze se visokokvalitetne roletne izrađene od aluminijumskih lamela koje su ispunjene poliuretanom.

Komarnici su najbolji način da se zaštitite od prodora dosadnih insekata u Vaš objekat, posebno u letnjim danima kada je prozor često otvoren. Firma Bogdanović bavi se izradom i montažom komarnika za prozore i vrata.

ALU i PVC stolarija Bogdanović – najlepši ukras za Vaš dom!

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-17h

Nedelja ne radimo

ALU i PVC stolarija Bogdanović, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Bogdanović
  • Stolarija Bogdanovic,
  • ALU stolarija Bogdanović,
  • PVC stolarija Bogdanović,
  • Stolarija Bogdanović Beograd,
  • ALU i PVC stolarija Zvezdara,
  • ALU i PVC stolarija Bogdanović radno vreme